Taas yksi Steamroller

kappas, näyttää ihan steamrollerilta. PC1 on kyllä ihan purkkaa ja härkätangosta voin olla erimieltä.

Se on kuin volvo, tylsä mutta luotettava.

Joo, PC1 kuluu niin vauhdilla, että lastuja lentää, ja noin pienet rattaatkin kuluu tietysti ihan silmissä:)

Olen bullhornilla ehtinyt nyt kuitenkin jo sen verran ajaa, että voin tosiaan todeta sen sopivan omaan käyttööni/fysiikkaani/makuuni ainakin tällä hetkellä esimerkillisesti. Muutkin vaihtoehdot on toki käyty läpi(myös riseria yritin kärsivällisesti sovittaa ja totutella).

pahus - 12:06, 20.1.2010 » järkevän oloinen kapine.
Smurf - 12:06, 20.1.2010 » tylsä mutta luotettava.
Juurikin näin.

…Mutta jukupätkä se runko kestää kurittamista. Omaani on kolaroitu, kuritettu maastossa, heitelty yms. Valitettavasti mitoitus on pitkähkö, mutta toistaiseksi se ei ole haitannut.

Jos 59 rollerin saisi 15mm lyhyempänä niin ei tarvitsisi ikinä speksaa kaupunkipyörään uutta runkoa.

On se jännä, että ovat päättäneet tehdä ton rungon juurikin mun mitoilla, vaikka useimmille se tosiaan sais olla lyhempi. Mukavia heppuja selvästi. Mulle toi sopii Competitive Cyclistin laskurinkin mukaan millilleen.

villi huhu on et tää menee hyvin ylämäessä :wink:

^^^onko sulla eki 59?? Tai jos ei, niin kenelläs staadissa on?? Eipä o kovin ajankohtaista vielä, syksyllä vasta bäk stadissa, mutta kiemurtelen täällä speksausvajareissani, kun ei tota santiagorassia hirveesti jaksa speksata, kuukauden päästä menee osiks ja täällä myyntiin kuitenkin.

Edit: paskaa jauhaessa pointti usein unohtuu: Eli kenellä stadissa on 59 senttinen lolleri? Voin sitten syksyllä udella koajomahdollisuutta ennen mahdollista ostopäätöstä.

henri p - 18:52, 31.5.2010 » villi huhu on et tää menee hyvin ylämäessä ;)
Totta! Rollerilla irtos myös älläreiden mäkikisan kakkos-sija ;)

pw jäi neloseks… täytyy alkaa treenaa tota ylämäkee ens synttäreitä varten :). höyryjyrät jää;)!

We’re so rad!:slight_smile: Poolot sitte kulkikin vähä heikommin.

Moni valitellut pitkää runkoa, mutta eikös vähän pitkät rungot ole muotia. Niitä baarispinnoptioita ei lyhyisiin saa niin helposti säädettyä. Höyryjuna on köyhän miehen trikträk.

markkuj - 9:38, 1.6.2010 » Höyryjuna on köyhän miehen trikträk.
Siitä köyhästä nyt tiedä.. tirktärkrunkoja spinnaavalla keulalla varustettunakin saa halvemmalla. Mutta tollasellahan prollykin kyllä joskus ajeli. Kunnes se meni poikki.

Sillä ei siis kannata ainakaan tirktark parkkiin lähteä sit ajelemaan, kerta poikki napsuu.

Ainakaan jos on vaihtanut siihen pidemmän ja järeämmän keulan, painaa itse ~110kg(?) ja aikoo tehdä paljon isoja hyppyjä.

http://img407.imageshack.us/img407/7210/hpim1408.jpg
Miten niin huono kuva? Kammet vaakatasossa, venttiilit ja tekstit linjassa ja kaikki… Eikä maalipinta näytä läheskään niin rupiselta kuin todellisuudessa. Kuvauspaikaksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen taloyhtiön kellari.

Jotain pientä on tarpeen tullen tullut vaihdettua, mutta eipä noissa osissa vieläkään mitään erikoista.

Suunnilleen tossa kuosissa, ilman lokareita ja takavaloa se palveli kesän maantieajot, arkikulkemiset yms. Krossiin oli välillä droppi tai raiseri ja reising ralffit. Ja uuden takavalon kiinnike piti tietysti melkein heti rikkoa lukitessa, nyt se on sitten kiinni ilmastointiteipillä, kuten oli edeltäjänsäkin.

On se hieno pyörä, vaikka sopiikin “kaikkeen”, ei todellakaan tunnu miltään kompromissilta. Miellyttävin ajamani pyörä maantiellä, varsin hauska ja ketterä ajettava maastossa ja sopiihan se hyvin kaupunkiinkin.

Arionen nopea kuluminen yllätti hieman. Kärjen molemmin puolin on nyt 2-3cm pitkä lärpäke heilumassa sen nahkaisen keskikaistaleen vierellä ja kylkiin on kulunut pieniä reikiä muuallekin jalan hinkkaamalle alueelle ja koko se alue on niin kulunut, että pian ne helmat on varmaan kokonaan auki. Ja näin se on siis kulunut nimenomaan siltä alueelta, joka kuluu ajaessa, eikä seinään nojaillessa.
Mutta on se melko mukava, joten taidan päällystää sen uudestaan.

Itselläni kaupungissa ja sorapäällysteillä rolleri, ihan ehdoton härpäke. Myin omani kaverille ja vaihdoin sen päittäin takaisin reilun vuoden jälkeen ilman rahaa, kaveri kun hinkusi omistamaani badboy ss:ä ja itse olin haikaillut rollerin perään uudestaan. Näin juuri sen monikäyttöisyyden ja simppeliyden takia, alle mahtuu vaikka minkälaiset monsterit vaikka pyörä muuten on aika klassinen olemukseltaan ja ominaisuuksiltaan. Viiksitangolla sain ajoasennon pituudenkin juuri oikeanlaiseksi. Ja toi runkohan kestää vaikka mimmosta rääkkiä eikä lommot ja lohkeilleet maalit tee muuta kuin lisää uskottavuutta. Niin ja tyylikäshän toi jätkänkin rassi tosiaan on!

Tyylikäs… heh. Siitä en oikeen ottaa kunniaa, koska ainuttakaan osaa ei oo valittu ulkonäön perusteella. On täysin sattumaa, että tossa on noinkin paljon keskenään samanvärisiä osia.

Eikä ole muuten enää pc-ygöstäkään, varastoni niistä kului loppuun alkukesästä, nyt on niklattua kmc:tä paikallisesta.

Edelleen kehun tyylikkääksi. Meitsi ei niin perusta värikkäistä deep-v:ista, ajettavaksi tarkoitetun näköiset rassit putoo.

http://img340.imageshack.us/img340/7957/hpim1411u.jpg

Toi etulokari ei oikeen tahtonu mahtua talvirenkaan kanssa raapimatta viistoputken alle, joten se sai lähteä. Ja takalokari oli jatkuvasti tukossa kun oli märkää lunta, joten sekin lähti. Nyt tuntuu sää pysyvän niin tukevasti kuivana pakkasena, ettei suojaa kaipaa, mutta tarvittaessa laitan ton vanhan Zefalin pikalokarin. Mutta harvoinpa Vaasassa ainakaan kovin vetistä talvea on, kuivaa tai märkää lunta yleensä.

Lukot lähti, koska mulla ei ole niihin tarpeeksi lämpimiä kenkiä, eikä rahaa sellasiin. Ja noi teipit remmeissä ei oo mikään kantava rakenne, vaan ovat vain jäykistämässä rakennetta, noi remmien päät oli niin löysät, että joskus oli hankala saada kenkä sisään. Aika persaukista räpellystä, mutta ihan toimiva ratkaisu kuitenki.

Toinen ohjaamo, koska ajotkin on nyt erilaisia kuin kesällä.

“Velokuosi”:
http://img812.imageshack.us/img812/6056/sam1034w.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/3086/sam1040.jpg

Lokari, koska ulkovelollahan voi vaikka sataa.

Laiska on laiska, en jaksanu/nähny tarpeelliseksi irrottaa jarrua kuin kahvasta tangon vaihdon yhteydessä.

Rädinä detailina tankonauhoja ei olekaan kiedottu mihin tahansa sähköerkkariin, vaan rareen PEN-teippiin.

Välityksen ehdin tosiaan kuviin kääntää takaisin kadulle sopivaksi.