Yskivaihde Twitter

mannine - 8:40, 12.1.2015 » Forestwolf goes laajavuori?
joo heti tuli motivaatiota sen fiksaamiseen kuntoon :D ois oikeestaan jonkin verran materiaaleja runkojigin väsäämiseen että sen sais kerralla kuntoon. ei viittis kolmatta kertaa tehdä pikakorjauksilla sinne päin kieli poskella.

täs yv.jäsenyydes vois tulla imo jotain tollast kans

kuitenki crc banneri ja kaikkee.

mohnomishe - 14:08, 11.1.2015 » oon alottanu puolen vuoden aikan varmaan 20 kirjaa, mutta en oo lukenu yhtäkään loppuu. adhd iskeny. olis varmaan hyvä aika koittaa murakamin 1q84:ää
Murakamin norwegian wood oli huikee.

Oon huomannu, että himassa meinaa alkaa ajatukset kans harhailla ja lukeminen välillä vaikeeta. Nettifeedien tsekkaus yms. Talvella tulee töihin ja kouluun kuljettua laiskana myös julkisilla, ja matkojen aikana tuleeki melkein kaikki kirjat tällä hetkellä luettua. Meillä on kaveriporukassa kirjakerho, jossa jokanen valitsee vuorollaan kuukauden kirjan. Tulee luettua paljon kirjoja, mitä ei kyllä muuten tulis. Lukeminen best.

-29’C. Brrr.

Edit. Työpaikan mittari näyttää -33’C.

peltsip - 23:57, 11.1.2015 » e: ai niin tää sivunvaihtojuttu
PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png
Munarkki - 8:12, 12.1.2015 » Here goes for nothing, toivottavasti oon tankannu oikeet kaaviot.
Lykkyä pyttyyn!
qlt - 9:49, 12.1.2015 » Murakamin norwegian wood oli huikee.
Mä en taas tykänny siitä yhtään. Kaikki henkilöhahmot oli ihan sairaan ärsyttäviä, eikä syntynyt mitään myötätuntoa niitä kohtaan missään vaiheessa. Ennemminkin mietin koko kirjan aikana et no vittu uli uli nyyh nyyh rotkoa jo ittes.

Mut luin mä sen silti loppuun. Sen sijaan viimeaikaisista kirjoista David Eggersin The Circle jäi kesken. Huhhh miten paskaa markan orwellilaista satiiria jykevällä ratakiskolla höystettynä. Nyt on menossa Donna Tarttin The Goldfinch, joka ainakin näin 600 ekan sivun perusteella on varsin mainio.

^Kiitti. Aika pian karkasin luentosalista. Luotin tornihuhuun ja piirsin yhden yksinkertaisen kaavion samaan paperiin kahdesti ja avasin sen :smiley:

Murakami tuntuu olevan ihmeen suosittu, vaikka siitä ei oikein kukaan pidäkään. Tosi looginen lausahdus, mutta tällainen kuva on jäänyt.

nysimum - 10:55, 12.1.2015 » no vittu uli uli nyyh nyyh rotkoa jo ittes.
http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/avatars/nysimum.jpg?1419281201

naurattaa. tein tilauksen t-paitakaupasta missä näytti pikaisesti olevan halvin hinta. tein silleen tyhmästi että valkkasin mielestäni hienoimman kilpailutyön ja pistin sen koristamaan paitaa kysymättä. mutta nauratti jo siinä vaiheessa kun sain ideani niin paljon että en vaan pystynyt hillitsemään itseäni. nyt on vähän morkkis.

^mulla on kans noita. vois laittaa ne pelastusarmeijalle niin saisivat kunnon paitoja päälleen

Vielä jotkut halvat vaihdekiekot niin rossini pääsee kesällä maantiekuosiin, jos jaksan säätä vaihteiden kanssa. Minnekkäs sitä matkais?

ununu - 11:49, 12.1.2015 »
nysimum - 10:55, 12.1.2015 » no vittu uli uli nyyh nyyh rotkoa jo ittes.
http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/avatars/nysimum.jpg?1419281201
:D

Oho, eihän tuolla jäätynytkään. Olin varautunut napajäätikkövaellushenkiseen kokemukseen. Mutta kylläpä jaksaa ärsyttää keskelle pyörätietä dumpatut aurausjätteet, grr.

Tajusin vaat nyt mikä nysimummin avatari on. Aina oon kattonu et on joku vihanen koira tms. millä on alahuuli ylähuulen päällä ja siks näyttää vähän hölmöltä.

^^

joo, tai lähinnä ällistää päästä välillä toi aurauslogiikka. hertsikassa itäväylän vieressä kulkeva kelvi oli nuoltu puhtaaksi. siis aurattu niin hyvin, että siihen olisi tehnyt mieli mennä asumaan, tai ainakin perustaa ulkovelo.

mutta sitten, noin tuntia myöhemmin, itäväylän lumi oli sitten luotu siihen päälle. luulisi, että jos toi on meno, niin voisi vaan jättää ne kelvit auraamatta ja säästää ne työtunnit johonkin muuhun.

noin muuten oli kyllä kliffat ajokelit tänään, vaikka kovin kylmät.

mahtavaa, ei oo satanut paljoa lunt… …aurattu ajoradalta kaikki kelville kunnon valliksi.

peltsip - 12:00, 12.1.2015 » naurattaa. tein tilauksen t-paitakaupasta missä näytti pikaisesti olevan halvin hinta. tein silleen tyhmästi että valkkasin mielestäni hienoimman kilpailutyön ja pistin sen koristamaan paitaa kysymättä. mutta nauratti jo siinä vaiheessa kun sain ideani niin paljon että en vaan pystynyt hillitsemään itseäni. nyt on vähän morkkis.
http://s29.postimg.org/l58qkqecn/vitu.jpg
nysimum - 10:55, 12.1.2015 »
qlt - 9:49, 12.1.2015 » Murakamin norwegian wood oli huikee.
Mä en taas tykänny siitä yhtään. Kaikki henkilöhahmot oli ihan sairaan ärsyttäviä, eikä syntynyt mitään myötätuntoa niitä kohtaan missään vaiheessa. Ennemminkin mietin koko kirjan aikana et no vittu uli uli nyyh nyyh rotkoa jo ittes.
No se oli kirja rikkinäisistä ihmisistä. Ja niitäki on ihan tässä oikeessakin maailmassa. Musta siinä päästiin hyvin niitten angstisten päiden sisälle. Tai sit oon vaa tällane herkkis :/ oli vaikee paikka ku olin bussissa matkalla ostamaan 29eria joltain forumistilta ja just alko kyseinen kirja itkettää ku piti hypätä dösästä :D Voiski mennä ajaa sillä pyörällä ->

On toi touhu kiinteällä noitten polanteitten jne kanssa välillä aika hasardi-hommaa. Ehkä en vain osaa.

3d -hiiren uusin päivitys tukee firefoxia. tehokas olo surffailussa kun voi skrollata vasurilla ja klikata oikealla kädellä.