Yskivaihde Twitter

jos kolvaa niin kutistesukat on 6/5 -kamaa. ja ne kannattaa pujottaa ennen kolvaamista sinne piuhaan. b-kaupasta saa hyvän lajitelman jossa on kaikenkokoisia eikä maksa paljoa.

Kun oon ite vähän tunari kolvin kanssa, niin sanon et jos et oo koskaan tinannu, niin kannattaa vähän harjoitella ensin jollain sellaisella harjoituskappaleella, jonka sulaminen ei harmita ihan hirveesti…

Kuullokkeiden juottaminen on joskus vaivalloista niissä käytetyn johdon typerän rakenteen takia. Pikkusenkaan antaa lämmintä niin se hyttysenpierun vahvuinen johdinten välinen eriste sulaa 10cm matkalta ja taas mennään.
Satasen luureihin tosin yrittäisin vaikka kaks kertaa, ehkä jopa kolmekin.

Välillä sitä ihmettelee juttuja. Kun tsiigaan ulos ikkunasta, niin tuossa on auraamaton jalkakäytävä/pyörätie, jossa parinkymmenen sentin lumikerroksen rikkoo traktorin renkaanjäljet?

Jos pitää ajaa sitä kelviä, niin eikö voi ajaa aura alhaalla? Tai jos ei tarvi laittaa auraa alas, miksi ei aja ajoradalla? Osaako joku selittää tän?

RTZ - 13:01, 11.1.2015 » Välillä sitä ihmettelee juttuja. Kun tsiigaan ulos ikkunasta, niin tuossa on auraamaton jalkakäytävä/pyörätie, jossa parinkymmenen sentin lumikerroksen rikkoo [i]traktorin renkaanjäljet[/i]? Jos pitää ajaa sitä kelviä, niin eikö voi ajaa aura alhaalla? Tai jos ei tarvi laittaa auraa alas, miksi ei aja ajoradalla? Osaako joku selittää tän?
tuolle on tullut monesti "naureskeltua" kun on täristellyt renkaanjäljissä menemään kelvillä. ja melko ironista että paras talvikunnossapito omalla kommuutilla on about keskellä ei mitään, hauskaa polkea kaupungin reunalta muhjusta nätisti auratuille leveille väylille.

oon alottanu puolen vuoden aikan varmaan 20 kirjaa, mutta en oo lukenu yhtäkään loppuu. adhd iskeny. olis varmaan hyvä aika koittaa murakamin 1q84:ää

JJ90 - 12:14, 11.1.2015 » Kuullokkeiden juottaminen on joskus vaivalloista niissä käytetyn johdon typerän rakenteen takia. Pikkusenkaan antaa lämmintä niin se hyttysenpierun vahvuinen johdinten välinen eriste sulaa 10cm matkalta ja taas mennään. Satasen luureihin tosin yrittäisin vaikka kaks kertaa, ehkä jopa kolmekin.
Ohuiden johtimien juottaminen onnistuu yleensä näin:
  1. Kuori johto sopivalta matkalta. Ei oo niin just tässä vaiheessa, mutta vähempi parempi.

  2. Lämmitä kuorittua johdinta kolvilla, pitäen samalla (mahdollisimman ohutta) tinalankaa johtimen päällä. Tässä kontakti on tärkeää, eli johtimen pitää olla mahdollisimman hyvin kolvin päällä, jotta lämpö pääsee siirtymään. Kun tina sulaa, kapillaari-ilmiö imaisee tinan johtimen sisään ja päälle. Eriste todennäköisesti vähän sulaa, mutta älä välitä. Katkaise tinattu johdin sopivaan mittaan.

  3. Anna jäähtyä ja pijota kutistesukka valmiiksi eristeen päälle, koska muuten unohtuu varmasti.

  4. Lämmitä juotettavaa vastakappaletta samoin, kuin kohdassa 2 ja sulata siihen tinaa valmiiksi. Varo lämmittämästä liikaa, jottei kuuloke-elementin tai plugin eristeet pääse sulamaan. Tämä on oikeastaan ainoa kohta, jossa homman voi pilata.

  5. Kliimaksi. Tässä on ruuvipenkistä tai lisäkädestä apua. Kiinnitä joutettava kappale tukevasti, tai nakita kaveri polttamaan näppinsä. Laita johdin ja juotoslippa, tai mikä nyt kyseessä onkaan, päällekäin ja paina todella kuuma kolvi johtimen päälle, jolloin se sulaa kiiinni paikalleen. Tämän vaiheen ei ole syytä kestää yli viittä sekuntia, jotta mikään ei kärähdä. Jos meni vituiks, toista.

  6. Laita kutistesukka paikalleen ja lämmitä.

Kun muistat pitää kolvin kärjen tinattuna ja puhtaana koko homman ajan, niin pitäisi onnistua.

Viiniä, kaljaa ja shottei.
Missä mun darra on??

psst.

https://www.yksivaihde.net/old/12274

käyty alasti piehtaroimassa olympiavelodromilla. niin

DanielBraun - 14:16, 11.1.2015 » Viiniä, kaljaa ja shottei. Missä mun darra on??
Oot vieläkin känässä.

Surullisena tuon teille tiedon: olen kadottanu YV-työkaluni :confused:

Iikeli - 15:08, 11.1.2015 »
DanielBraun - 14:16, 11.1.2015 » Viiniä, kaljaa ja shottei. Missä mun darra on??
Oot vieläkin känässä.
Oisinpa. Olo on sohvalla kuin eilen olis vaan litkin limuu ja katson tv:stä piirrettyjä koko illan. Hämmentävää.

ite hörpin kaljaa saunalla ja nukkumaan mennessä ihan oudot olotilat. reisissä ilmeisesti käynnistyi ajon ja alkoholin takia joku ydinreaktio ja piti viskata peitto pois vaikka makkarissa onkin tarkoituksella max joku 20C lämmintä.

löyty 150e maasta

joku koettelee speksaamatonta tammikuuta ihan tosissaan nyt

mulla hävis kesällä 100e. toi on varmaan se korkoineen, viittitkö palauttaa

hei ostakaas joku toi mun melkein kohtuudella nussittu futonpatja ni pääsen tekee tätä remppaa.
en ota edes lisähintaa käytetty-statuksesta.

Loirinuotiolla 5/5

Piti alkaa ajaa paljon, nyt
http://www.kennelyska.fi/images/Yska_new.jpg

ununu - 20:35, 11.1.2015 » hei ostakaas joku toi mun melkein kohtuudella nussittu futonpatja ni pääsen tekee tätä remppaa. en ota edes lisähintaa käytetty-statuksesta.
Ostakaa ihmeessä! Se on paras siihen. Jousipatja on ihan kauhea.