Yskivaihde Twitter

ununu, laitappa speksejä siitä.

Onpas ollut tehokas päivä. Saatoin kaks duuniprojektia päätökseen, kasasin etukiekon ja tein yhden kaapin inventaarion. Hyvä aloittaa huomenna viikko kun ei ole mitään “pitäisi”-juttuja roikkumassa!

Minäkin sain ison omakotitalon rakennuslupapiirustukset kopiointikuntoon. Välillä Kävin katsomassa kauniita kuvia ja kuuntelemassa Timothy Spallin örinää. Elokuva Turnerista oli aika hyvä. Tosiaan - mukava aloittaa uusi työviikko.

Munarkki - 15:21, 11.1.2015 » Surullisena tuon teille tiedon: olen kadottanu YV-työkaluni :/
Onnellisena tuon teille tiedon: löysin rakkaan YV-työkaluni! Vois lähtee sen kans taas baariin iskeen naisia... Tai sitten vasta keväällä, hmm.

Mulla on hieno yö edessä: pannullinen kahvia ja erilaisten talousteorioiden sekä niiden visuaalisen havainnollistamisen opettelua, tentti alka 8:00. Se on pakko päästä läpi. Kyseinen tentti on tunnettu siitä, että sen pääsee kuka vain läpi, mutta mun ymmärryksessä on valtava aukko juuri näiden asioiden kohdalla.

tajusin just että fillari oli la lämpimässä jonka jälkeen ajoin 200m ja pihalle lukkoon. sormet ristiin jo nyt että jotain ei ole syväjäässä aamulla.

e: ai niin tää sivunvaihtojuttu

nysimum - 22:49, 11.1.2015 » Hyvä aloittaa huomenna viikko kun ei ole mitään "pitäisi"-juttuja roikkumassa!
Etukiekon rihtaus nyt ainaki!

^ Takakiekonkin! Mutta ne odottaa pukkia, jonka ääreen pääsen vasta ensi viikolla. Eli tulevaisuushommia joka tapauksessa.


Jes raporttia sit siitäki ootellessa!

Voin tässä välissä kertoa, että lähdin kauppaan naama mustissa alumiinilaikuissa. Huomasin asianlaidan tietysti vasta kotimatkalla hississä…

Here goes for nothing, toivottavasti oon tankannu oikeet kaaviot.

oli näköjään toi vakuutus firman paras joululahja ikinä. “Ei urheilurajoituksia, ainoastaan ammattiurheilu on rajattu korvauspiirin ulkopuolelle.”

ei myöskään mitään aika- tai raharajoituksia korvauksissa. sweet. veikkaan kyllä että tästä saadaan kiittää hyvin pitkälti firmaan töihin tullutta dh -miestä :smiley:

Forestwolf goes laajavuori?

nysimum - 1:01, 12.1.2015 » Voin tässä välissä kertoa, että lähdin kauppaan naama mustissa alumiinilaikuissa. Huomasin asianlaidan tietysti vasta kotimatkalla hississä...
War paint

http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2014/03/angelagossowbanner-300x194.png

mannine - 8:40, 12.1.2015 » Forestwolf goes laajavuori?
joo heti tuli motivaatiota sen fiksaamiseen kuntoon :D ois oikeestaan jonkin verran materiaaleja runkojigin väsäämiseen että sen sais kerralla kuntoon. ei viittis kolmatta kertaa tehdä pikakorjauksilla sinne päin kieli poskella.

täs yv.jäsenyydes vois tulla imo jotain tollast kans

kuitenki crc banneri ja kaikkee.

mohnomishe - 14:08, 11.1.2015 » oon alottanu puolen vuoden aikan varmaan 20 kirjaa, mutta en oo lukenu yhtäkään loppuu. adhd iskeny. olis varmaan hyvä aika koittaa murakamin 1q84:ää
Murakamin norwegian wood oli huikee.

Oon huomannu, että himassa meinaa alkaa ajatukset kans harhailla ja lukeminen välillä vaikeeta. Nettifeedien tsekkaus yms. Talvella tulee töihin ja kouluun kuljettua laiskana myös julkisilla, ja matkojen aikana tuleeki melkein kaikki kirjat tällä hetkellä luettua. Meillä on kaveriporukassa kirjakerho, jossa jokanen valitsee vuorollaan kuukauden kirjan. Tulee luettua paljon kirjoja, mitä ei kyllä muuten tulis. Lukeminen best.

-29’C. Brrr.

Edit. Työpaikan mittari näyttää -33’C.

peltsip - 23:57, 11.1.2015 » e: ai niin tää sivunvaihtojuttu
PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png PROTIP: http://i.imgur.com/kELMvex.png
Munarkki - 8:12, 12.1.2015 » Here goes for nothing, toivottavasti oon tankannu oikeet kaaviot.
Lykkyä pyttyyn!
qlt - 9:49, 12.1.2015 » Murakamin norwegian wood oli huikee.
Mä en taas tykänny siitä yhtään. Kaikki henkilöhahmot oli ihan sairaan ärsyttäviä, eikä syntynyt mitään myötätuntoa niitä kohtaan missään vaiheessa. Ennemminkin mietin koko kirjan aikana et no vittu uli uli nyyh nyyh rotkoa jo ittes.

Mut luin mä sen silti loppuun. Sen sijaan viimeaikaisista kirjoista David Eggersin The Circle jäi kesken. Huhhh miten paskaa markan orwellilaista satiiria jykevällä ratakiskolla höystettynä. Nyt on menossa Donna Tarttin The Goldfinch, joka ainakin näin 600 ekan sivun perusteella on varsin mainio.