Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

3 posts were merged into an existing topic: Keskustelua fillaripolitiikasta

Nyt sitä vihdoin sais. Nimittäin työsuhdepyörää laittaa tilaukseen. Tätä mahdollisuutta odotellessa tuli kyllä laitettua ns. talli kuntoon ja taitaa muutenkin olla kaikki out of stock.

kevät on muuten ehkä saapunut helsinkiin, fiilistelkää sitä

2 Likes

^masinolin korkki kiinni

tässä manifesti: AJA

4 Likes

Peugeot all over, alitajunnasta löytyy kaikkea jännää, kun vain kaivelee. Tuo lienee se toinen ajatus tämän taustalla.


Sitä paskempi romu

Pätee kaikkiin ajoneuvoihin.

Joku ääni kuuluu. Oot varmaan ajamassa sitä romua huoltoon.

Eihän tuo liukkaus niin haittaa – sole ku ajaa varovaisemmin – mutta hemmetti kun pitää samalla pitää työmatkatempossa ukkelit selän takana! Menee jo vähän jännittävämmäksi…

2 Likes

Laitoin 3" nastarenkaat sähköpyörään. Maanantaina olis eka työpäivä koronan sairastamisen jälkeen, renkaanvaihtohommassakin hikoilin paidan läpimäräksi… Ei uskalla vielä tavallisella pyörällä lähtee, parempi pyöritellä turbo-boostilla. Saunassakaan ei pystyny olee ku keskilauteella eikä kovin kauaa.

Ajatuksissa oli että en aja sähköllä ennen kevättä, mut nyt täytyy nöyrtyä.

1 Like

Saksalainen tehokkuus on kyllä maailman suurin valhe. Vuokrasopparin irtisanomiseen ei kelpaa sähköposti. Ei kelpaa skannattu kirje allekirjoituksella. Pitää kirjoittaa käsin ihan oikea kirje ja lähettää ihan oikealla postilla ihan oikean ihmisen kantamana.

Eilen sain kolmannen rokotteen, niin ei saa edes kaljaa juoda. Skidisti vituttaa.

2 Likes

Päteekö tämä sekä vuokralaiseen että vuokranantajaan? Koska jos tämä pätee myös vuokranantajaan, näen tässä myös mahdollisia hyviä puolia. Mutta joka tapauksessa samaa mieltä Saksan tehokkuudesta. Sitä on, ja paljon, mutta se toimii hitaammin kuin uskotaan.

Ei mitään tietoa. Mutta kuulema pitää myös olla saksankielellä, eli google translate laulamaan vaan, niinkuin joka päivä.

Omat kokemukset: Saksalaisten kanssa työskentely on parhaimmillaan ihan helvetin jepa, mutta välillä se on myös todella tuskaista.

Siis saksalaiset rakastaa omaa kieltään ja byrokratiaa, ei toi sinänsä tehokkuuteen liity.

2 Likes

Silloin kun asiat ei toimi, jokin menee hukkaan tai vastuualue on hämärän peitossa, kysymys on juuri siitä, että byrokratiaa on ollut liian vähän.

Saksalaiset (organisaatiot) on perusteellisia (eli osittain tämä näkyy juuri byrokraattisuutena), ei välttämättä tehokkaita.

3 Likes

Miten voikin vituttaa jos bussissa joku kuuntelee puhelintaan ilman kuulokkeita.

Tai siis pakottaa koko linja-autollisen ihmisiä kärsimään.

8 Likes

Toi on muuten sietämätöntä.

Olin joitakin vuosia sitten Meilahden päivystyksessä ja siellä oli kyl useampi minua heikommassa hapessa olevaa ihmistä odottamassa vuoroaan lekurille. Kaksi henkilöä kuunteli juurikin ilman kuulokkeita suht kovalla. Jonkin aikaa siedin, ja ehkä olisin sietänyt tappiinkin saakka, mutta kyllä vähä mietitytti miten noi muut. Huomautin asiasta näille kahelle ja kohta loppui meteli. Uskalsin.
Kyllä bussissakin saa sanoa, ja viimeistään kuskille.

Joskus nuorempana kun liikuin enemmän kaukobusseilla niin silloin kuljettaja usein piti radioo päällä. Muistikuvan mukaan sääntö oli se, että jos yksikin matkustaja haluaa radion pois päältä niin sit se meni pois. Muistinko oikein? Mitenköhän tänä päivänä?

2 Likes