TQHCFR esittää: Räkälärundi VOL2 21.4.2012

Edit.
Päivämäärä lyöty lukkoon. Merkatkaa kalenteriin 21.4!

Edit2.
Kartta + kapakkaehdotukset

Doodle ilmoittautuminen

Edit3.
Uutta infoa.

Rau rau rau Turkuskenee! Se olis aika taas!

Muistaakseni tästä juteltiin TQHCFR 1-vuotis synttäreillä mut en löytänyt kokouksen pöytäkirjaa/mainintaa synttärilangasta. Päätös taisi kuitenkin olla se että heti kun pääsee taas slickseillä ajelemaan niin järkätään Räkälärundi vol2. Ne jotka ei muista/tiedä niin kyseessä on eeppinen rundi ympäri Turkua samalla kun pysähdytään eri rasteille juomaan ohrapirtelöä. Täältä voi hakea lisää informaatiota/inspiraatiota.

En tässä vaiheessa vielä määritä päivämäärää koska takatalvi. Sen sijaan voitte jo nyt antaa ehdotuksia eri pysähdyspaikoista. Kriteerit: räkäläbaari. Viime räkälärundilla rasteja oli loppujen lopuksi 10 mikä taisi olla aika sopiva määrä? Ehdotuksien perusteella yritän taas piirtää mahdollisimman selkeän reitin. Mut olkaa valmistautuneita, viimeks tuli kilsoja reippaasti yli 30.

Terv.
Frede

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/165098_480198438438_532908438_5797516_5525578_n.jpg

shieeeet

^^ epik foto
Linnunrata Pääskyvuoressa huudettu! Viime viikolla tuli käytyä, tykkäsin. Sopivan kämänen ja valikoimassa 0,9l tuoppi.

(ei tarvinne mainita että oon aika testoissa tästä rundista)

Jos nyt jotain rakentavaakin: aion ehdottaa useampaa baaria länsipuolelta kaupunkia. Viimeksi menitte muistaakseni aika eastside-painotteisesti.

Perno, Pansio, Runosmäki, Härkämäki, ehkä jopa Raision jotkin mestat…kyllä sieltä paikkoja löytyy. Tietty kovinta ois aloittaa joko Vahdon Lyhdystä -> Ruskon Centro -> Nättäri yms -> keskusta tai Liedon Aseman Seisakki -> Jäkärlän paikalliset -> pussikaljarasti vankilan porteilla jne mutta sit tulee kilsoja turhan paljon ja siirtymät vähän turhan pitkiä.

Joka tapauksessa ehdottomasti messissä ja laitan ideoita tulemaan kunhan saan pari ipaa kumottua

Vahdon lyhtyä voin suositella ehdottomasti, asuin vuoden siinä naapurissa ja meno on toisinaan luvattoman kovaa, ruskon centro menee kans heittämällä räkälä-kriteereihin. tästä minä pidän!! Jos sopii aika hyvin ni vois tulla kokeilemaan iteki.

44/17 vaihdettu, ketjut käytetty ultraäänipesurissa, ja 38c Pathwayt alla! Mä olen valmis, missäs Frede oksensi kun en muista :slight_smile:

Edit: Ei sitten viikolla!

^ toi on klassikon pihalta pooloista

mä laitan fispin ajokuntoon fyfan

^No niinpäs onkin, mä oksensin viimeksi koko kotimatkan.

JES. Nelson spexing kuosiin ennen tätä.

Pelti kiinni kyllä tuli oltua. Viimeisten paikkojen muistikuvat hataroituneet. Toivottavasti tänävuonna keli sattuisi sopivaksi ajaa pilotti päällä.

Arr, mukana! Linnunradalle kans ääni. Myös Pansiossa Navigare tai Cantina Pirate(?) vois olla käymisen arvosia paikkoja. Ja sit Hasses Pub Uudenmaankadun ja Sirkkalankadun risteyksessä, tosin en oo ihan satavarma onko pulju enää pystyssä. Tuolla tuli joskus käytyä paljonkin, mukava omistaja-täti, ilmainen biljardi ja jukeboksi, kova meno.

Edit. Joku viikonloppu ois kova. Jos Munis pistää myllylotin, lupaan harkita vakavasti onepiece lehmäpukua, joka on vielä sopivasti liian pieni.

http://www.streetbar95.com/ “Kurvaa radalle”

alfns - 19:57, 13.3.2012 » Arr, mukana! Linnunradalle kans ääni. Myös Pansiossa Navigare tai Cantina Pirate(?) vois olla käymisen arvosia paikkoja. Ja sit Hasses Pub Uudenmaankadun ja Sirkkalankadun risteyksessä, tosin en oo ihan satavarma onko pulju enää pystyssä. Tuolla tuli joskus käytyä paljonkin, mukava omistaja-täti, ilmainen biljardi ja jukeboksi, kova meno. Edit. Joku viikonloppu ois kova. Jos Munis pistää myllylotin, lupaan harkita vakavasti onepiece lehmäpukua, joka on vielä sopivasti liian pieni.
Navigareenhan oli viimevuonna kova himo, mutta sinne ei jotenkin päästy. Toivottavasti nyt sinne, koska kiinnosta juttujen perusteella.

Itse kaipaisin kuumottavia paikkoja ainakin johonkin illan vaiheeseen. Ja kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece lehmäpuku pullottavalla munalla.

Alkoipa aivan innosta jännittämään tämä homma! JES JES JES.

OMG!

Antero oli niin käärmeissään NaviAgren skippaamisesta viime rundilla, että siellä pitäisi ehdottomasti käydä ensi kiekalla. Jotenkin Pansion öljysataman meininki kuulostaa niin väkevältä, että se olisi hyvä sisällyttää rundiin.

edit. Hidas ja jatko:
Viimeksi ei oikein syntynyt uhkatilanteita, kun oltiin niin isolla jengillä liikkeellä. Mites jos näistä ällärimäiset, jossa kaksi tiimiä ajaa rundin eri suuntiin tms. Toisaalta vähän tappaa ajatuksen yhdessä kaljoittelusta.

Ei älläreitä. Tappaa kyllä iltaa ihan varmasti. Musta tuntuu, että lehmäpuku ja kauniit pojat kyllä riittävät tilanteiden tuloon, jos niitä on tulossa

Mun tarvii vissiin muuttaa Turkuun ennen tätä, että pääsen mukaan. Hyvä meno teillä :slight_smile:

... kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece [s]lehmäpuku[/s] louisvuitton-kuosinen puku pullottavalla munalla..
korjasin.

ja ällärit on erikseen. tää on kaljahommia.

Navigare mainittu 111!!!11 Onepiecebibsit 2012 maailmanloppu!!

vallengrach - 20:30, 13.3.2012 »
... kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece [s]lehmäpuku[/s] [s]louisvuitton[/s] Alexander McQueen-kuosinen puku pullottavalla munalla..
korjasin. ja ällärit on erikseen. tää on kaljahommia.
Korjaan vielä lisää, tolla tulis ihan salee pataan.

Kova meininki! Satan.

Melkein pitäs eeppinen reissu sinne Suomen perseeseen tän takia.

Uskaltaaks tänne tulla?

^Jos ajat!

Toivottavasti firman ostama onepiece ehtii saapua ennen ajoja!