TQHCFR esittää: Räkälärundi VOL2 21.4.2012

Mulla on lauanataina päivällä vastuita Raumalla. Monelta räkälärundin startti on, että tiedän hommata tarvittaessa tuuraajan? Siis tuurajan Raumalle, ei rundille.

PS. Harjoittelin viikonloppuna ryyppäämällä neljä päivää. Ajelin myös paljon pyörällä humalassa. Be Aware!!!111!!11!1

Varmaan neljältä, koska alan miehet ja naiset aktivoituu hyvissä ajoin.

Kunnioitettava, TRU HC manööveri lähteä varsinaissuomalaisen typeryyden kehtoon kiertämään räkälöitä räntäsateessa. Näin :slight_smile:

No hyvä sitten. Ehdin hyvin messiin, eikä tarvi delegoida.

Mankiss, startin aika ja paikka kiinnosta!

Juuh, alan just väsäämään reittiä. Startti on tod.näk. Itäisen keskustan alueella 16.00. Updatea tulee vielä iltapäivän aikana.

Oolrajt boys and girls. Ehdotukset karsittu, baarit laitettu järjestykseen ja reitti piirretty. Jos tunnette että joku hyvä mesta on jäänyt pois listalta niin vielä on mahdollisuus vaikuttaa.

Rundi lähtee liikkeelle Linnunradasta jonka jälkeen ajamme rastit läpi “myötäpäivään”. Linnunrata on hyvä kompromissi aloituspaikaksi, suurin piirtein yhtä pitkä matka keskustassa asuville ja periferiassa asuville. Ei kai hirveen moni skeneläinen asu Turun pohjoispuolella?

En osaa käyttää tota GoogleMapsin reitinpiirtämisfunktiota hirveen hyvin mutta kait tosta saa selvää. Reittiä voi tarkastella täältä.

Treffit 16.00 Linnunradan ulkopuolella (Kotkankatu 1, 20610 Turku).
Keskustasta lähtee yhteisajo 15.45 Tuomiokirkon rappusten edustalta. Huom! Yhteisajo lähtee varttia vailla, tulkaa siis ajoissa jos meinaatte sosialisoida hetken ennen lähtöä. Tempo on suurinpiirtein 1h/kapakka+siirtymä mutta kelloa ei katota niin tarkkaan.

Mukaan kannattaa ottaa valot, kypärä, lukko, lompakko ja terve järki. Mikään näistä ei ole pakollinen mutta suositeltavaa. Skene pitää huolta omistaan, mutta kaikki ovat silti itse vastuussa omista tyhmäilyistään.

Jotain varmasti unohdin mutta vielä on pari päivää aikaa kysyä. Jos eksytte tai haluatte liityä seuraan myöhemmin niin minut saa kiinni numerosta nolviisnol 300 kuusikolme 33.

Nättii, hyvä reitti. Pitänee vetää pitkät kalsongit jalkaan though.

Hyvältä näyttää! Toivottavasti ei oikeesti tuu räntää…

Sääennusteet muutuu koko ajan, turha spekuloida. Eilen luvattiin perjantaille +2 ja räntää, lauantaille +3 ja vettä. Tänään luvataan perjantaille +5 ja vettä, lauantaille +7 ja poutaa. Muistakaa mikä tässä reissussa on se juttu, ei taivaalta tippuva vesi, vaan baarin hanasta valuva olut. HTFU

Onko tuossa reitissä joku vika, vai miksi en löydä yhtään Madridin kuppilaa matkanvarrelta?

Iloinen Härkä: 21.4 La Monsterikoura sormivoima klo17 + DJ-ilta

!!!

…ei tosin käppä strippausta, mutta lupaavalta vaikuttaa silti.

Voisi pyytää DJ:ltä vähän hougee ja nu discoa sormikoukkuskaban sporttimontaasia varten.

Matti piirsi meille fiksumman reitin. Samat rastit samassa järjestyksessä mut ilman kaikkia ihme koukeroita. En mä ymmärrä miten mä sen olin niin pahasti feilannu. Reitin pituudeksi tulee nyt ~25km + siirtymä ensimmäiseen baarin + siirtymä dynkkyyn/kotiin. Tiukka setti tiedossa.

Majoitustarjouksia otetaan vastaan. Pyöräilytoveripiirin ulkopuolelta en oo vielä kyselly.

Pitäkää hauskaa, mä hyppään Madridin koneeseen.

Kas, ulkona sataa räntää. Mutta onko huomenna pouta, ja onko lauantain ja sunnuntain välisenä yönä slicks and slide -keli? Jänskättää jo niin paljon, että täytynee harjoitella juomista jo tänään.

Linnunrata olis meikäläisen lähibaari, sattumoisin en ole ikinä käyny. Saatan tehdä hurjan ratkaisun ja osallistua turneelle sen verran, että kävelen ekalle rastille.

[b]Käveleminen/b on hyväksyttävää vasta kymppirastin jälkeen :wink:

Mites tota, kuka haluaa ottaa kameran mukaan? Viimeks oli Antsa, suostuuko hän taas?

minä voisin ottaa kuvaushommista vastuuta.

Edit. Ellei vantteri halua olla reportteriMAN.

Keli näyttää mitä upeimmalta. HUOMENNA HUOMENNA!!!

inforest - 13:18, 19.4.2012 » Majoitustarjouksia otetaan vastaan. Pyöräilytoveripiirin ulkopuolelta en oo vielä kyselly.
Sohvapaikka olohuoneessa tarjolla.