TQHCFR esittää: Räkälärundi VOL2 21.4.2012

^vahingossa eksyin Kukaan tylsistymään, sieltä vastailin, ei missään nimessä ole kyllä räkälärundirasti se.

Ravintola Iloisen Härän viihtyisään tunnelmaan pääset Turussa Härkämäellä. 17.3. ois penkkipunnerruskisat, hehheh…

http://www.iloinenharka.fi/

Voi kun ehtis paikam bääll.

edit.
http://www.iloinenharka.fi/4.jpg

mankkis - 21:49, 13.3.2012 »
olen kyllä mankkamiehen ja vantteran kanssa osaltaan samoilla linjoilla. että AINAKIN Lyhty voi olla hieman kaukana illan teemaan. Mulla nyt ei ole ihan niin jyrkkää WESTSIDEEpakkoa, mutta kyllähän tässä nyt pitää päästä oikeasti JUOMAANKIN.

Pitää olla kyllä kunnon siirtymisiä, että meikä pääsee olemaan vitun pahalla päällä, mutta puolet enempi räkälärundikilsoja voi olla hieman turmiollista. Ei keretä noilla kilsoilla baareihin. Se viimekertainen n 30km oli aikas sopiva.

Iloinen härkä kiinnostaa. Saattuispa johonkin räkälään KÄPPÄ_STRIPPARIESITYS!

PENA KISAT baarissa?!

Turku ON kulttuurikaupunki!

MikeNAS - 21:44, 13.3.2012 » ^Kokikset tilataan tuplana vasta Dynamon tanssilattialle!
Kokista? Dynamo? Ei kai ny sentään?

http://files.sharenator.com/i_like_my_women_the_way_i_like_my_whiskey_17_years_old_and_mixed_with_coke_silvio_berlusconi_Misc_Pics-s460x588-220065.jpg

EDIT mix tää selain ei halua näyttää teh_sleaziest_prime_minister_evah’in kuvaa?

Oon saanu pari ehdotusta päivämäärästä. Kuten viimeksi niin rundi ajetaan lauantaina noin kello 16.00 alkaen. Mukaan voi tietty liityä myöhemminkin. Päivämääräehdotukset ovat 14.4, 21.4 ja 28.4. Käykää Doodlessa äänestämässä niin lyödään päivämäärä lukkoon. Annan vastausaikaa sunnuntai-iltaan asti.

Edit. 28.4 lisätty.

Rundi on sitten 14.4, tai mä en aja teidän kanssa enää ikinä. 21.4 Madridissa “työmatkalla”.

Shiiieeeeeet, mulla taas on tämän kanssa Klubilla säätöä 14.4.
http://dl.dropbox.com/u/3576177/festorama%202012/festo2012web%20small.jpg

Myöhemmin esim. 28.4. on out of the question?

ed. Dänks frede

Hoi, kävin lisäämässä 28.4 mutta koska ääniä ei voi editoida jälkikäteen niin poistin kaikki aikaisemmat äänet. Käykää siis äänestämässä uudestaan. Tämän jälkeen en editoi äänestystä enää. Päivämäärä joka saa eniten ääniä voittaa riippumatta siitä kuka pääse paikalle ja kuka ei.

vitun 28.4… Pyyhin jo otsani, että ah varma osannotto, mutta ei!!! No toivotaan arpaonnea

eiköhä viimeistään 21.4 olis toi uus laitos kasas ni luulis kykenevän kynnelle, wub wub.

Jee, jos päivämäärä natsaa niin tulen ruosteisella ratsullani räkälärundille. Erehdyin pitämään sitä talvella välillä sisäpihan tolpassa ja nyt se on vielä entistäkin ruosteisempi. Alkaa todellakin olla joku puhallus ja uus maalipinta tarpeen…

Höpsis. Ruoste on uusi hiilikuitu.

Ruostetta jäljittelevä efektimaali vois toimia jossain palpa-pyörässä. Siinä olis sitä ironiaa.

Okei muutama Virallinen Ehdotus pohjoispuolelta.

O’Bass Suikkilassa. Ei mikään pelottava räkälä, mutta ehdottoman lähiöinen ja “since 1990” on aina lupaus jostain paremmasta. 21.4. O’Bassissa ilmaisella keikalla MIKKO ALATALO

Ekmanin Krouvi Nättinummessa. Makeasti ostarilla, täysin persoonaton ja geneerinen lähiöbaari.

Pit Stop Hepokullassa, kulkee myös nimellä Kipparin Kulaus. Nimen ja ikkunateippien takia. Tosin en oo tänä vuonna tarkistanut onko se vielä olemassa ja millä nimellä, mutta vaikuttais olevan voimissaan kuitenkin.

EDIT: Nii ja Tuureporinkadun Bambu Garden.

Nämä kaikki täydentävät tota Freden karttaa jollain tavalla. Et jos sais sinne edes lätkittyä paikoilleen nää, ni vois sit miettiä sitä lenkkiä.

^ Bambu Gardenissa on ainakin toisinaan ja melkein aina ollut poken eteispalvelumaksu ja turpaanlyömisen ilmapiiri leijuu ilmassa kuin tupakansavu hämyisessa kuuskytlukulaisessa jazz baarissa ikään.

Nostan taas esiin taksifoorumin onko baareja joista et hae -langan.

Bambu Garden on raffista julkisivustaan ja kyseenalaisista naapureistaan huolimatta suht kliini sisältä. Asiakaskunta tosin ei ole kovin siistiä, joten miksi ei. Viimeksi kun kävin, niin ei ollut narikkaa tai muuta sisäänpääsymaksua.

^sama juttu tuon Martin kulmabaarin kans. On aikamoinen yllätys kun menee sisälle. Siistiä, hyvä biljardipöytä, hyvät bisset, päheet punaiset sohvat, jukeboksi… ei ollenkaan räkälä. Se edusta pettää!

Myllypub vois olla sopivampi?

Mites Peipsi Revisited? Kaikkien suosikkijuottola.