TQHCFR esittää: Räkälärundi VOL2 21.4.2012

Vahdon lyhtyä voin suositella ehdottomasti, asuin vuoden siinä naapurissa ja meno on toisinaan luvattoman kovaa, ruskon centro menee kans heittämällä räkälä-kriteereihin. tästä minä pidän!! Jos sopii aika hyvin ni vois tulla kokeilemaan iteki.

44/17 vaihdettu, ketjut käytetty ultraäänipesurissa, ja 38c Pathwayt alla! Mä olen valmis, missäs Frede oksensi kun en muista :slight_smile:

Edit: Ei sitten viikolla!

^ toi on klassikon pihalta pooloista

mä laitan fispin ajokuntoon fyfan

^No niinpäs onkin, mä oksensin viimeksi koko kotimatkan.

JES. Nelson spexing kuosiin ennen tätä.

Pelti kiinni kyllä tuli oltua. Viimeisten paikkojen muistikuvat hataroituneet. Toivottavasti tänävuonna keli sattuisi sopivaksi ajaa pilotti päällä.

Arr, mukana! Linnunradalle kans ääni. Myös Pansiossa Navigare tai Cantina Pirate(?) vois olla käymisen arvosia paikkoja. Ja sit Hasses Pub Uudenmaankadun ja Sirkkalankadun risteyksessä, tosin en oo ihan satavarma onko pulju enää pystyssä. Tuolla tuli joskus käytyä paljonkin, mukava omistaja-täti, ilmainen biljardi ja jukeboksi, kova meno.

Edit. Joku viikonloppu ois kova. Jos Munis pistää myllylotin, lupaan harkita vakavasti onepiece lehmäpukua, joka on vielä sopivasti liian pieni.

http://www.streetbar95.com/ “Kurvaa radalle”

alfns - 19:57, 13.3.2012 » Arr, mukana! Linnunradalle kans ääni. Myös Pansiossa Navigare tai Cantina Pirate(?) vois olla käymisen arvosia paikkoja. Ja sit Hasses Pub Uudenmaankadun ja Sirkkalankadun risteyksessä, tosin en oo ihan satavarma onko pulju enää pystyssä. Tuolla tuli joskus käytyä paljonkin, mukava omistaja-täti, ilmainen biljardi ja jukeboksi, kova meno. Edit. Joku viikonloppu ois kova. Jos Munis pistää myllylotin, lupaan harkita vakavasti onepiece lehmäpukua, joka on vielä sopivasti liian pieni.
Navigareenhan oli viimevuonna kova himo, mutta sinne ei jotenkin päästy. Toivottavasti nyt sinne, koska kiinnosta juttujen perusteella.

Itse kaipaisin kuumottavia paikkoja ainakin johonkin illan vaiheeseen. Ja kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece lehmäpuku pullottavalla munalla.

Alkoipa aivan innosta jännittämään tämä homma! JES JES JES.

OMG!

Antero oli niin käärmeissään NaviAgren skippaamisesta viime rundilla, että siellä pitäisi ehdottomasti käydä ensi kiekalla. Jotenkin Pansion öljysataman meininki kuulostaa niin väkevältä, että se olisi hyvä sisällyttää rundiin.

edit. Hidas ja jatko:
Viimeksi ei oikein syntynyt uhkatilanteita, kun oltiin niin isolla jengillä liikkeellä. Mites jos näistä ällärimäiset, jossa kaksi tiimiä ajaa rundin eri suuntiin tms. Toisaalta vähän tappaa ajatuksen yhdessä kaljoittelusta.

Ei älläreitä. Tappaa kyllä iltaa ihan varmasti. Musta tuntuu, että lehmäpuku ja kauniit pojat kyllä riittävät tilanteiden tuloon, jos niitä on tulossa

Mun tarvii vissiin muuttaa Turkuun ennen tätä, että pääsen mukaan. Hyvä meno teillä :slight_smile:

... kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece [s]lehmäpuku[/s] louisvuitton-kuosinen puku pullottavalla munalla..
korjasin.

ja ällärit on erikseen. tää on kaljahommia.

Navigare mainittu 111!!!11 Onepiecebibsit 2012 maailmanloppu!!

vallengrach - 20:30, 13.3.2012 »
... kuumottavia tilanteita kyllä palvelisi hyvin esimerkiksi onpiece [s]lehmäpuku[/s] [s]louisvuitton[/s] Alexander McQueen-kuosinen puku pullottavalla munalla..
korjasin. ja ällärit on erikseen. tää on kaljahommia.
Korjaan vielä lisää, tolla tulis ihan salee pataan.

Kova meininki! Satan.

Melkein pitäs eeppinen reissu sinne Suomen perseeseen tän takia.

Uskaltaaks tänne tulla?

^Jos ajat!

Toivottavasti firman ostama onepiece ehtii saapua ennen ajoja!

^^jos otat! Kannattaa sit varoo Munista, se voi skidailla alamäessä räädisti eteen. Ja vastamäessä se kiroilee ku turkkilainen :stuck_out_tongue:

Kai sitä sais vähän tuuppimista ja huutoja, jos ajais tän formalina. Tai dragissa.

^^Teemun ärähdyksistä on juteltu kommandokoneen kanssa muutama kerta. Mutta hei, Muniksella on lastenohjelman mukaan kaikkien meidän taidot!

aloitan tän rundin kahdella kokiksella.