Tarunhohtoiset Rivendell -polkupyörät

FF - 0:44, 18.11.2016 » ite schreddailisin atlantiksella menemään kuin ei ois huomista kuha ois varaani ja ihan hyvillään laadukkaan [i]#MAGA[/i] käsityön tuottamasta nautinnosta.
SuicideHub - 0:52, 18.11.2016 » http://bicycletimesmag.com/wp-content/uploads/2014/12/grantridingmtdiablo-509x600.jpg Ei voi olla huono. Kattokaa ny kun Grant melkein hymyilee.
accro - 11:35, 18.11.2016 » Ite kans ostan hungapillarin heti kun astun tienaavaan luokkaan eli joskus nelivitosena. Ja tää haave on itänyt varmaan viis vuotta jo. Pelkkää kirkasta palaa kiinni.
happo-orgiat - 11:36, 18.11.2016 » Rivendelli olis kyllä ihana :3
Elikkäs Tolkien-fiilistelytopsu tulille ja katotaan kuka murtuu ekana ja tömäyttää luoton tappiin tilaamalla perjantaipöhnässä ylihintaisen crosscheckin. Täältä vaikka liikkeelle:

https://farm4.staticflickr.com/3838/15221946375_9457239335_o.jpg

Aika vähän on rivendell-lahkon sanaa täällä julistettu, lähetystyönsarkaa olis.

Rivendellillä tais olla sama ku Richard Sachsilla että niitä levareita ei asennella?

Eivätkö kaikki elrondilaiset ole kierteellisellä ja sorveilla? Ei sellainen pärjää nykyisessä ilmapiirissä.

mannine - 12:33, 18.11.2016 » Rivendellillä tais olla sama ku Richard Sachsilla että niitä levareita ei asennella?
Tuumaset ruodot näyttäis kans olevan ohjelmassa. Kierteellä tai ilman. 135 perä khyl löytyy, mutta miten on italokeskiön laita?
vasaraasialainen - 12:35, 18.11.2016 » Eivätkö kaikki elrondilaiset ole kierteellisellä ja sorveilla? Ei sellainen pärjää nykyisessä ilmapiirissä.
Tää nyt on kiinni vain siitä miten se koetaan, eli muutettavissa.

Swiss BB tai GTFO

1 Like
vasaraasialainen - 12:35, 18.11.2016 » Eivätkö kaikki elrondilaiset ole kierteellisellä ja sorveilla? Ei sellainen pärjää nykyisessä ilmapiirissä.
tää on vähä ku mjuusic dark side topsu: samalla kun julistaa levareiden ilosanomaa toisaalla niin täällä voi rauhassa haaveilla vannesorvi-ihanuudesta

blue lugilla näitä oli läjässä vaikka kuinka ja ovatkin ainut jälleenmyyjä jenkkilän ulkopuolella.

ainakin toistaiseksi

Vilkasin saittia ni ylihintasta kuraa. Tollasessa ei oo mitään tarunhohtosta.

Käsittääkseni jos vielä vuonna 2016 joku tahallaan käyttää tuumaista ruotoputkea, quill-stemmiä ja ei laita levareita, niin silloin halutaan rungolta nimenomaan sitä joustoa ja mukavuutta pitkässä ajossa, järkipyöräilyssä, arjessa jne jne sen sijaan että yritettäisiin summonoida wenzel hagelstam paikalle, vaikka toki osa Rivendellin touhusta onkin silkkaa retroilua ja fiilistelyä

Rivendelleissä on ihkua:

  • näyttää coolilta
  • potentiaali monenlaisiin buildeihin
  • tyypeillä hyvä musamaku (tjeu: niiden asennusvideot youtubesta)
  • yhteistyökuviot Nitton kanssa (korkeita quill-stemmejä, tankoja, tarakoita jne)
happo-orgiat - 13:18, 18.11.2016 » Käsittääkseni jos vielä vuonna 2016 joku tahallaan käyttää tuumaista ruotoputkea, quill-stemmiä ja ei laita levareita, niin silloin halutaan rungolta nimenomaan sitä joustoa ja mukavuutta pitkässä ajossa, järkipyöräilyssä, arjessa jne jne sen sijaan että yritettäisiin summonoida wenzel hagelstam paikalle, vaikka toki osa Rivendellin touhusta onkin silkkaa retroilua ja fiilistelyä
Nimenomaan mukavaan ajeluun ja fiilistelyyn tommoset on parhaillaan. Tän foorumin tietäen performääns-muoti-vouhotus laantuu jossain mennessä ja näille tämmösillekin voinee avata sydäntään.

Menin seikkailemaan rivendellin sivuilla ja kattelin appaloosaa että onpa hieno mutta taustalta kuului “et nyt vittu taas osta uutta pyörää” joten piti laittaa tabi kiinni. :frowning:

Velo Orange > Rivendell

Velo orange taitaa olla ihan eri laatu ja -hintaluokan kampetta.

Must all of the most minor “challenges” be vanquished by mechanical improvements that require less and less of you? It’s not like black and white, it’s more like what shade of gray do you want or require, and there’s no correct answer in general, but it’s a question worth asking if you think about this stuff. The main point is: Don’t just go along with every bit of help the component makers and bike makers market as improvements, because most of the improvements–at this stage of the game, when things are already so good & easy–come at some sort of cost to you, as the operator. Whether this is a practical or an impractical argument is a personal matter, of course!

vasaraasialainen - 13:32, 18.11.2016 » Velo Orange > Rivendell
En menisi väittämään. Velo Orangella tuntuu meininkinä olevan lähinnä kopioida Rivendelliä ja Compassia ym. enemmän kuin viitsiä itse tehdä jotain huikeaa. Tää on toki hieman fiilispohjainen mielipide, mutta [i]näin nämä asiat koetaan[/i]. Itsehän tosin sporttaan fillareissani paljonkin VO:n osia koska ulkonäkö/hinta/laatu/saatavuus parempi kuin esikuvissaan.

Kyl ylituumaisessa kustom-teräskullissa ois ideaa retkipyörään, kyl mä tohon lähtisin.

ylituumaset teräskullit yms F5 paske :'(((((, mitä hyvää sekin lafka muka saanut aikaan kysympä vaan?

vasaraasialainen - 13:32, 18.11.2016 » Velo Orange > Rivendell
ULOS

VO, Rivendell, Compass jne. “kopioi” vanhoja ranskis rando-hefejä. René Herse on jumala t. Heinen Janne

Mä olen törmännyt (teräs)kulleihin nyt pariin otteeseen. Mitä ne ovat?

FF - 13:42, 18.11.2016 »
vasaraasialainen - 13:32, 18.11.2016 » Velo Orange > Rivendell
ULOS
Muut on Thomson ja Salsa, mä olen FSA ja Pro.

Tätä toki pahoittelen.