soma wolverine "adopts more modern standards"

Leveiden renkaiden vaikutus on muuten ihan merkittävä tosiaan, tekevät mielestäni pyörästä suoraan ajaessa herkemmin vaeltelevan ja toisaalta ei tahdo yhtä pienellä eleellä kallistua kaarteeseen. Periaatteessa voisi ajatella, että yläetupaino saattaisi tehdä tuosta johdonmukaisemman, kun paino kangistaa, mutta toisaalta kallistaessa voimistaa wheel floppia, eli kääntyy pienemmällä eleellä. Tai sitten ei.

Mitä noista oon lukenut, yläetukuormalle geo alkaa sopia vasta kun trail on luokkaa 35-40mm.

haluan toki painottaa että oma otanta etulasteisista pyöristä on ahma/orlo/tradesman ja uskon vahvasti että mielipide-eroja löytyy myös sen suhteen minkä tyyppinen ohjattavuus lastin kanssa on nautinnollista kuten tuossa edellisellä sivulla samuli taisi mainitakin.

kuvailisin sitä luotettavaksi

Rivendelleissähän kaikilla on muuten myös jotain etukoria tai laukkua, ja niissä on kai aika vastaava keulakulma yleensä, eka googletulos (sheldon) kertoo Atlantiksessa olevan 72 & 45 ja myyjän mallikuvissa on se kori. Ja ultraromancella.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1403/7343/products/f-atlantis-2_1024x1024.jpg?v=1471304526

Riippuu toki käyttötarkoituksestakin yms.

niin jos se ultra bromancelle kelpaa niin luulis kelpaavan muillekin ¯_(ツ)_/¯

epäilen et rivbikejä ostettais nyt niinkää ajamisen takia

mielikuvat ja kerskakulutus

älä nyt oo tollane

ite schreddailisin atlantiksella menemään kuin ei ois huomista kuha ois varaani ja ihan hyvillään laadukkaan #MAGA käsityön tuottamasta nautinnosta.

http://bicycletimesmag.com/wp-content/uploads/2014/12/grantridingmtdiablo-509x600.jpg

Ei voi olla huono. Kattokaa ny kun Grant melkein hymyilee.

ei olekaan palstalla rivendell-lankaa mut sellasen laitan pydeen kun ostan

^^ worst. cycling shoes. ever.

Suhautin kesällä sellasen pienen muutaman päivän retken waldin etukorin kanssa (stavangerissa) ja onhan se kätevä tavallaan, mutta vatkaa vauhdissa niin paljon, että onhan sen kanssa ajaminen kyllä ihan perseestä.

https://lh4.googleusercontent.com/WbZS2kWEPvDppt8s8vOpySSCID8slsAYG1jgjw6QEyGAPZ2qjaMP07MOA-zh7AO7Ko6hc5MQqOjteHc=w1257-h1043-rw

kynis - 10:49, 18.11.2016 » ^^ worst. cycling shoes. ever.
eri t. sheldon http://www.sheldonbrown.com/images/DSCF0063sandals.jpg

Jaksais vielä sähköt vetää, niin sitten olis ahma menossa shakedown-ajelulle. Menkööt nyt vaan komeasti ja avoimesti rungon ulkopuolelle ja iteroidaan sitten myöhemmin

Ite kans ostan hungapillarin heti kun astun tienaavaan luokkaan eli joskus nelivitosena. Ja tää haave on itänyt varmaan viis vuotta jo. Pelkkää kirkasta palaa kiinni.

Rivendelli olis kyllä ihana :3

FF - 0:24, 6.11.2016 » juuri saamani tiedon mukaan 27.5" x 2.25" ISP voi olla ostoskorissani lähiaikoina
Pitihän sitä koettaa:

Toki tuo ISP on 17 mm sis. kapeella vanteella, mutta mulla on unitissa 29x2.25" ISP 6 mm leveemmällä vanteella eikä se oo nappulasta nappulaan juurikaan leveämpi edes tubelessina. Toki kyljistä, mutta sillä ei oo mitään väliä koska nappuloista liha kinnaa jos jostain.

Kun sliderit on melkein puolessa välissä niin osuu renkaan levein kohta (56 mm) sellaiseen paikkaan että tilaa jäi toiselle puolelle n. 2 milliä ja toiselle n. 3 milliä, mutta jos olisin siirtänyt kiekkoa taaksepäin niin tilaa olis tullut yhteensä 3-4 mm lisää.

Edestä en jaksanut koettaa mut siinähän on muutenkin enemmän tilaa

kuvasta käy myös ilmi että vois mennä (riittävän leveiden) lokareidenkin kanssa mut en tiiä pitäiskö niitä muokata jolloin loksujen integriteetti olis uhattuna

niinettätuota

mietin vaan että jos kiekko menis sipsiks niin miteen nopeesti nastat söis ahmuliinin chainstayt poikki :x

JA PITÄÄKÖ TÄSSÄ NYT ALKAA MIETTIÄ 650B-KONVERSIOTA :o

EDIT jos 27.5"x2.35" g-onet menis niin ei tarvis miettiä, mut en usko niiden menevän. Ainakaan jos ne on samanlevyiset kuin 2.35" super motot.

Ei kyllä kaduta ahmaan sijoitetut rahat tämmösiä katsellessa ei

tämä oli mukava kuulla, mutta myönnettävä on etten ollut kovinkaan yllättynyt. :slight_smile:

Saisinko tulla sisemmälle kysymään – ahmilaisen ns.potentiaalia per se kyseenalaistamatta – että ajaisko tai ajaako joku ihan oikeasti tolla rungolla reilun kahden tuuman nastat tai nappulat alla? Eikä tää ole v***uilua, vaan että silleen oikeasti mietin. Siis että kun Cross checkiinkin menee 2" renkaat, mutta on kuulemma ihan kauhea ajaa niin tuota että mites on – meneekö tässäkin lapsi potentian mukana?

ihan validi kyssäri, AJAN kunhan kelit niin vaativat. Rolleriin kun ei moiset mahdu enkä oikein järkevästi saanut siihen 45 mm täyspitkiä soviteltua 32 mm kumien kanssa eikä siihen tuo hihnavetokaan taipuisi. Niin ja levaritkin. Mutta kyllä se rolleri silti pysyy tallissa, ei ole olemassa (ainakaan mulle) sitä fillareiden sveitsin linkkaria.

nimimerkillä myydään 26" disc trucker, renkaat saa mukaan.

Ite oon sovitellut Wolverineen maastorenkaita lähinnä uteliaisuuttani ja läpällä. Oikeasti ajossa on 622-40 Gravelking SK:t täyspitkien lokareiden kanssa. En kyllä oo noita isojen renkaiden kokeiluja ajoon asti vienyt joten en osaa sanoa olisko hirveää, mutta mulla on isoja renkaita varten muita fillareita.