Fiksipihvi

Mikä tämä ihme faitti oikein on?

Kumiluoti vs Tikkurilan Ajomies???
http://bc-hellsinki.com/phpBB2/index.php vs. http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/ ??
“AEROKIEKKOMIES” vs. loput???

Viittaan nyt siis tuonne toisen foorumin keskusteluun, joka on kai sulku-uhan alla (edit: nyt jo suljettu) ja siellä tämäkin sivusto on mainittuna ja sanakäänteet on oudon kärkkäitä.

Faktoja yksivaihde.netin osalta aiheeseen liittyen on:

  • me voidaan kommentoida asioita yksilöinä ja edustaa yksivaihde.net saittia muuten, mutta saitti itse ei ota kantaa ja toivottaa kaikki tervetulleiksi osallistumaan toimintaan ja keskusteluun.
  • yksivaihteen keskusteluista alkunsa saaneissa fiksikeskareissa joku mainitsi nähneensä tämän paljon puhutun aerokiekon ja siitä veisteltiin sitten erinäisiä huumorijuttuja. Kaikki nyt tietää kuitenkin, miten cool se aerospoke siinä edessä on. Niin cool, ettei moni sellaista ikinä itselleen halua, vaan jättää ne jutut suosiolla San Franciscon jne pojille.
  • fiksikeskareissa on tottakai puhuttu myös kumiluodista ja ihmetelty kaupan lanseerausta ja jotenkin mystistä verhoa, jota sen edessä roikotetaan. Käytiin myös kotimatkalla kurkistelemassa ikkunasta ja pohdiskeltiin vain, että mitä lie luvassa, kun niin vähän on tietoa valunut. Myös virallinen kutsu esitellä uusi liike otolliselle kohderyhmälle yksivaihde.netin etusivulla on esitetty, mutta ei ole pojat tainneet vielä ehtiä. Varmasti avajaisista sitten uutisoidaan.

nähdään taas keskiviikkona pyöräilyn merkeissä ja tiistaina muistakaa ne kumiluodin avajaiset! Ajakaa varovasti!

oi mate! It´s internet.
…Get on your bikes and ride.

Joku on siis päättänyt vetäistä nenäänsä kirkkaanvihreät ouryt. Mä kyllä ymmärrän, että jotakuta voi harmittaa, kun “oma juttu” muuttuu vähän yleisemmäksi menoksi, mut toisaalta taas vois kuvitella, että pioneereja vois lämmittää vähän syvemmältä se tieto, että palikoita voi saada ihan lähikaupastakin.

Meinasin heittää tähän jotain hauskaa mutten taida jottei luulla vittuiluksi. Henkilökohtaisesti ja varmaan monen muunkin puolesta ei voi kuin toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uusia rohkeita yrittäjiä tähän pieneen kylään. En nyt suoraan sanottuna ymmärrä mistä tässä tapellaan mutta ymmärrän että kun tehdään suurella sydämellä ja pienellä katteella hommia ei aina saa kokonaiskuvaa mahtumaan näkökenttään.

Mä moikkaan tasaisesti kaikkia, ihan sama vaikka olisi 10" joustoa ja saman verran vaihteita tai ajaako viiden euron ghettokonversiolla. Ei meitä “aktiiveja” niin montaa ole tässä maassa että kantsii liikaa klikkiytyä. Antaa tyyppien suuressa maailmassa tehdä niin kuin huvittaa, tehdään me omat ja paremmat ratkaisuumme.

Kumiluodissa(kin) tavataan. Peace out.

Jep, todella ihmeellistä menoa. En ylipäätään ymmärrä miten siellä toisella foorumilla saadaan niinkin usein vedettyä melko triviaalit asiat tollaseen solmuun. Mutta mun täytyy silti vielä kuitata että jännällä tavalla aerokiekkomiehen ja kumiluotimiehen mysteerit kietoutuvatkin yhteen…

En ylipäätään ymmärrä miten siellä toisella foorumilla saadaan niinkin usein vedettyä melko triviaalit asiat tollaseen solmuun.
Älähän yleistä. Yleistyksestä alkaa aina ne kaikkein typerimmät nettikinastelut. Eihän siellä toisella foorumilla ollut kuin yksi satunnainen jamppa, joka ei tajunnut asian vähäpätöisyyttä.

Ja viittaus sinun blogiinkin oli aika ontuva, kun ei oikein keksinyt, että mitä postausta siinä äimisteltiin.

Nää molemmat threadit on kyllä aika sekavia. Ehkä bch-threadi sekavampi. Äh. What happen.

ok, ASB olet oikeassa. mutta tuollakin oli heti messissä ne pari lisälöylynheittäjää nimimerkkiensä takaa jotka eivät ainakaan helpottaneen asian rauhallista käsittelyä.

mutta en tosiaan ymmärtänyt miten mun sinänsä hyväntahtoiset blogiläpät liittyi oikein mihinkään, kuvittelin että kyse oli mun kumiluoti-postauksesta mutta kai se olikin sitten se aerokiekko-läppä. tai sitten ei.

Uskallankohan mä enää heilauttaa kättäni vastaantulevalle fiksailijalle? Tulee vielä tunti turpaan joltain hipsteröintiin kyllästyneeltä.

tähän blogipostaukseen kai se viittas. voihan tuon ehkä vittuiluks käsittää, varsinkin ko. pyörän omistaja.

nooh, oli siellä se toinenkin läppä ton lisäksi mutta katsoin eilen parhaaksi poistaa sen kokonaan ettei tule paha mieli kenellekään.

siitähän se vasta voi riemu revetä ;(

jotenki se retard olympics internet arguing -kuva on kyllä hiton ässä.

piis + luv vaan.

  • Rispektit läheteille, ilman teitä paketit ei kulkis, ja mulla ei ois mitään havaintoa fikseistä joilla on siisti ajaa, laukuista jotka on helvetin käteviä, en ois päässyt ajamaan helvetin siistejä älläreitä enkä tietäis että fillarointia voi harrastaa ilman että treenais sukkikset jalassa ja että urheilujuoma tarkoittais Dexalia eikä kaljaa. Mut fiksi ja laukku ei tee musta lähettiä.
  • Rispektit ajomiehelle, kumiluodille ja kaikille muille kaupoille jotka toimittaa järkevää kamaa meille pyöräilijöille, samalla kun kansa huutaa 64-vaihteisia etu-, taka- ja keskijousitettuja yhden koon fillareita satasella.
  • Rispektit yksivaihde.netille yksinkertaisen kauniita fillareita rakastavien tutustuttamisesta toisiinsa.
  • Rispektit kaikille jotka ajaa. Se on tärkeintä, ajoi sit kilsan tai kolmesataa päivässä, vaihteilla tai ilman, DH:ta tai maantietä, mummiksella tai ratapyörällä… Pyöräily on se mistä tässä on kyse. Se on sit toissijaista onko chrome siistimpi kuin reppu, aerospoke siistimpi kuin mavic open sport, fiksi siistimpi kuin vapaa, campa parempi kuin shimano, fox parempi kuin manitou ja pillifarkut siistimmät kuin sukkikset.

Moikataan kadulla.

tya - 5 minutes ago »
  • Rispektit kaikille jotka ajaa. Se on tärkeintä, ajoi sit kilsan tai kolmesataa päivässä, vaihteilla tai ilman, DH:ta tai maantietä, mummiksella tai ratapyörällä… Pyöräily on se mistä tässä on kyse. Se on sit toissijaista onko chrome siistimpi kuin reppu, aerospoke siistimpi kuin mavic open sport, fiksi siistimpi kuin vapaa, campa parempi kuin shimano, fox parempi kuin manitou ja pillifarkut siistimmät kuin sukkikset.
    Moikataan kadulla.
Amen.

(Enkä sitten keksiny järkevämpää ekaa postausta, mutta tuo oli vaan niin hyvin kiteytetty. Itsestään selvä asia sinänsä, tai ainakin pitäs olla? Mutta hyvä kun tuli taas sanottua!)

Tya sen sano. Ajajille propsii, työkseen ajajille enempi. Hullut.

höh… speksaaminenkin on kivaa. Pitää varmaan mennä perustamaan foorumi, missä ei ajamis-rasistit tule katsomaan nenän vartta meitä, joiden silmissä syttyy, kun putkessa on kyyhkynen tai alumiini on koneistettua ja anodisoitua… :smiley: mmmmm…

tätä rupea on pakko nyt vähän rapsuttaa, kutittaa vieläkin

(Sensuroin itse asiattomuudet joita viljelin useamman rivin täällä)

Tiivistäen:tää itäsuomen lahja suomen snoukkaskenelle on varmasti suomen ainoa ehta jäbä, myös näitten fiksilöisten kanssa. Ja olen iloinen että saimme noinkin huipputyypin piireihin.

Silti en ymmärrä mistä mun vetäminen tähän lokaan johtuu.

Voitaisiin siitä nyt hieman keskustella kun tuo otsikkokin on noin mehukas.

-Eppu/pötkö/mr.ajomies

Mikä tää skenejuttu edes on? Kasasin ekan fiksin syksyllä tai alkutalvesta. Ajoin talven sillä ja luulin, et se oli vaan kätevä menopeli.

Onhan se toki kiva, et on tutustunu samanlaisilla pyörillä ajaviin tyyppeihin, mut mun mielestä se on silti vaan menopeli, jolla voi kyllä kikkaillakin. Tai ainaki ne, jotka osaa…