Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Muistakaa pyöräilijät paikkanne liikenteessä: Ammatikuskit ammattikuskeilemassa redditissä (sisältövaroitus: lievästi ärsyttäviä näkemyksiä)

kiitos suosituksesta!

Täähän nyt oli mietoa kamaa, melkein rakentavaks voi kehua. Luetsä ees Ilta-Sanomien kommenttiosastoja? :grin:

Totta. Koitan tietoisesti välttää fb ja keltaisen lehdistön kommenttipalstoja. En sitten tiedä miksi odotin r/suomelta kypsenpää suhtautumista asiaan.

Rasahtelee rusinat vaan aika kovaa ajatukselle, että huonoa näkyvyyttä ajoneuvosta ei voisi ratkaista muuten kuin ajamalla sokkona ja vaatimalla, että muut väistää. Onneksi tänä talvena voin eristäytyä kotiin ja hoitaa ajohommat virtuaalisesti.

1 Like

Ihan mukavaa vaihtelua Twitterin melko villiin menoon tommonen pottaväätö. Tulee ikävä aikoja, kun tulisin biiffi oli Campa vastaan Shimano (Campa) ajoittaisilla Sram-äänillä.

tulisin biiffi

3 Likes

wooo yea oli siistii ajaa Surlylla pitkästä aikaa, Alepassa oli - 30 % roiskeläppiä, kaalilaatikko ja meksikolainen lasagnette joihin kaikkiin lotraan tabascoo, joku keltanen Stavanger-henkilö kehu mun pörää ja laukkui ku oli Alepan ees pakko alottaa kontakti nyökkäyksellä KU HEI KELTANEN STAVA, MITÄ VAIHTOEHTOJA MULLA ON? Ja sit viel tulin töihin ja sain tietää että nousen palkkaluokassa uuden tessin myötä, ilmeisesti +15 %/h tulee lisää palkkaa.

4 Likes

mazeltov, kunnon meininki!

1 Like

huhhuh jestas tuli muisto yhestä bändistä ihan puskista ja se oli sillee tietyl taval tosi cool bändi oikeilla hetkillä mut en vaan muistanu nimee ja pähkäilin ja totesin että mul ei oo mitään saumaa mitenkään muistaa nimeä mut sit yhtäkkiä se vaan putkahti mieleen.

Glowsun.

niinjoo, tänää ku lähdin töistä niin rapun rampista alas ajettaessa oli kertyny kunnon lätäkkö kiveyksen saumaan. Lokarit oli jääny jostain syystä muka tarpeettomina kotiin ja pomppasin yli kastumatta. Otsalamppu lennähti päästä, MUTTA NAPPASIN SEN KIINNI HETI LAKIPISTEESSÄ!

3 Likes

Huh en ees tienny, että tohon aikaan kun käytin gary fisheriäni kumiluodissa korjautettavana säännöllisin väliajoin, niin olin keskellä jotain suurta beeffiä.

Tää olisi kyllä kova!

T: Korsolainen myös🙏🏻

1 Like

En tykkää märästä enkä kylmästä.

1 Like

unohin tulleeni töihin mirtatsapiineissa.

heräsin levottomassa unilääkesoseessa, join kaks kuppii vahvaa kahvii, menin töihin nukkuu, herään silmät edelleen kiinni ja vaimea paniikki iskee; “fuck taisin nukkuu pommiin.”

1 Like

hei jos joku haluu soittaa mulle ni ota yhteyttä en vittu hiffaa mihin mun kännykkä on kadonnu

voi. jeesuksen. vittu.

se saatanan paskiainen oli jääny takin hihan sisään tippumatta pois riisuessani takkia jotenkin. paikallistin sen eka eteiseen piippauksen välityksellä ja sit vaan järjestelmällisesti puristelin kaikkea kunnes se löyty. ihan vitun sairas pila. en oo vetäny kuukausiin yhtä järkyttäviä kilareita. tää oli vitu hyvä päivä mut loppu meni erittäin nopeasti vituiksi vastoinkäymisten kumuloituessa hurjalla tahdilla.

7 Likes

vittu oli jees käyä VETÄÄ!

2 Likes

Ainoa lanka minkä voisin harkita mutettaa on kyl horror pannugifutopi. Vaikka kuinka tietää että älä avaa niin avaa silti. Vähintäänkin gifuissa pitäis olla sertifiointi että kuvan henkilöitä ei vahingoitettu ja ei ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai jotain.

3 Likes

Mitä helvettii pannugifut just parhautta! Siin nostetaan ikäänkun virtuaalist hattuu isosti sille blood sweat ja tearsille jota tää vetäminen vaatii! No pain no gain!

2 Likes

https://www.yksivaihde.net/?state=muted

Jos jollekin muullekin tuli tarve tsekata mitä topeja onkaan tullut piilotettua.

1 Like

Sen kun painaa mutea, kyllä se lanka löytyy sitten hakutoiminnolla jos tarvii lukea + mitä @navajokoira sanoi. Ite laitoin mutelle ison nipun kaikkea tämmöistä kuvarasti tms paikallislankaa ja koko ostoilmoitusten kategorian, niin kyllä on mukava kun etusivulla/latest on pikkuisen tiiviimmin sitä mikä eniten kiinnostaa. Vastaavasti voisin halutessani säätää joitain topsakkeita watching-ilmoitustasolle jos haluaisin ettei mene vaikka night ridet tai keskarit ohi. Tai jos aloitin 10 v sitten jonkin topsun mutten enää tarvitse ilmoitusta jos joku siihen vastaa, niin ei muuta kun tiukua painaa ja vaihtaa normal tai tracking päälle.

Sit on vielä vähän samaa teemaa sivuten kirjanmerkit joita voi laittaa sekä topsuille että yksittäisille viesteille. Niihin voi asettaa myös muistutuksen ja halutessaan virittää kirjanmerkin poistumaan kun muistutus pärähtää soimaan tai kun olet vastannut viestiin/topsuun.

Kaikkea tämmöistä löytyy ja kantsii kokeilla mikä itelle toimii. Aina voi säätää myöhemmin