Kännipyöräily, go or no go?

^^ Olen pettynyt ettei ferra ja jallu sijoittuneet paremmin. Myös kossun toimivuudesta olen eri mieltä. Mutta nyt on kyllä samantien sijoitettava työkaluburritoon tollainen lastenjallu.

nyt on ollu huolestuttavan paljon päissään pannuttelua liikenteessä. skarpattaisko?

Oon huomannu että internetpyöräily kännissä on lisääntymään päin YV:llä, ainakin päätellen aamuyön tunteina ilmestyvistä viesteistä. Onkohan kyseessä uhka vai mahdollisuus? Entäs kännissä speksaus, onko suomessa oleva pinkki vispipopulaatio seurausta tästä?

Internetpyöräily kännissä on erittäin kova riski meitsille.

Mut riskei on otettava.

^word

Jos postaat, et ota, jos otat, postaat enemmän.

E: Kiitti negis

walto - 15:53, 8.1.2013 » jos et ota, postaat jos otat, postaat enemmän.
ftfy

ite tilasin wound upin ihan törkees känäs

e: siis vuos sit. en nyt uudestaan

En muuten kannata polkupyöräilyä kännissä. Sitäkin kun tunnutaan näissä piireissä joskus glorifioitavan, että tykittelee ja pannuttelee vitun kännissä. Vähän kaljoissa voi kyllä ajaa, mut ei se kyllä ikinä niin kivaa oo ku selvinpäin.

Hyvä olkiukko sieltä muutenkin, lähinnä sellaisia polkupyöräilijöitä ja sähköskoottailijoita uskoisin pysäytettävän ja puhallutettavan, joiden menosta näkee jo sadan metrin päästä että kohta käy hassusti.

4 Likes

Jos sä oot sitä mieltä, että vähän kaljoissa voi ajaa, niin sä kannatat kännissä ajamista. Tuo “vitun kännissä” ajamiesta puhuminen tuossa oli pelkästään sinun tarvetta muunnella minun sanomisiani, jotta voisit olla eri mieltä ja siten kiillottaa moraalista sädekehääsi. Ps tiiätkö ees mitä rikoslaki sanoo aiheesta?

1 Like

Mä tulkitsin vvaltsun kommentin enempi yleiseksi kuin juuri suhun kohdistetuksi.

Foorumilla on mun nähdäkseni myös esiintyny semmosta humalassa toilailun normalisointia, missä olen itsekin ollut kyllä kympillä mukana tosi pitkään.

Kaikki on kuitenkin tässä yhtä mieltä siitä, että vähän kaljoissa voi ajaa ja mitään puhallusratsioita ei pyöräilijöille tai sellaisen mahdollistavia lakeja ei kaivata.

5 Likes

Onko?

3 Likes

Kellään muulla ensimmäinen ajatus ”hetkinen, joko nyt on aprillipäivä”? En yllättyisi, jos tuota käytännössä valvottaisiin melkein yhtä tarkasti kuin isompienkin moottoriurheiluvälineiden jalkakäytäväpysäköintiä, mutta toisaalta vuokralaudoille voi sentään softalla rajoittaa sekä poliittisesti että teknisesti suht helposti pysäköinnin vain sallittuihin alueisiin.

Selvästi ei.

Epäilen että monien mielestä tankojuoppous (liikennejuopumus moottorittomalla ajoneuvolla) ja vähän kaljoissa ajaminen saattavat olla kaksi eri asiaa. En tosin väitä tietäväni mitä kukin tarkoittaa vähän kaljoissa ajamisella eli vähän hankala kysymys.

tiesittekö muuten, että autollakin saa ajaa suomessa vähän kaljoissa

Ah, se fiilis, kun heittää upouuden kiiltävän birdin skootin pyörätieltä mutaiseen ojaan. Ei tainnu ulottua noi “yhteiset pelisäännöt” Vantaalle asti…

Se on kevät ny.

Ojaan heitetyt skootit 2022 counter: 7.

1 Like

muistakaa et nykyään pitää ToS:n mukaisesti ottaa ja postaa jpg tänne siitä sähköpaskalaudasta siellä lieteviemärissä

Onko joku sitä mieltä, että vähän kaljoissa ylipäätään voi olla (eli ei ole streittari) mutta kenenkään ei pitäisi silloin fillarin selkään hypätä? Pidän tätä mahdollisena mutta en ole aiemmin tällaiseen törmännyt.

mikä on vähän kaljoissan’ promilleraja?

paljon se on auton kanssa?