Sähköpotkulaudat ja yhteisomisteisten tilusten käyttö puliveivarien ansaintakenttänä - arvostelu ja puinti topäng

Ihan pätevän oloista taustoitusta mm. jenkkilän ja brittien tilanteesta ja historiasta.

3 Likes

6:53 kohdalla oli pakko luovuttaa ja ottaa maila käteen housuista

1 Like

Nää oli mulle ihan uus juttu.

4 Likes

Tuosta viimeisimmät uutiset, saa nähdä miten sitten käytännössä homma toimii:

Tierin Elina Bürklandin mielestä promilleraja sähköpotkulautailussa korostaisi sitä, että päihtyneenä ei pidä ajaa, oli kyseessä mikä kulkuneuvo tahansa.

Haista paska E Bürkland.

Tästä lähin saamme nauttia jalkakäytäväpyöräilypelottelupäivien lisäksi kesäviikonloppujen polkupyöräpuhallusratsioista.

2 Likes

12 posts were merged into an existing topic: Kännipyöräily, go or no go?

Jokos tää antropologinen näkökulma oli jaettu täällä?

4 Likes

Liikenteen seassa navigoiminen vaatii pyöräilijältä liikennesääntöjen tuntemisen lisäksi sopeutumista liikennevirran rytmiin muiden tienkäyttäjien liikkeitä tulkitsemalla ja ennakoimalla. Tällaiset liikennetaidot ovat usein ruumiillistuneita ja intuitiivisia, ja niiden tunnistaminen ilman omakohtaisen kokemuksen tuomaa tietämystä saattaa siksi olla haastavaa.

Siinähän se oli auki kirjoitettuna miksi bensalenkkarista tuntuu, että pyöräilijät ajaa vaarallisesti.

8 Likes

Ne saatanan skootit taistelee vastaan. Nappasin vauhdissa (no vauhtia se on hidaskin vauhti) vasemmalla kädellä keskelle tietä jätetyn skootin hinaukseen raahatakseni sen syrjemmälle, mutta se saakelin rimpuila jotenkin koukkasi takakautta pyörän toiselle puolelle ja kolautti takavaihtajan vaijerin säätöruuvin poikki.

Oh well. Olikin jo pari vuotta vanhat vaijerit.

6 Likes

Juu oon todennu ettei kannata koskea. Koitin kerran potkasta yhtä nurin ja meinasin pannuttaa. Sit katoin statseista et ne painaa 40kg tjms. ei vittu ihme et oli monoliittituulella se paskahärveli.

4 Likes

täs menee aikaa n. alle sekunti kunhan pitää kylillä valmiita lenkkejä itsensäpaljastajatakkinsa povarissa

image

2 Likes

eli luulis 5 minuuttia päivästä liikenevän puolustustaisteluun per henkinen eläkeläinen

Näitä ilmestyi täksi kaudeksi myös tänne böndelle (Keski-Uusimaa) kaksi laitetta olen jo siirtänyt sillai “nätisti ja hellästi” sivuun kelviltä. Mä en vieläkään ymmärrä miksei noille vaadita samanlaista systeemiä kuin vaikka Alepa-fillareille pysäköinnin suhteen.

2 Likes

kai te ymmärrätte että siirtämällä sivuun noita teette töitä ilmaiseksi puliveivarille parillakin eri osastolla kun taas kevyt mutta päättäväinen tökkäys ohjaustangon päätyyn vaikka siitä vauhdista sitten riittää kaatamaan paskarakkineen tonttiin esimerkiksi keskelle sitä väylää mihin se onkaan jätetty tällä kertaa jolloin vaikutatte myös suoraan kansalaisten mielipiteeseen noista mutta hieman rakentavampaan suuntaan

5 Likes

pitääkö teille kulttuurisotimistakin opettaa

Aika usein täälläpäin nuo ovat keskellä jalkakäytävän ja pyörätien välistä jakoviivaa tai sen tuntumassa. Kaataminen vaikeuttaa sekä jalankulkijoita että pyöräilijöitä. Pahimmassa tapauksessa posauttaa tsygällä huomaamatta kaatuneeseen koslaan ja heittää veivit. Mutta juu, nippusiteet messiin.

vastuulliseksi tienkäyttäjäksi pyrkivänä kohdatessani kulkuväylällä esim. puoliksi rullatun piikkimaton siirrän sen mieluummin sivuun/roskiin kuin levitän auki, mut ymmv :tipping_hand_man:

oota tää paranee vielä eli todellisuudessahan toki enimmäkseen freeloadaan enkä käytä aikaani mihinkään toimenpiteisiin, mutta teen osuuteni sentään näin internetissä

3 Likes

Jos tässä ihan käytännön syitä haetaan niin siksi, että nykyiset lait ei anna valtuuksia sellaisen vaatimiseen ja uusi laki vie aikaa, varsinkin kun se samalla todennäköisesti estäisi koko liiketoiminnan harjoittamisen kun sille osoitettuja paikkoja ei kuitenkaan ihan vastikkeettomasti varmaankaan kaupungit antaisi ainakaan ihan joka kulmalle, kuten niitä toimiakseen pitäisi olla, ja lisäksi ne toisivat varmaankin mukanaan tarpeen tasata lautoja pois ruuhkaisista paikoista eli lisäisivät ylläpidon resurssitarpeita eli kustannuksia, joka todennäköisesti kippaisi homman kannattamattomuuden tai liian kalliin puolelle. Ja samaan aikaa sähköpotkulaudat on ainakin periaatteessa positiivinenkin ilmiö kun vievät vähemmän tilaa ja löpöä kuin autot, sikäli kun ne nyt toistensa vaihtoehtoja ovat.

1 Like

Olipa mukava saada yhteisomisteisten tilusten näkemys. Ihan paska näkemys.