Kammet

kampien “pintakäsittely” on puhtaasti “esteettinen” seikka.

^olen eri mieltä ylläolevan toteamuksen kohdasta “puhtaasti” taannoisen projektin ja siihen liittyneiden tekijöiden pohjalta

Vaikka täysin marginaalisia nuo asiat toki ovat verrattuna esim. varsinaisten materiaalien ja työstötekniikoiden välisiin eroihin nähden. Pointti oli kuitenkin tuo kisakampien väitetty suojaamattomuus, joka ei pidä paikkaansa.

Saivartelu on yksittäisinä tapauksina ihan virkistävää, mutta hei, nyt jumaliste riittää jo.

Kampien suojaus, hahaa, kontaktimuovia päälle! Mutta asiaan…Grand Mightyssa on samantyyppinen pinnoite kun esim Sugino Gigas rieskoissa. Juuri se samea sampanjan värinen pinnoitus. Saman tyyppinen pinnoite on myös Suginon S-Cubic rieskoissa.

Muusta en tiedä mitään. Ne on kaikki kulutustavaraa!!

^^+

http://thesaurus.maths.org/mmkb/media/png/Infinity.png

Aurinko paistaa. Ajakaa niillä pyörillä.

Hei eikö nyt jumalauta ole itsestäänselvyys että puhuttiin keskiöiden suojaamattomuudesta. Siksi, että keskiön joutuu usein valitsemaan kampien mukaan. Esim. Sugino 75:n viiste ei ole ISO vaan 75:ien oma viiste, jolloin niiden oma on käytännössä ainoa vaihtoehto jos haluaa tehdä Oikein. Sama varmasti pätee moniin muihin kampiin. OK?

Miksi tästä on keskusteltu 2 sivua ilman että kukaan on vääntänyt tätä rautalangasta?

Kyl vähän on jo Tuurea ikävä näis keskiösuojaus asioissa…

Eipäs nyt, tya, tuoda faktoja meidän väittelyyn.
Mielipiteet riitelee, ei ihmiset.

Eiku nyt riitelee väärinkäsitykset.

http://dl.dropbox.com/u/21389392/keep-calm-cunts.jpg

tya - 15:53, 24.8.2011 » Sugino 75:n viiste ei ole ISO vaan 75:ien oma viiste,
Höpöhöpö. Ei pidä paikkaansa.

“ISO. I was told this by Mr. Sugino via email.”

Myös Sheldon Brown on sitä mieltä, että Sugino 75 on ISO.

Kirkas Sugino 75 on NJS-hyväksytty, ts. ISO-standardin mukainen. Värikkäät osat eivät saa leimaa (koska NJS-kampien pitää olla kirkkaat), mutta eiköhän herra Sugino vala ne kaikki samalla muotilla ja viisteellä pintakäsittelystä riippumatta.

mä oon samaa mieltä kaikkien kanssa.

http://www.orkutpoint.com/graphics/comments/whatever/whatever-4.jpg

Haluatteko kuulla? Halusitte tai että, niin voin kertoa: ymmärsin täysin tahallani väärin tuon suojauskysymyksen ja saivartelin siitä lämpimikseni :slight_smile: Eikö tuo nyt muka ollut hieman ns. obvious…

Asiaakin: samppakaljanväriset Suginotkin ovat leimattuja samoin esim. asemetalliharmaa DA-rieska. Ehkä noissa menee raja; vielä hieman värikkäämmät menevät sitten ilman leimoja.

kid_scientifik - 19:16, 24.8.2011 » Haluatteko kuulla? Halusitte tai että, niin voin kertoa: ymmärsin täysin tahallani väärin tuon suojauskysymyksen ja saivartelin siitä lämpimikseni :) Eikö tuo nyt muka ollut hieman ns. obvious..
Kuten saatoit keskustelusta huomata, niin ainakaan sinun kohdallasi se ei ollut eikä ole erityisesti selviö että se olisi ainoastaan saivartelua.

Hahaha you people oh wow.

^^melko ilkeämielinen kommentti - tuli paha mieli heti herättyäni =/

Tässä vielä kampien suojauksen “olennaisin pointti” tiivistettynä animaation keinoin: suojatut kammet?

Tarvitsen keskiön ja kammet VISPilään. Luettuani tämän threadin tajusin, että kammista tinkiminen voisi olla “väärästä päästä” säästämistä… Mitä kampia (ja mistä) suosittelette ostamaa tai tilaamaan? Millasella combolla ketjulinja muuten ois suora, kun tarviin 106-108 mm keskiön? Kiitoos