Pyöräkolari uutisissa

No hyvä ettei mitään rekkarallia olisi tulossa. Vähän epämääräiset muistikuvat siitä ostarin suunnitelmasta mulla. Mutta vaikeeta on kyllä ymmärtää, miten tuota tietä pitkin olisi helpompaa viedä isoja erikois-kuljetuksia kuin esim Sahaajankatua pitkin.
End of OT pyöräonnettomuus topissa

oma ukkini auton ratissa :frowning: ei tahallaan tietenkään, mutta oon tässä yrittänyt pommittaa puhelimella poliisia, että ottaisivat siltä jo sen kortin pois! ois pitäny ottaa mun mielestä jo 10 vuotta sitten tai aiemmin… ja mun mielestä vois olla vuosittain inssi eläkeikäsille esim. katsastuksen yhteydessä, että joku kävis niiden vanhempien henkilöiden kyydissä vähän istumassa ja feelistelemässä kuinka sujuu vai rupeeko ns. “kuumottaa”

…Noniin kytät soitti takas ja vasikoin ukkini, lupasivat kirjata tutkintaan terveiset.

vvaltsu - 10:16, 20.5.2020 » Ja oli äärimmäisen kova paikka tälle asfalttiauton kuskille myös, kun oli tajunnut, mitä on käynyt. Aivan hirvittävä tapaus [i]kaikille[/i] osallisille ja heidän lähipiirilleen. Silti, olen tämän tiedon varassa samaa mieltä kuin muutkin: tuottamuksellinen teko ja syylliset vastuuseen. Eritoten kiinnostaisi tietää, että saako tällaisen surmanloukun piirtänyt liikennesuunnittelija mitään sanktioita, tuskinpa. Asfalttiauton kuljettaja saa varmasti kärsiä tästä lopun ikäänsä ilman tuomiotakin, joten lynkkausjoukko voi puolestani suunnata sinne infrasuunnittelijoiden juttusille. Disclaimer: en siis ole autonkuljettajan puolella enkä ole sitä mieltä, että katumus ja syyllisyydentunto on riittää rangaistukseksi, mutta kyllä niissäkin on melkoinen pieti kannettavaksi.
Joo, koville [näyttää](https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006520748.html) ottavan syyllisyydentunnon kanssa.

Joo mut kato ei sitä viitti katumuksen ja syyllisyydentunnon lisäks ottaa enää enempää pietejä kannettavaks hei. Kyllä mä ymmärrän. Nyt vaan lynkkausjoukot surmanloukun piirtäjän kotiovelle! Vittu niitä piirtäjiä. Aina pääsemässä kuin koira veräjästä!

Tämähän on meikäläisen oikeuslaitoksen perusjuttu. Ohjeistetaan tietysti kiistämään alussa kaikki, jotta sitten vasta näyttöjen kautta tulee tuomio jota toki sitten koitetaan pumpata alas kaikilla keinoilla. Esimerkiksi toitottamalla, että “tekijä katuu kovasti”.

Damn, ei kyl oma omatunto antais periksi väittää tommosta, jos loppupeleissä ois kuitenkin oma syy et tappo jonkun

Jenssen - 16:57, 27.5.2020 » Damn, ei kyl oma omatunto antais periksi väittää tommosta, jos loppupeleissä ois kuitenkin oma syy et tappo jonkun
No ehkä tossa kiistetään ettei esim syyllistynyt törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen vaan ehkä vaan tavalliseen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Tossa ehkä keissinä vois olla vähän ajateltavaa noiden liikennejärjestelyjen toteuttajalle, jos tosiaan iso liikennemäärä poikkeusreitin takia ohjataan tonne oikealle. Nuolivalo vois olla paikallaan.

Joo. Eihän se törkeä liikkenneturvallisuuden vaarantaminen ole, jos vain yksi ihminen kuoli.

E: tuon saman muuten saa ylinopeudestakin.

Ajatelkaa jos päältänajettu olisi ollut joku avoauto.

Tahmatassu - 18:03, 27.5.2020 » Ajatelkaa jos päältänajettu olisi ollut joku avoauto.
Kivempi olisi ollut pelkkä pyörä.

Kyseisessä risteyksessä on kaiken muuan lisäksi tosiaan sekin ominaisuus, että kevyeliikenteen valot vaihtuvat eri puolilla liikenteenjakajaa tuolla puolen eri aikaan. Jälkikäteen voi olla ilman kameroita vaikea todistaa, mikä valojen tilanne oli onnettomuushetkellä, kun ei niiden tilan havainnointi tunnu livenäkään monilta onnistuvan. Synkkää, jos tämän kautta yritetään kiemurrella irti vastuusta.

Jep nihkee paikka kyl on - Ajan tosta vierestä nykyään päivittäin

Tällästä tänään, tässä rikosilmoituksen tiedot :

Ajoin pyörällä Bodomintietä etelään. Alamäestä tullessani ajoneuvo rekisteritunnuksella - kääntyi vastakkaiselta kaistalta suoraan eteeni. (Henkilö kääntyi vastaantulevan kaistan yli pihatielle joka yhdistyy bodominkujalle.) Ajoneuvon kuljettaja kääntyi suoraan eteeni, joudin tekemään polkupyörällä äkkijarrutuksen jonka vuoksi kaaduin. Housut repesi, sukat repesi, lonkka on vertavuotavan auki ja käsi on vertavuotavan auki. Kyseinen henkilö EI jäänyt selvittämään tilannetta, vaan ajoi tiehensä. Todistaja kertoo että henkilö katsoi taustapeiliin kun makasin maassa, mutta ajoi pois. Kyseinen henkilö syyllistyi liikennerikkomukseen sekä liikennepakoon.

Edit. Vähän kieltämättä sydämistyin tilanteesta. Onneks oli todistaja ja mukava mies. Vauriot on kosmeettisia, aka bibist repes ja kengät ja pedalit naarmuilla. Tankoteipit repes.

Mites tämmösten korvausasiat? Kandeeko hakee suoraan vakuutuksesta? Tiedän ton tyypin osoitteen mut antaa poliisin hoitaa.

voi hemmetin hemmetti!! paranteluita. sukan repeäminen sai kyllä mutkin vähä repämään.

Ai saatana, itel kyl ois varmaan kilahtanu ja lähteny adrenaliinipaukuissa perään jos kerran pihatielle ajo

Poliisin arvion tilanteesta tietää jo etukäteen: ei osunu joten autoilijan osallisuus vähäinen, ja pyöräilijän tilannenopeus oli liian suuri.

Iso hatunnosto siitä, että oot jaksanu rikosilmoituksen tehdä. Moni muu antais vaan olla koska tyhjän saa pyytämättäkin.

Miksi teit rikosilmoituksen jos rekkari eli koti-osoite on tiedossa? Poliisia ei kuule kiinnosta vaikka sun päältä ajettaisiin ja saisit kallomurtuman ja muuta.

Työkalut käteen, riistakamerat kohteeseen ja hmm…

ps. noissa tilanteissa ei saa missään nimessa sanoa että ajoit pyörällä, mielummin sano että olit liikkeellä kävellen.

Haha. No joo iteki vielä aika kuohuissa. Se dude ajo johoki piiloon, kävin kyl ettii sitä ton jälkee mut ei näkynyt. Se pihatie yhdistyy tosiaa myöhemmin tonne bodominkujalle et se on saattanu mennä sinne piileksimään.

Edit. Ja hätäkeskuksessa ne oli et tyylii juu palataan.

Vittu mitä vastuuta pakoilevia vässyköitä tämäkin maa puolillaan. Tähän toki poliisi toiminnallaan oikein kannustaa kun ei näistä pakenemisista mitään lisäsanktioita lätki. Ellei nyt satu pakenemaan poliisia baikka sen jälkeen kun on vähän kierroksia nostanut moottorissa ja kiihdyttänyt kahden metrin päästä ohi seisovaa poliisia. Silloinhan sitä saa syyyteen murhan yrityksestä ja vaikka mistä muusta.

Joo kyllä tossa oli ainekset pahempaannkin. Oisin voinu väistää suoraan allekki, ns omaan ojaan päin. Paska viel et tossa on se kaartuva alamäki siihe golfkentän suoralle et huono näkyvyys varmaanki. Tässä tapauksessa laskin sitä mäkee polkematta mut nopeushan siinä kasvaa silti alastullessa.