Fillariaiheiset unet

Useamman päivän olen miettinyt, onko tätä topicia edes olemassa, vai onko tämäkin uneksittua…

Noin viikon takainen uni: Jostain syystä Liisankadulle Kruununhakaan oli ilmaantunut kolme old school -henkistä pyöräpajaa. Todellisuudessa Krunikassa ei taida fillarikauppoja olla, mutta unissa kaikki on mahdollista.

Vierailin Kaltsu -nimisen vanhan hepun luona. Jostain tosiaan sain tiedon, että kadulla on muitakin kauppiaita, mutta Kaltsu on näistä paras. Niin varmaan olikin, sillä liikkeen perukoilla oli läjä upeita maantierunkoja. Kaltsu kertoi tilanneensa ne Liettuasta ja kuulemma tavaraa tulee lisää koko ajan.

Tähän sitten filmi katkeaa, kun kello herätti töihin. Kiitos Kaltsulle hyvästä palvelusta! :slight_smile:

Le Prince oli julkaissut Penny Farthing -mallin. Austone tuli sellaisella vastaan. Kauttaaltaan oranssilla.

^Tämän unen minäkin haluan nähdä.

Näin unta, että Kjell Carlström voitti Giron etapin kuuden miehen irtiotosta. Veikkanen tuli toiseksi.

Ei ihan unta mutta melkein. Tuli tuossa muutama päivä sitten vedettyä ihan kunnon wiski muusit toisella puolen Tokiota. Heräsin seuraavan iltapäivänä kämpiltäni vielä ihan koomassa. Sit iski paskahalvaus, vittu, fillari ei oo sisällä (tuon NJS kilpurini aina sisälle huoneeseeni asti), nyt oli vaan avoin ketjulukko lattialla, eikä mitään muistikuvaa. Hukassa oli myös kengät. Hätä & kiire päällä äkkiä kahvit naamaan, samalla yrittäen muistaa "mitä vittuu eilen tapahtu, missä oon ollu ", ei tulosta, ei muistia. Kiireellä kaapista toiset tossut jalkaan ja suuntasin ulos, jonnekin pyörää etsimään, vaikkei oikeasti ollu mitään käryä missä se vois edes olla, muuta kuin että “jossain tokiossa”. Siinä samalla muistin kun odotin hissiä, että “viddu, vuokran maksu päivä oli eilen”, tääl mun pitää maksaa vuokra käteisellä, äkkiä tutkin housujen taskut ja onneksi oli massit tallella. Vuokraemäntä on Taiwanista ja asuu samassa kerroksessa kuin minä, päätin hoitaa ainakin yhden ongelman alta pois ennen kuin juoksen kadulle etsimään fillarii. Siinä kun ladon seteleitä vuokraemännän hanskaan, se alkaa ihmettelemään huonolla englannin kielellä, että oli se kumma näky aamulla kun huomas että minun fillari on talon katolla kenkien kanssa ! Eh ? En tienny mitä sanoa, tuumin vaan että on sitä hullumpiakin juttuja nähty, kiitin ja menin pois.

Fillari löyty talon katolta kenkien kanssa. Ei käryäkään miten / miksi olen ne sinne säilöny. Vein fillarin huoneeseeni, vaihdoin kengät ja lähdin baariin lääkitsemään itseäni tästä järkytyksestä. Illalla olo oli outo ja en ollut varma oliko kaikki ollut unta vai ei.

^ Kaikella kunniotuksella, mutta onko mahdollista, että olisi olleet väärät lääkkeet noin alunperinkin.

^^ mä arvostan.

Toni - 9:02, 12.5.2011 » ^ Kaikella kunniotuksella, mutta onko mahdollista, että olisi olleet väärät lääkkeet noin alunperinkin.
Hyvinkin mahdollisesti totta, uskallan kumminkin väittää etten ole ainoa joka on joskus juonut muistin pois ja korjannu darraa seuraavana päivänä bissellä. Ei kerta tapaa tee, eikä maailma siihen lopu.

Pakko jakaa omathapposet unenpätkät.

Näin unta, että ajelin yöllä töistä kotiin, ilma oli kesäinen ja baanat tyhjiä. Kaikki hyvin siihen asti kun pääsin oman katuni päätyyn, ihmettelin kun polki ja polki muuta silti ei päässy eteenpän. Vilkasin alas ja tajusin, että koko Mechelininkatu olikin pelkkää jättimäistä rullaa. Aattelin,että mitä helvettiä täs pitäs tehä,että himaan pääsis. Skiddasin sit jotenkin puolenkilsan päähän himaan.Epäselväks jäi miten sain vauhdit siihen…

Kotiovella sitten vielä pannut ja huutelin apuja toiselle puolelle katuu jollekkin mummolle joka sotki paikallaan että “Skiddaa, skiddaa!”
Aamulla salaa toivoin, et olis uni totta et vois mennä leikkii jättirullilla…

Mulla oli samantyylinen uni pari yötä sitten, ei vaan päässyt eteenpäin vaan räädisti takarengas pyöri vaan paikoillaan…

Lähti äärettömän jyrkässä mäessä motarilla takaratas lukkorenkaineen irti - mutta eipä hätää, senhän voi korjata juomalasilla seisoen auton oven päällä vaakatasossa… Muistaakseni juttelin kuskin kanssa jostain puhelimista siinä samalla.

näin unta että vivalon haarukka oli murtunut vähän kruunun alapuolelta, semmonen pieni reikä ja halkeamia ympärillä ja kuulu natinaa kun sitä väänteli. vaihdoin sen sit kuituhaarukkaan ja laitoin viel matalaprofiilisen kuitu-dura-ace etukiekon…

liittyy varmaan vivalon NJS-sertifikaatin menetystarinaan ja omiin haaveluihin juurikin noista kuituosasista

ja kävin just tarkistaa et haarukka on kunnossa

näin unta että kaveri oli speksannu isolla rahalla labyrintti/sokkelo/maze musta-valko kuosisen charge plugin isolla rahalla jossa oli aerospoket alla. spokeihin oli maalattu neon värisiä noppia ja olin sitä mieltä että nyt loggaat yksivaihteelle ja postaat AMA:n

ulkona satoi vettä. en halunnut pyöräni ruostuvan vesisateesta, joten menin metroon steissiltä, tarkoituksenani jäädä sörkässä.
en maksanut lippua
Nojasin seinään tyytyväisenä katsoen pyörääni metron ovien laseista heijastuksena, olin itsevarmana liputta matkustava, just like in real life.

sörnäisten kohdalla unohdin lähteä metrosta pois, ja huomatessani olevan liian myöhäistä repäistä pyörä mukaan ja ulostautua metrosta kuulin seuraavan kauhulausahduksen:

lippujentarkastus olkaa hyvä!

sydän löi ja tuskanhiki heti herätessäni. god what a nightmare…

Pyöräseikkailin jollain epämääräisellä fantasiakartalla, jossa oli ogreja, peikkoja ynnä muita mötiäisiä. Ahdistavaksi uni muuttui siinä vaiheessa kun kiekoista alkoivat pinnat löystyä vaikka miten yritti niitä kiristellä.

Syy löytynee HOMMista, oluesta, tequilasta, rommista, yleisestä neuroottisuudesta.

Näin unta että tdh alkoi cx-hengessä ja siten, että ensimmäisen parin sadan metrin jälkeen oli pehmeää rantahiekkaa, jossa kare hännysteli minua niin, että pannutin kahdesti. Epaz sanoi siitä, ettei se ollut mielestään kohteliasta, ja olen kyllä täysin samaa mieltä.

Näin unta et oli tuubikiekot.

Mä näin semmosta unta, että ajelin mun juuri ostetuilla limenvihreillä syvä-V vanteilla, mutta herätessäni muistin että ne ei ole vielä ajokunnossa.

Näki unen jossa joku varasti pyörästäni vain rungon.
Muut osat jätti lojumaan siihen paikkaan. Ihmettelin miten tyyppi
on voinut operoida niin hiljaa etten herännyt, pyörä kun oli saunassa
jonne piti kulkea makuuhuoneen läpi =)