Fillariaiheiset unet...

Öö… En tiedä pitääkö tällaista aihetta perustaa mutta itseäni ainakin on joskus jäänyt mietittymään unet joihin liityy fillarit.

Avaus:

Viime yönä näin unta että ChopperOlli oli saanut tehtäväkseen rakentaa jollekkin taiteilijakaverilleen ihan mieletöntä laitetta.
Itse valmistusvaihetta en nähnyt mutta ajoa kaverin luokse kyllä…
Fillari oli siis wanhan isopyörän näköinen laite jossa oli kuitenkin modernit mp-renkaat ja raikas sinivalkoinen Shelbyväritys ja Schwinn-mopon tankki.

Eikä siinä mitään. Laite oli niin iso että kuski (ChopperOlli) istui takapyörän sisällä ja jotenkin polki koko härvelin Korson ja Tukholman (!) läpi.

Perille kun päästiin niin vastassa oli Tnts:n näköinen pitkätukkainen hippi (!) joka sanaa sanomatta kuittasi Ollin tuoman lapun ja laittoi laitteen esille omalla omakotitalopihallaan.

Sitten herättiin… Ja tämä uni on koko päivän pyörinyt päässäni.

Muita??

Heh heh. On tää aika sairasta…

Yks yö ajoin läpi Helsingin yhtä kovaa kuin Manninen… Mut eihän se sit totta ollutkaan :<

Hahahha toi eka postaus.
Itellä unet on pääasiassa sellasii, että teen sitä temppua että keulin ja pyörin samaan aikaan ja oon siinä tosi hyvä. Ja oikeesti mä en oo koskaan ajanut fiksillä.

Sir Richard - 0:00, 28.3.2010 » Fillari oli siis wanhan isopyörän näköinen laite jossa oli kuitenkin modernit mp-renkaat ja raikas sinivalkoinen Shelbyväritys ja Schwinn-mopon tankki. Eikä siinä mitään. Laite oli niin iso että kuski (ChopperOlli) istui takapyörän sisällä ja jotenkin polki koko härvelin Korson ja Tukholman (!) läpi.
[Tällänen?](http://thechurchofthebigring.com/wp-content/uploads/2008/07/southpark.jpg) :D

Harvoin ylipäätään muistan unistani mitään, mutta viime yönä osasin unessa ajella fillarilla takaperin. Tosielämässä ennätys taitaa olla jotain kymmenen sentin ja puolen metrin väliltä.

Just heräsin, kun olin konvertoimassa celesten väristä retkipyörä bianchia, joka oli samaan aikaan ffoorumilla myynnissä jonkun toisen henkilön toimesta.

näin unta et odotin chopperollilta semmoista yksipyöräistä tukholmassa.

EDIT: ja mulla oli pitkä hippitukka

Oonkin odottanut tätä. Fiksiunia näen konsanaan ja niissä ei yleensä esiinny tunnistettavia henkilöitä. Toivottavasti seuraava ei kuitenkaan saa oloja epämukavaksi.

Olen suuressa hotellihuoneessa jossa lattia on betonia ja ainoa huonekalu on armeijan kerrossänky. Ovi aukeaa ja Konkeli sekä Ripaus ajavat pyörillänsä sisään. Mainittakoon että Konkeli ajaessaan on koko ajan nose manuaalissa. Huomaan että rintaani on ilmestynyt kolme espanjan kielistä Argentiina-aiheista tatuointia. Tämän jälkeen vanhalta kuullostava Bauhaus-manifesto alkaa kuulua radiosta. Luonnollisesti Ripaus menee keskelle lattiaa esittämään pantomiimin tästä aiheesta.

Sellaista tällä kertaa.

Loistavaa! Mä nauroin tota ekaa postia ihan kippurassa. Täytyisköhän mennä päiväunille…

-Olli

Vai rakentamaan Isäm Maallista chopperia, että tnts saa tukholman pihansa esittelykuntoon kesäksi?

tällä viikolla voitin unessa jonkun ratakisan ja taustalla soi weeeeee are the chaaampioooons my friiieeeends

unikirjasta polkupyörä

mannine - 16:08, 28.3.2010 » http://picasaweb.google.fi/lh/photo/06QoOQQSv-ENSHeBzhmxVQ?authkey=Gv1sRgCOjjtbOQ-5OLDA&feat=directlink unikirjasta polkupyörä
Hienoa, nyt on selvitetty pyöräunia näkevien aivoitukset. Löytyiskö selityksiä noille muille tarinan osasille?

Heh, juuri bongaamani uusi allekirjoitushan on tätä tavaraa. Hauskaa luettavaa tuo Sleeptalkingman blogi

http://SleepTalkinMan.com

???

-Olli

Paitapainatus?

Paitapainatus.

Veikkaan etta tuo fraasi “tnts:n nakoinen pitkatukkainen hippi” tulee elamaan aika pitkaan.
Toivottavasti se ei tuu mun uniin.

Hah! Yöpaitapainatus?