P: Singular Peregrine V1

Mitkä kammet laitat?

RTZ - 16:31, 2.12.2017 » Oliks nyt siis niin, että saatavuus on ainoa tekijä, joka pudotti tämän rungon potentiaalisten ahmantappajien listalta?
Omasta puolestani voin sanoa, että aika pitkälti joo. Peregrine ei ole hihnaystävällinen, mutta siihen vetoaminen yksinään olisi jo lillukanvarsia.

mun mielestä oli ihan asiallinen kysymys et mikä tästä tekee edelleen haluttavan vuonna 2017 pl. edulliset diilit

eioo tarkotus sataa kenenkään paraatin päälle vaan oon siis oikeesti näin kujal et pitää kysyy

^oliko meillä jossain lista runkoseteistä joihin menee >29x2" lihat, maantiekammet ja toimii sinkulana ilman ketjunkiristintä? Jos oli niin oli muistaakseni melko lyhyt lista

sinkulana :smiley:

olis pitäny arvata

Milloin tästä foorumista tuli näin anti-sinkula?

Kiinnostava ja relevatti edelleen. Vähän päässyt unohtumaan ja ihmettelinkin miksei näitä oo nähty enempää.

Sain laakerin väännettyy kiinni ja testailin vähä miltä palikat näyttäis.

tmar - 20:25, 2.12.2017 » Mitkä kammet laitat?
Luulen että koklaan näitä 175mm italialaisia paritettuna jonku pitkähkön JIS-keskiön kanssa. http://i65.tinypic.com/2vv2xr7.jpg

Jos noi Campat ottaa kiinni chainstayhin niin sit on nää Middleburnin RS2:t 110mm spiderilla:
http://i64.tinypic.com/fnsnfb.jpg

Jos Middleburnitkaan ei mahu niin tuol on yhet ysäri-Codat 94mm spiderilla. Ei nää mutta just samanlaiset:
http://users.telenet.be/daxxx/F1000/F1000_2.jpg

härkäne buildi

kaukomieli - 22:09, 2.12.2017 » Milloin tästä foorumista tuli näin anti-sinkula?
Kehityskehittyy, edellekävijyys, kukanyt fiksilla ajais vuoden 2017 lopussa, nönnönnöö. Ei vaan, muutama jaksaa pitää älämölöä yksivaihteisten älyttömyydestä. Muut yleisesti aika vapaamielinen meno mielestäni.

Hyvä proju, siisti runko ja tekemisen meno.

ununu - 21:32, 2.12.2017 » mun mielestä oli ihan asiallinen kysymys et mikä tästä tekee edelleen haluttavan vuonna 2017 pl. edulliset diilit eioo tarkotus sataa kenenkään paraatin päälle vaan oon siis oikeesti näin kujal et pitää kysyy
Tälle keskustelulle on itse asiassa sopivampi topic [olemassa](https://www.yksivaihde.net/old/26837).

Ai nii ja kiekoistaki on jo puolet valmiina.

Konsta - 20:12, 6.11.2017 »
Konsta - 22:46, 14.10.2017 » Nonnii. Ulkomaankaupan halvat löydöt saapusi: pari Ryde Edge MC1:iä kirkkaina tai no tommosina raw-pintasina. 622 toki, sisäleveys 21mm, 32 reikää ja punnitut painot 316 ja 317g. Hah. Saas nähä mitkä megaletkukiekot noista tulee mutta kyllä aion kasata.
Kyllä se vaan kasautui kiekoksi saakka tuokin ihmevanne. https://preview.ibb.co/b7vEQw/IMG_0039.jpg https://preview.ibb.co/n3t7dG/IMG_0038.jpg Pinnoina Compit ja nipat messinki. Letku vanne kyllä. Leipoessa tuntuu ihan selvästi että joustelee. Ei oo nyt ehkä ihan riittävän kireellä pinnat mutta enpä uskaltanu kiristellä enempää ku rupes pelottamaan että vetopuolen pinnat tulee vanteesta kohta läpi. Kattellaan. Eiköhä nää mun köröttelyjä kestä.
Etunapa samaa sarjaa toki mutta siinä on laakerit sökönä ja haluun vaihtaa ne ennenku rupian kasauspuuhiin. Odottelen tässä Hopen valmistamia 6001-laakerien paikalleenprässäystyökaluja saapuviksi briteistä. Oli kys. putkenpätkät loppu joka kaupasta mutta löysin onneks parin yksityishenkilöltä.

Laita noi middleburnit, aivan älyttömän hienot

Ai hitsi kyllä tähän kivasti mahtuu renkuliakin.



Nimellismitaltaan toi Schwalbe on 50-622. Mitattu leveys tolla vanteella on 48,5mm ja korkeus ~46mm. Luulenpa että lokaritki saa tuonne väliin vielä.

nice

minkäväriseks aiot vetää rungon?

Eka meinasin semmosta tumman metallista sinertävän vihreetä mut sit päätin että jälleenmyyntiarvo siinä vaan turhaan laskee. Tässähän rupeaa olemaan vähän niinku semmosia museaalisia arvoja jo läsnä.

Älä maalaa, tai jos maalaat, niin punaiseksi.
Tykkään tästä rungosta edelleen.

Älä tosiaan maalaa. Älä missään nimessä!

T: Toisten omaisuudesta päättäjä

Hyvältä näyttää, kirkkaat putkiosat sopii tähän oikein kivasti. XL-kokoiseen v1:een ainakin mahtui Suomi Tyresin 54-622 W240-nastarengas pyörimään, mutta pyörä oli musta kivempi ajaa vähän kapeammilla renkailla.

onks se ratas, spider vai kampi mikä kopsahtaa chainstayhin? rattaalle/spiderille saa pelivaraa ainakin jotain millejä kun siirtää ebb:n etuasentoon. aika leveeltä näyttää chainstayt kyllä. oma veikkaus: spider.