Kehät

Konsta - 8:28, 1.11.2017 » Ok, hyvä tietää. Entäs mites sen exalith-version kaa ny kävi sit.
Nyt en osaa sanoa, toistaiseksi löytyy vain disc ja vannejarruversiota. Yritän muistaa selvittää mikä homman nimi.

Luultavasti unohdan heti sen jälkeen kun olen klikannut “send post”

jokos täällä tiedetään etrtoa paremmin miten leveet kehät pitää vuonna 2018 olla?

Smurf - 10:17, 1.11.2017 »
Konsta - 8:28, 1.11.2017 » Ok, hyvä tietää. Entäs mites sen exalith-version kaa ny kävi sit.
Nyt en osaa sanoa, toistaiseksi löytyy vain disc ja vannejarruversiota.
No vannejarruversiohan se Exalithkin olis ollu. Mutta siis ilmeisesti siis ei oo tulossa. Jaa jaa.

e. No niin olihan sekin jo käsitelty näköjään.

stenu - 16:46, 11.8.2017 »
vasaraasialainen - 14:47, 11.8.2017 » Exalith-pintaisia, vannejarrulle tarkoitettuja, uusia Open Pro -kehiäkö ei siis valmisteta?
Näin kuulin Amerin edustajalta tänään. Annoin kyllä palautetta, että se olisi ollut vannejarrumiehen mielestä, kiinnostavin uutuus vuosiin.
pieni merenneito - 10:17, 1.11.2017 » jokos täällä tiedetään etrtoa paremmin miten leveet kehät pitää vuonna 2018 olla?
Kadulle joku +- 20mm aika hyvä (sisä tietenkin)

Itelläki shortlistillä nää uudet OP. Samoin ku dt swissin pikkasen plebimmät r470

edelliseen liittyen, kauniina jarrupinnallisena budjettiratkaisuna kiinnostaa edelleen alex cx30.
kokemuksia kasaamisesta?

Konsta - 22:46, 14.10.2017 » Nonnii. Ulkomaankaupan halvat löydöt saapusi: pari Ryde Edge MC1:iä kirkkaina tai no tommosina raw-pintasina. 622 toki, sisäleveys 21mm, 32 reikää ja punnitut painot 316 ja 317g. Hah. Saas nähä mitkä megaletkukiekot noista tulee mutta kyllä aion kasata.
Kyllä se vaan kasautui kiekoksi saakka tuokin ihmevanne. https://preview.ibb.co/b7vEQw/IMG_0039.jpg https://preview.ibb.co/n3t7dG/IMG_0038.jpg Pinnoina Compit ja nipat messinki. Letku vanne kyllä. Leipoessa tuntuu ihan selvästi että joustelee. Ei oo nyt ehkä ihan riittävän kireellä pinnat mutta enpä uskaltanu kiristellä enempää ku rupes pelottamaan että vetopuolen pinnat tulee vanteesta kohta läpi. Kattellaan. Eiköhä nää mun köröttelyjä kestä.

Tää on oikee Topi tähän:

accro - 18:11, 7.11.2017 » Uus Open Pro: https://i.imgur.com/EHjVwTDh.jpg Linkki ketjuun: [WW](http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=113&t=148330)

Vanha kunnon ”pakotan kahdella vivulla liian tiukan renkaan vanteelle”-hölmöily.

Vaikka Mavic toimittikin kiekon takaisin huonosti koottuna, tossa on iso kauhallinen käyttäjän virhettä mukana.

Älä ny sinäki lähe toho user error ja minä osaan paremmin -hömpsötykseen. Postaaja oli ottamassa rengasta pois.

Olis se rengasta poistaessakin pitäny tuuppia keskiuraan eikä vaan vääntää voimalla. Noi Veloflexit on ilmeisesti hyvin tiukan renkaan maineessa ja Campagnolon vivut paksut: mahtuu huonommin ja kestää enemmän vääntöä, kehnoin seurauksin vanteelle.

User error, sori vaan.

Noiden Veloflexien kanssa oli kyllä ittelläkin sellanen kamppailu ettei oo samanlaista koskaan aikasemmin ollu, ja mun kehät ei ees ollu tubeless-readyt.

Miten ihmeessä sä Lumikko voit tietää ettei ollu tuupittu. Kyllä mun logiikan mukaan rengastyökalu sais katketa ennenku vanteen reuna taittuu kasaan. Uudessa jarruttelemattomassa vanteessa.

Editoin aiempaa viestiäni liittyen vipujen paksuuteen.

Tiiän ettei tuuppinu keskiuraan, koska henkilö joka ymmärtäisi tuon tehdä myös mainitsisi heti kärkeen, että ”työntelin keskiuraan ja silti vanne hajosi”.

No en tiiä. Tarttis kokeilla itse, ennen kuin viitsisin esittää omaa mielipidettä. Melko pistemäinen murtuma kuitenkin. Noita välttääkseni käytän rengastyökaluna mieluiten jotain leveää littanaa.

vanha kunnon

Lumikko - 19:51, 7.11.2017 » Vanha kunnon ”pakotan kahdella vivulla liian tiukan renkaan vanteelle”-hölmöily. Vaikka Mavic toimittikin kiekon takaisin huonosti koottuna, tossa on iso kauhallinen käyttäjän virhettä mukana.
En oo koskaan kuullut tämmösestä "vanhasta kunnon hölmöilystä", mutta jos vanne taipuu rengasraudan alla niin en mä alkais käyttäjää syyttämään, ellei rengasrauta oo joku 5mm teräspatukka ja rengas yhtä kokoa liian pieni.

Oliko uus open pro liian hyvää ollakseen totta? 430g leveestä vannejarrukehästä on aika vähän.

Rengasvivuthan oli paksuina ja vaikeasti katkottavina tunnetut Campat, ja rengas erityisen tiukaksi tiedetty Veloflex. Tällainen yhdistelmä ja liikaa voimaa → hupsista_topi kutsuu.

lol

Oon vetäny rengaskoneessa auton peltivanteen solmuun.
Liikaa voimaa ja user error.
Open prot edelleen tilauksessa.

Sano rengasrauta.