Tankoteippi-Topsu

https://cdn.bike24.net/i/p/9/3/226639_00_c.jpg
Kesän ollu käytössä ASTUTEn teippiä kun teki mieli ostaa välillä jotain jossa on hassua kuviota.
-Kauhean ohutta
-Tuntuma ei mikään erityinen
-Pitemmillä vedoilla lähtee väriä käsiin kun ilman hanskoja ajelee
Ei jatkoon

https://danielb.kuvat.fi/kuvat/Mobiili/Yv/FCA32D11-F654-4982-970C-A9A2E290493C.jpeg?img=medium
Noin kolme vuotta ajettu 2,5mm dsp.

Ai niin, Cannondale Synapse -tankonauha on muuten kans hyvää jos tykkää muhkummasta. Ei tartte mitään tuplateippauksia harkita. 3.5mm paksuus, vähän karhea pinta, saman tyylinen kuin SRAM SuperSuede mut paksumpi. Hintaa Bike24:ssä 9e/setti.

fizik microtex superlight ei omaa ärsyttävää kumimaista grippiä ja on kutakuinkin ikuista jos teippien vaihtelu eioo mukavin osa harrastamista

tää ei ollut suositus vaan lähinnä informaatiota

Aiemmin käytin ahkerasti Biltsua, mutta nyttemmin todennut sen vähän heiveröiseksi ja lapselliseksi niin tuntumaltaan, grippimäisyydeltään kuin kestoltaankin. Cinellin Voleeta oon joskus käyttänyt ja sehän tuntui muistaakseni mukavan kumiselta märkänäkin. Et ehkä sitä si seuraavaksi

Velo&oxygenin hyllystä löytynyt jonkin bulkkivaraosamerkin tankonauha on paras mitä osunut kohdalle. Kestävä, paksu ja pitkä. Toki maksoikin jotain 15e siinä missä nettikaupoissa harvoin maksan yli vitosta(vaikka brändit on fiinimpiä). Noissa fiinimpien brändien teipeissä poikkeuksena deda oli yllättävän heikko(mutta mukava kyllä), ainoa mikä ikinä on revennyt asennuksessa.

Eniten vituttaa liian lyhyet nauhat joita saa asentaessa venyttää peläten katkeamista, saumoja joista tanko jää näkymään tai kesken loppumista. Tykkään vetää teippiä melkein stemmiin asti ja paksulti kahvoista ylös päin.

VVH - 1:28, 1.9.2018 » paras mitä osunut kohdalle. Kestävä, paksu ja pitkä
That's what Freud said.

Velo-nauha edelleen parasta.

http://classicbike.fi/image/cache/data/mwave/2017/velo-wrap-handlebar-tape-black-1000x1000.jpg

^ Tämä on parhauden lisäksi myös lähikaupan vaihtoehdoista halvin.

Ostin alennuksesta fizik microtex superlight nauhat. Erittäin miellyttävät asentaa (ei superliimaa) ja mukavan tuntuiset ajaa. Jatkoon.

Laitan tän tänne, että löydän sen sit tulevaisuudessa ehkä helpommin.

mankkis - 12:54, 7.6.2019 » Itse olen siirtynyt käyttämään BBB:n BHT-01 tankoteippiä. Aika sama tatsi kuin Biltsussa ja samantyyppinen asennus. Vaikuttaa kestävän monta asennuskertaa silti repeämättä yhtä helposti kuin Biltsun. Hinta myös montakymmentä prosenttia halvempi kuin Bilteman vastaava. Suosittelen. Harmi että tuo poistunut valikoimasta ja tullut jotain OS-tankoa tilalle pyh.

Tää kesä on ajeltu nyt tommosella …sanoisko lizardskiniä kovasti muistuttavalla tankoteipillä:

https://www.wiggle.co.uk/prime-race-comfort-bar-tape/

Kestävyydestä en vielä muutaman tonnin perusteella osaa kamalasti sanoa, mutta tatsiltaan on kyllä aivan ihanan tahmainen, pitävä ja pehmoinen. Ostaisin uudestaan / 5

Mikäs ois halvin tahmainen teippi? Laittasin leuanvetotankoon, niin ei oo muilla ominaisuuksilla juuri väliä.

AssOfTheBay - 12:45, 7.6.2019 » Näemmä luottokampe, eli Bilteman tankoteippi poistunut valikoimista. Ei ollu liikkeessä enkä löytänyt tarkistettaessa verkostakaan. Pitää yrittää löytää jostain vastaavaa, mut tuskin päästään samaan hinta/laatusuhteeseen.
Olikos se PRO tankoteippi lähes identtistä bilteman tankoteipin kanssa? Bilteman teipissä vain jotain hitusia tai roskia, ja pienempi hinta.

Biltsua ei kuulemma saa enää ja ne hituset on korkkia tai jotain faux korkkia :wink:

hemmetin hemmetti - 17:59, 29.8.2018 » Vaikuttaa silta etta Fizikin soft touch teippi ei kuivu ollenkaan, ikina. Muuten 'ihan kiva'. Vain aavikolle.
Ajoin viime kesän tällä teipillä. Kun ilmat viilenivät, vedin hanskat käteen, ja teipin pinta hajosi ihan heti. Harmi että on huonoa teippiä koska reikäinen ulkonäkö ja samettinen tuntuma miellytti.

Mites vanhan Lizard skins DSP installaation uskaltaa vielä ottaa auki korjauksia tehdäkseen? Nyt kun teipit ovat hiukan asettuneet, yläotteen kulmaan muodostui rypynkaltainen. Häiritsee.

Oon tykännyt erityisesti Spessun Roubaix’sta ja jostain Pron vanhasta nauhasta mitä ei enää vissiin myydä. Zippin SC CX on ollut kans mieleinen, vähän Lizard Skinin tapainen mutta ei tahmea nauha. Hiljattain asensin Fizik Tempo M’TX Classic’it ja aivan ihana.

Karmein käyttämäni nauha on ollut joku BBB:n nauha, mikä oli ihan ookoo kunnes se piti poistaa, koska vahvat liimat ja teipin jämät tangossa. Just tällaisia liimattavia nauhoja en arvosta ja oon oppinut välttämään niitä.

walto - 8:13, 8.6.2019 » Mites vanhan Lizard skins DSP installaation uskaltaa vielä ottaa auki korjauksia tehdäkseen? Nyt kun teipit ovat hiukan asettuneet, yläotteen kulmaan muodostui rypynkaltainen. Häiritsee.
Uskaltaa kyllä ottaa auki ja asentaa uudestaan. Veijo Liskonnahka sanoo ettei teippiä saa muka asentaessa venyttää, mut ite oon niin varovaisesti tehnyt sellaisissa ongelmakohdissa joissa teippi muuten jäis ryppyyn.
mankkis - 17:06, 7.6.2019 » Biltsua ei kuulemma saa enää ja ne hituset on korkkia tai jotain faux korkkia ;)
apua perkele, just eilen käytin viimoisen paketin mitäs nyt tehdään?