Tankoteippi-Topsu

Tankoteippi&nauha mitä näitä nyt oli. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja kaikki lapsethan ovat rakkaita…vai onko?
Tietenkin mutta samaa ei voi sanoa tankoteipeistä. On olemassa niin paljon erilaisia,eri materiaaleista tehtyjä tankoteippejä. Osa on aivan luokatonta kuraa ja se merkki&hinta ei välttämättä kerro onko se hyvä. Varsinkaan jos ei pääse itse niitä hiplailemaan. Kestävyys,pitävyys,ulkonäkö ja hinta on kuitenkin mielestäni niitä asioita joita pitää huomioida ostossa.

Jos ostaa kerralla hyvää niin voi jatkossakin huoletta tilaa samaa tavaraa pelkäämättä että laittaa rahansa bashaan!

Tietenkin ihmisiä kun olemme niin on erilaisia mieltymyksiä asioiden suhteen.
Nahka,korkki,silikoni ja vintagepyöriin ihan vaan nauhaa.

Eli kokemuksia eri valmistajien teipeistä,huonot,hyvät,laatu&hinta-suhde kohdallaan.

Specialized Roubaix on mun mielestä hyvä. Ainoa, jota olen tietoisesti ostanut useammin. Muut ovat jäänet tasolle “aika sama”. Mutta otantani ei ole kovín kattava.

eBayn halvin korkkiteippi on hinta-laatusuhteeltaan lyömätöntä (alle 1,5e rullapari kotiovelle).

Cinellin teipit on vähän kalliimpia, mulla on yhessä pyörässä sitä nahkaisen tyylistä ja toisessa taas sitä tennisteippiä, nahkainen mielestäni miellyttävämpää mutta ei toi tennisteippikään huonoa ole mitä nyt nuhjuuntuu helposti kun on vaaleaa väriltään.

Fizikkiä myös ollut parissa pyörässä, kaikinpuolin ihan ok, ei oo yleensä kallista.

Kiinnostais että onko mitään valkoista teippiä mikä pysyisi valkoisena vaikka siihen koskisikin käsillä. Ei varmaan?

vasaraasialainen - 17:31, 12.9.2016 » Specialized Roubaix on mun mielestä hyvä. Ainoa, jota olen tietoisesti ostanut useammin. Muut ovat jäänet tasolle "aika sama". Mutta otantani ei ole kovín kattava.
Spessun Roubaix ja Eastonin Pinline on vahvaa luottokama-ainesta teippiosastolla, muuta ei oikeen oo tehny mieli enää ees kokeilla.

Oonko ainoo joka pitää Brooksin Cambiumia ihan paskana teippinä? Ohutta, karkeaa, kallista sekä tietti hiton hankalaa asentaa mihinkään muuhun ku suoraan tankoon koska ei juuri veny/jousta.

walto - 17:43, 12.9.2016 » Oonko ainoo joka pitää Brooksin Cambiumia ihan paskana teippinä? Ohutta, karkeaa, kallista sekä tietti hiton hankalaa asentaa mihinkään muuhun ku suoraan tankoon koska ei juuri veny/jousta.
Et taida olla, joskus harkitsin tollasen ostamista mutta kaikkialla oli 1/5 arvostelut ni enpä sitte ostanut.

LizardSkin DSP 3.2mm

Thick n’ soft

Tuo lizardskinin silikoni vai mitä se nyt onkaan niin hyvältä tuntuu kädessä…mut muusta ei tietoa!

Joo, Brooksin Cambiumi oli pirullista ja kiroilua aiheuttavaa tavaraa. Ohutta muoviluiskaa. Mutta kun mulla oli sellainen paketti, jossa oli erikseen pehmustenauha, niin ihan siedettävältä se lopulta tuntuu.

Joskus ikiaikoja sitten mulla oli Toshin (Fujitoshin?) nahkatankoteippiä, jota ei näy saavan mistään. Se oli tosi hyvää.

Varsinaisesti ei mitään luottonauhaa ole vielä tullut vastaan. Pitäis ehkä vaivautua kokeilemaan LizardSkinejä.

Mietin tossa just aiemmin, että tankoteippiarpajaisiin on kyllä vuosien mittaan uponnut varmaan ylläripaljon rahaa & resursseja…

Blb:n (:shock:) tekonahkanen perforoitu aika kivan näköstä kun ei o mitää logoja yms ja varsinkin vähän vintagempaan projektiin ulkonäöllisestikin aika hyvä kun ei o liian paksua. Kestävyydestä ei tietoa viikon ajoilla. Hintaa kans iha liikaa (20€) mut jotai oli saatava. Ja ihan mukavalta tuntuu ilman hanskojakin.

Lizard Skinsin 2.5 mm DSP-teippiä sporttaan kahdessa pyörässä. Kivan näköistä ja tuntuista on ja asentaminenkin kohtuu helppoa vaikka sitä ei kuulemma saa venyttää kun paikalleen pyörittää. Venytin silti vähän koska tuli tunne että muuten ei asetu tarpeeksi tiukkaan. fuck ohjeet >:D

Se, mikä on mustaa solumuovia ja maksaa alle kybän. Ottaen huomioon paljonko kusta ja räkää noihin päätyy, niin ei varsinaisesti haittaa jos ne täytyykin vaihtaa kerran vuodessa aitaa vasten repeilyn takia.

2.5 dsp on kyl hyvä.
Ja sit mul on joku perversio kangasteippiin. Pienet kädet ni mukavan slimmi ote. Täristää käsille mut eiks tätä varten oo alistajahanskat käsissä kuitenkin? Pysyy paikallaan ja rottaistuu kauniisti käytössä.

kaks pyörää - yks teippi: lissun dsp 2.5

vasaraasialainen - 17:31, 12.9.2016 » Specialized Roubaix on mun mielestä hyvä. Ainoa, jota olen tietoisesti ostanut useammin. Muut ovat jäänet tasolle "aika sama". Mutta otantani ei ole kovín kattava.
Komp.
asb - 18:46, 12.9.2016 » Se, mikä on mustaa solumuovia ja maksaa alle kybän.
Eli Biltemasta Velo. Toimii.

P.S. itse olen nössö enkä kuse ohjaamoon

kuka takaa edes pistokokein ettei ebayn 1,5 euron kiinankorkkiteipistäsi imeydy käsiesi kautta kehoosi esim. eu:ssa nykyään haitalliseksi luokiteltuja ja kiellettyjä väriaineita?

ei kukaan.

ainii. fizik microtex kestää ja pysyy valkosena tai on sellaiseksi pestävissä jos sitä pyörää on kerran pakko ajaa. hanskoille sopivan liukas ja voi ocd-ystävällisesti korjailla asennellessa loputtomiin kunnes uni voi tulla.

madutin - 17:34, 12.9.2016 » valkoista teippiä mikä pysyisi valkoisena vaikka siihen koskisikin käsillä.
Tässä on valkoisen stongateipin syvin merkitys pahasti ymmärtämättä.
DanielBraun - 18:47, 12.9.2016 » 2.5 dsp on kyl hyvä.
[s]Mul on kai Dn vanha tanko jossa tota 2.5 ja mul on käynny sen kanssa niin että se on menny osittain ruttuun/rullalle,kun puristna ja väännän saatanasti ajaessa. Sit se sen seurauksena aoheuttaa rakkulaa käteen. Mut tätä ei huomaa ku esim kriteissä.[/s] Juuh elikkös puhuin fixi gripeistä enkä tankoteipeistä. Ei mul oo kokemusta näistä jutuista. Halvimmat ostan aina saksasta.