Biltema kiinnostaa

Voiskos otsikon muuten muuttaa esmes “biltema ja motonet” niin sais kaikki nää saman otsikon alle. Motonetille ei liene omaa ja onhan nää
samaa kastia kuitenkin.

e: hidas

Se o Motönet

Seuraavaa on vähän vaikeaa tunnustaa: Joistakin sattumanvaraisista syistä olen käyttänyt tätä Bilteman myymää työkalua jo lukuisia kertoja ilman yhtään epäonnistumista. Voinen siis tässä vaiheessa todeta, että kyseessä on oikea työkalu, ei leikkikalu. Tokihan tietenkin aika näyttää, kuinka hyvä, eli kestävä väline tämä on. Joka tapauksessa se on ollut miellyttävämpi käyttää, kuin esimerkiksi Parktoolin CCP-22/44.
http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/altimage/xlarge/27-1870_xl_1.jpg
Tätä ei siis tule vielä ymmärtää suosittelevaksi puheenvuoroksi. Ottaen huomioon 8€ hinta, pidän sangen todennäköisenä, että näiden kapineiden laadunvalvonta on voinut olla lepsua ja mukaan voi mahtua myös koko joukko ns. maanantaikappaleita. Olettaisin näitä löytyvän kuitenkin muiltakin, joten utelen:
biltsun uus kampityökalu mitä mieltä???

kategorinen kakkaemoji

cwp-7

onks sulla polkimet yleensä jumissa ununu

Mull Dundane - 22:39, 4.5.2017 » Seuraavaa on vähän vaikeaa tunnustaa: Joistakin sattumanvaraisista syistä olen käyttänyt tätä Bilteman myymää työkalua jo lukuisia kertoja ilman yhtään epäonnistumista. Voinen siis tässä vaiheessa todeta, että kyseessä on oikea työkalu, ei leikkikalu. Tokihan tietenkin aika näyttää, kuinka hyvä, eli kestävä väline tämä on. Joka tapauksessa se on ollut miellyttävämpi käyttää, kuin esimerkiksi Parktoolin CCP-22/44. http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/altimage/xlarge/27-1870_xl_1.jpg Tätä ei siis tule vielä ymmärtää suosittelevaksi puheenvuoroksi. Ottaen huomioon 8€ hinta, pidän sangen todennäköisenä, että näiden kapineiden laadunvalvonta on voinut olla lepsua ja mukaan voi mahtua myös koko joukko ns. maanantaikappaleita. Olettaisin näitä löytyvän kuitenkin muiltakin, joten utelen: biltsun uus kampityökalu mitä mieltä???
Miks ottaa riskiä, jos parkin cwp-7 maksaa 15e saksassa ja käy nelimäntin lisäks myös octalinkkiin?

^ itse olen mieltä: samaa mieltä

Nyt on hyvä portti puolinaamarin päivitykseen kun vanhasta saa rahat pois.

http://www.biltema.fi/fi/Uutiset/Takaisinkutsu/

Kellään kokemuksia biltsun nastarenkaista? Kestääkö fixikäyttöä?

Eikös noissa ollu se, että nastat on jotain purkkametallia, eli eivät kestä yhtään mitään?

Joo ne on varmaan suunniteltu toimimaan painona niin ei talvella vauhti nouse.
Ajokilometrit jos menee yli 10 per talvi niin kannattaa väistää.

Joo, ihan paskat. Ei kestä yhtäkään talvea vaikka ei asfalttiin osuisikaan.

Aivam paskoja ovat. Kovaa ja liukasta kumia ja nastat irtoaa heti.
Nimim. en itse koskis, mutta asiakkaiden pyörissä nähnyt.

Hiljainen hetki rosteriketjun muistolle. Olit ainoa oikea ketju nykyisille suolatuille pyöräteille. Tilalle tuli KMC:n ruostesuojattu, hinta suolaiset 16,90.

Näemmä luottokampe, eli Bilteman tankoteippi poistunut valikoimista. Ei ollu liikkeessä enkä löytänyt tarkistettaessa verkostakaan. Pitää yrittää löytää jostain vastaavaa, mut tuskin päästään samaan hinta/laatusuhteeseen.

Itse olen siirtynyt käyttämään BBB:n BHT-01 tankoteippiä. Aika sama tatsi kuin Biltsussa ja samantyyppinen asennus. Vaikuttaa kestävän monta asennuskertaa silti repeämättä yhtä helposti kuin Biltsun. Hinta myös montakymmentä prosenttia halvempi kuin Bilteman vastaava. Suosittelen.

Harmi että tuo poistunut valikoimasta ja tullut jotain OS-tankoa tilalle pyh.

Pitääpä laittaa kokeiluun, kiitos vinkistä! Ite tykkäsin tatsista ja samoja teippejä asentanu useaan kertaan eri tankoihin.

Muistiin: “Muovikiinnike 10kpl 34-184” on juuri sopiva Gorilla Cagelle. Nätisti napsahti kiinni, ainakin näin yhtä nappulaa irtaaltaan kokeillen. E: taitaa tarvita sitten uppokantaruuvit.

^ Tulen kysymään tätä ensi keväänä “missä tästä on puhuttu” topicissa.