Temppelinsä ja siinä majailevan sielunsa kuositus

[X] nauroin
[ ] en nauranut

Nuku riittävästi.
Vähennä internetin, telkkarin, kännykän jne. käyttöä, esim. maks. 1-2 tuntia päivässä.
Venyttele.
Juo vettä.
Viljat olikin jo mites toi maito? Kannattaa ainaki testata jättää pois vähäksi aikaa.
Huolehdi myös lihas treenistä, ei siis mitään testobodausta vaan ihan perus lihaskunnon ylläpitoa. Varsinkin keskivartalon lihakset kannattaa pitää kunnossa.
Pidä pääkoppa kunnossa ja kirkkaana, jos douppaat ni lopeta vähäksi aikaa.
Siinä nyt jotain cunt basic hommia.

testobodaus ei kyllä hyödytä mihinkään muuhun kun lihasten kasvattamiseen. maksimivoima ja voimakestävyys on ihan erilaista treeniä vaikka voimakestävyys vähän muistuttaakin podaamista. kun nuo kolikon molemmat puolet on kunnossa niin nivelet pääsee helpommalla ja aerobinen luistaa helpommin myös.

poisjättämisiä kannattaa kokeilla mutta samalla lailla kannattaa myös ottaa kama takaisin ruokavalioon jos mitään oleellista ei tapahdu.

ja tuo paleo ois totuudenmukaisempi jos et osta lihaa kaupasta yli 60% kerroista niin simuloi samalla epäonnistuneen metsästysyrityksen :wink:

http://www.bircaterra.fi/ph-tasapaino.htm

Roller94 - 1:59, 15.6.2015 » ...suosikki oli semmone jos pitää ohjata jatkuvalla syötöllä puksuttavia vetureita oikeisiin päätepysäkkeihin vaihtamalla raideliitoksia. IHA TÖRKEEN HAUSKAA! Pelasin läpi. Vikalla tasolla vetureita oli 14 eri väriä ja niitä tuli yhteensä joku puol sataa kolmes minuutis tai jotai en tiä. Tästä olen ylpeä. Vaistolla väittäisin et tää kans edisti mun zeniä...
Voisin siis kokea olevani hyvinvoiva, koska teen tällaista hommaa työkseni. Eikä kyseessä ole peli... No, on minullakin arjen haasteeni. Jaksuhali sinne, ihan toissaan.

mä oon jonkun verran löytänyt lohtua pääkoppaani, näitä päivän tekstejä lukemalla: http://www.healingeagle.net/Fin/Txt/siivilla.html sit ruokavaliossa hampun siemen on aika hyvä protsku ja rasvalisä… korkin ku jaksais pitää kiinni viikonki ni vointi kohenee 200%

Roller94 - 1:59, 15.6.2015 » Täl hetkel mulla kuuma juttu on Wim Hof-metodi. En oo saanu siitä vielä paljoa irti ku oon ihan alus tän kaa vast, mutta lukekaa: http://www.highexistence.com/the-wim-hof-method-revealed-how-to-consciously-control-your-immune-system/
oisko ollut joku neljäs lause tuossa joka paljasti totaaliseksi paskapuheeksi ja mitä pitemmälle jatkoi niin sitä selkeämpi huijaus.
karzan - 8:03, 15.6.2015 » korkin ku jaksais pitää kiinni viikonki ni vointi kohenee 200%
Ainakin mulle tämä ja päihteiden vaihtaminen liikkumiseen oli se ratkaiseva juttu.

Tuo rollerin mainitsema Lumosity on ihan hauska sovellus. Entiiä sit mitenkä paljon se mitään kehittää mutta hauskaa täpyttelyä ennen nukkumaanmenoa.

Omalla kohdalla ihan simppelin meditoinnin aloittaminen on tuntunut tosi hyvältä. Headspace on siihen aika hyvä, taitaa olla ilmainen trial-jakso myös saatavilla. Käynnissä olevat “stressinhallintasessiot” ovat omalta osalta vähän ironisesti jääneet pariksi viikoksi työkiireiden takia, mutta pakko tuohon on taas kesämmällä palata.

Samps - 9:00, 15.6.2015 » Tuo rollerin mainitsema Lumosity on ihan hauska sovellus. Entiiä sit mitenkä paljon se mitään kehittää mutta hauskaa täpyttelyä [b]ennen nukkumaanmenoa.[/b]
elkää välittäkö kohuklikkaushuorausotsikosta vaan lukekaa sisältö: http://www.tekniikkatalous.fi/paivan_lehti/2015-06-10/Led-valot-sekoittavat-luonnon---Tulevaisuuden-pahin-valosaaste-3323240.html

e: kännyköiden ym näytössä siis tosiaan aika paljon juurikin tuota sinistä valoa ja sitä kun tuijottaa melko läheltä niin aika herkästi menee kropan rytmit persiilleen.

peltsip - 9:11, 15.6.2015 » elkää välittäkö kohuklikkaushuorausotsikosta vaan lukekaa sisältö: http://www.tekniikkatalous.fi/paivan_lehti/2015-06-10/Led-valot-sekoittavat-luonnon---Tulevaisuuden-pahin-valosaaste-3323240.html e: kännyköiden ym näytössä siis tosiaan aika paljon juurikin tuota sinistä valoa ja sitä kun tuijottaa melko läheltä niin aika herkästi menee kropan rytmit persiilleen.
Luodaan tarve ja täytetään se.

Vihreetä ja valakosta teetä.

Kuosittaa.

Peltsippi on varsin oikeassa mut mä luulen että siniset valot on pienin murhe meikäläisen rytmissä höhö.

asb - 9:26, 15.6.2015 »
peltsip - 9:11, 15.6.2015 » elkää välittäkö kohuklikkaushuorausotsikosta vaan lukekaa sisältö: http://www.tekniikkatalous.fi/paivan_lehti/2015-06-10/Led-valot-sekoittavat-luonnon---Tulevaisuuden-pahin-valosaaste-3323240.html e: kännyköiden ym näytössä siis tosiaan aika paljon juurikin tuota sinistä valoa ja sitä kun tuijottaa melko läheltä niin aika herkästi menee kropan rytmit persiilleen.
Luodaan tarve ja täytetään se. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux
Ympärivuorokautinen foorumin päivystäminen muuttuu ainakin PCn (ja näemmä myös Linuxin, Macin ja iLaitteiden) ääressä paljon siedettävämmäksi kun asentaa [f.luxin.](https://justgetflux.com/) Oon ite tyytyväinen käyttäjä jo jonkun viiden vuoden ajalta.

Haluan tuoda tähän keskusteluun mukaan erään vaihtoehtoisen näkökulman:

suosittelisin maratoonarille palamatonta vaihtoehtoa.

yhätälö jossain määrin vaikeahko koska aistit ja kehontuntemukset voimistuu.

Eli set and setting on eri millon mikäkin.

Mites sit psykedeelit ja urheilu?

F.Luxia meinasin itekki tulla suosittamaan. 1/2-1 tunti enne sänkyyn menoa ois hyvä sulkea ne näyttöpäätteet.
Sängyssä voi sit tehdä seuraavaa harjoitusta:
-Ota mukava asento, semmoinen missä kaikilla kehon osilla on hyvä olla
-Hengitä rauhallisesti sisään ja ulos, ihan normaalisti pallean avulla
-Keskity kuhunkin ruumiinosaan kerrallaan ja siihen miltä esim. Varpaissa tuntuu, siis ihan vaan sitä miltä siellä tuntuu.
-Jos tulee keloja päähän niin anna tulla ja mennä, ja palaa tunnustelemaan miltä niissä varpaissa tuntuu
-Siirry omaan tahtiin varpaista ylöspäin kehoa, jalka, pohje, reisi jne.

^^ Googlaa Dock Ellis.

peltsip - 7:47, 15.6.2015 » poisjättämisiä kannattaa kokeilla mutta samalla lailla kannattaa myös ottaa kama takaisin ruokavalioon jos mitään oleellista ei tapahdu.
Miksi?

Ruokavaliota, treeniä jne. on jo tässä topsussa sivuttu. Lisäisin soppaan vielä hyvinvointia ja tehokkuutta (? wut) lisäävän aineksen: hauskan pitäminen. Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä tai triviaalilta asialta, mutta ainakaan mulle se ei ole sitä läheskään aina ollut. Totta kai treenaamisesta, työssä/opiskelusta/muusta vastaavasta suoriutumisesta ja kehittymisestä, tasapainoisesta ruokavaliosta jne. tulee omanlaistaan hyvää fiilistä, mutta ei ne kuitenkaan tee elämästä elämisen arvoista.

Riittävä vapaa-aika, jonka aikana tekee jotain aidosti ja puhtaasti itselle mielihyvää tuottavaa asiaa ihan vain sen itsensä vuoksi, on mittaamattoman tärkeää. Voi olla, että sen tärkeyden tajuaa vasta siinä vaiheessa, kun siihen ei ole ajallisesti tai emotionaalisesti mahdollisuutta, näin ainakin kävi itselleni. Mutta sitä suuremmalla syyllä sitten itse nykyään yritän huolehtia siitä, että elämässä on hedonistisen kivaa sisältöä. Epäsosiaalisinkin ihminen on sosiaalinen eläin, ja itselle sopiva tasapaino omaa aikaa ja sosiaalisuutta (jossain muodossa) on imho kaikkein tärkein polttoaine.

Menkää metsään joko fillarilenkille tai kävelylle, se katkaisee mukavasti hektisen arjen ja laittaa temppelin astetta parempaan kuosiin.

http://www.aarrelehti.fi/vieraskyna/fi_FI/vieraskyna711/