P: El Mariachi

Meinaat että noiden keppien hintojen erotus olisi esim. sulle itsellesi täysin merkityksetön ja aivamsama?

opettelen vasta tavoille.

e. edellä puhuttiin 300 gramman painoerosta, joka tuntui sen verran uskomattomalta, että kaivoin netistä toisenlaiset speksit.

mitä hinta-asiaan tulee noin ylipäänsä, niin palstaortodoksiaan kuuluu halvimman vaihtoehdon lyöminen ennakolta lukkoon, jota seuraa biasoitunut kaikkisamaa-argumentaatio. halvin on jo valittu. ja ei-halvin on esim. hipsteriä. laadullisissa ominaisuuksissa ei voi olla eroja.

Itse kaivelin tuon kuituisen kepin painoksi aiemmin jostain jenkkifoorumilta 800+ g ja siihen perustin lausuntoni. Mutta myönnettäköön nyt julkisesti, että olen köyhä sippi jätkä, joka joutui nöyrtymään halvemman tuotteen ostamiseen taloudellisesta järkeilystä johtuen.

onha tuo teräinen aikaa pal hienompi

ja jos hinta on noin neljäsosa virpikuituskeulan hinnasta ni välttyminen foorumin maastokuskien silmissä hipsteriksi leimautumisesta on kiva poonus

kid_scientifik - 20:57, 24.3.2015 » mitä hinta-asiaan tulee noin ylipäänsä, niin palstaortodoksiaan kuuluu halvimman vaihtoehdon lyöminen ennakolta lukkoon, jota seuraa biasoitunut kaikkisamaa-argumentaatio. halvin on jo valittu. ja ei-halvin on esim. hipsteriä. laadullisissa ominaisuuksissa ei voi olla eroja.
Tämä nyt taas niin täyttä sitä itseään ettei oikein jaksais edes kommentoida mut antaa nyt mennä kuitenkin.

Mitä meinaat kuinka suuri prosentti tällä palstalla on valmis maksamaan viisi ja puoli sataa euroa keulasta ihan sama mitä laadullisia ominaisuuksia se tuo? Näissä maastovehkeissä veikkaan että kuski tuo enemmän eroa sen pyörän käyttäytymiseen kuin mikään yksittäinen komponentti oli kuinka laadukas hyvänsä.

Hyviä joustokeuloja saa alle neljänsadan. Niillä pääsee lujempaa ja maastoajosta tulee mielekkäämpää. En lainkaan ymmärrä mistä puhutte.

Kare_Eskola - 9:05, 25.3.2015 » Hyviä joustokeuloja saa alle neljänsadan. Niillä pääsee lujempaa ja maastoajosta tulee mielekkäämpää. En lainkaan ymmärrä mistä puhutte.
Olet unohtanut yksivaihteilun idean. Tarkoitus on päteä, ei ajaa, kovempaa.

kas, pätijäinvaasio sivuutti projektille määritellyt käyttötarkoitukset pätijäpäissään. väkevää.

tiesittekö muuten, että levykiekko on nopeampi radalla kuin pinnakiekko.

Kaissen keulan vaihtaa kuituseen (ei virpi) sit ajan kanssa jos alkaa korpeamaan, tärkeintä lienee pyörän saaminen ajokuntoon ripeässä aikataulussa. Hyvännägöne freimi

keskiöbisneksistä sevverran, et ylimääräiset maaliköhnät voit poistaa ihan itsekin esim. ohuella taltalla, halvalla muovimoralla tai santapaperilla.

on kyllä kova runko. unohdin sanoa tän kun keskityin johonkin epäolennaiseen.

Meidän perheessä on tällainen, paitsi nykyään vaihteilla, mun vanhoilla kisakiekoilla ja tarvittaessa joustokeulalla. Kokeiltiin muuten 29-kiekoilla. Hyvin mahtui mutta oli kuulemma paska ajaa.

^E-rit-täin söpö.

Mun oli helppo vaihtaa 1,3 kilon teräskeula vähän päälle 500 g kuitukeulaan, mutta teräisen hinta oli ollutkin satasen ja kuitunen oli kaksi. Painoeron lisäksi noissa oli rakea ihan eri tavalla (kuituisessa vähemmän), mikä muutti pyörän käytöstä vakaammaksi.

Kyllähän tommonen puolen kilon painoero jotain on, mutta jos speksit on muuten samat ja hintaero noinkin monta satasta, jyvittäisin ne rahat kyllä fillarissa muualle.

jos pysytään kyseessä olevassa projektissa ja katsellaan tilattujen osien listaa, niin mihin kaikkialle muualle jyvittäisit keulojen hintaerotuksen ennemmin kuin puolet kevyempään 15mm-läpiakselikuitukeulaan, joka tikkaa kaikki käyttötarkoitusboksit?

Et kysynyt meikäläiseltä, mutta itse laittaisin massit kiekkoihin.

“Kiekot: Hope Pro2 Evot+ZTR Flow EX”

eli mihin päivittäisit?

Ehkä se hintaerotus on jo jyvitetty esim. noihin kiekkoihin?

arvasin, ja relevanttia.

mutta jos lukitaan speksit, niin kuka päivittäisi seuraavana jotain muuta kuin keulan ja mitä?

mites rtz esim. sinä?

kid_scientifik - 14:59, 25.3.2015 » "Kiekot: Hope Pro2 Evot+ZTR Flow EX" eli mihin päivittäisit?
Onhan noita. Täys-stani on kans hyvä (helpommin myös huollettavissa), kingin navat on tietty ramimiehen valinta. Enven kehät jos rahaa oikeasti on.

Itse pakettihan on nyt mun mielestä varsin hyvässä jamassa, kevyempi keula ei varmaan ihan hirveästi elämää paranna (siitä teräskeulasta riipaistaan kaulasta pois jonkin verran, niin paino tipahtaa alle kiloon) ja pahimmassa tapauksessa kuitukeke voi olla liiankin jäykkä jos pitää retkeillä jne.

edit: quote-lisäys

en osaa nähdä stänin napoja päivityksenä hopeen verrattuna. kingin ehkä, mutta en lähtis sille(kään) linjalle. kuitukehät toki sitten jo selkeää päivitystä…

mun näkemys on se, että siirtymä 1,2 kilon teräskeulasta 600 gramman kuitukeulaan on melkoinen, varsinkin polulla. saa olla aika seppä, jos tuota ei huomaa.