Fiksipirkka

https://www.instagram.com/p/BOsMQjwAoz_/

Ku unohat lukon himaan, mutta toisessa pyörässä on runkolukko.

Paisti että 'Lekan sveitsiläisestä kengänhoitosarjasta saa puhtaan setin valkkaamalla hyvät kenkä- ja vaateharjat, setin pakkaus on ihan ok laukusta toiseen siirrelttäväksi toolrolliksi. Voishan tuohon varmasti satulan alle ripustusta varten kyhäillä myös lenksut tai sitoa vaan jollain varvaskoukun remmeillä, varsinkin kun tohon kumitettuun kankaaseen vois leikata remmilenksut ilman suurempaa pelkoa repeämisestä/rispaantumisesta.

Vanha akku hyytysisi. neopreenipussukka sai kuitenkin uuden elämän sillä siihen mahtuu 35/45 mm sisuri mainiosti:

1 muistamisen aihe vähemmän

äkkiihän ton tapasen holsterin väkertäis itekki mut jos ei jaksa niin kiinasta sais käppäversioita halvalla:smiley:

Jos tarvii speissata 17-millisellä akselilla olevaa laakeria, eikä halua hirveästi ulkohalkaisijaa nippuunsa, kuparitiivisteitä saa 17 mm sisähalkaisijalla nimellisesti 1,5 mm paksuina (todellisuudessa vähän ohuempia).

  • bbb fueltank xl
  • 1,5l vissypullo
  • sriracha-pullon korkki

just add water

tai hartsport

ununu - 9:11, 27.4.2017 » - bbb fueltank xl - 1,5l vissypullo - sriracha-pullon korkki just add water
NYT

Aiheesta sielun avain, tää vaati vähän viilaa mutta ei paljoa. Vääntää kovemmin kuin sormet mutta ei riko mitään, ja on aina mukana:

https://scontent-arn2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/11934741_1166134300093505_1120445459_n.jpg


Ei vaadi viilaa mutta ei oo ihan jokaisella mukana.

Smurf - 7:45, 15.5.2017 »
ununu - 9:11, 27.4.2017 » - bbb fueltank xl - 1,5l vissypullo - sriracha-pullon korkki just add water/hartsport
NYT
parasta täs on tietenki, että ekat pullolliset tulee kaupan päälle chili-sokeri-suola-valkosipuli flavorilla

Tommonen jenkkien juomapullotasku menee näköjään suoraan bönthöpussista. Vähän jää taustalevy ruttuun kun tangon ja stemmin ympäri pyöräyttää noi remmit mut on niin tilava, että normi juomapullo sujahtaa hyvin pussiin ja tulee sieltä kivasti ulos/ei tipu itsestään.

https://s26.postimg.org/dhtqj1cd5/IMG_6183.jpg

Ja tästä täällä oli joskus puhettakin. Muksua tarvii kuletella aika aktiivisesti mutta ei aina. Tarvetta pikairroitettavalle korille, yhdistetään nämä ja saadaan böijaava painava koriviritelmä.

https://s26.postimg.org/ysranauhl/IMG_6184.jpg

https://www.instagram.com/p/BXIx7OqHLuU/media/?size=l

^^ Ja tuo tarakkaviritelmä heiluu telakassa ihan helvetisti, kun ei ole päällä painoa senkään vertaa, kuin tyhjässä lastenistuimessa. Ei jatkoon kyllä.

vedä kuminauhalla/narulla kiinni droppeihin

No joo, semmonen mustekalalenkki ehkä. Yhtään hienompi ratkasu alkaa sitten syömään tota pikairroitusideaa. Tai en tiiä.

Tämä kuuluu tänne. Saatana parhaat rattaanpulttiniksit ja kaikki yhessä postauksessa.

Lumikko - 1:15, 29.12.2012 » Semmosella peltisellä vastakappaleen avaimella saa hyvän otteen, kun asentaa kammet runkoon ja tukee työkalua chainstaytä vasten pyöriteltyään kiristettävän pultin sopivalle kohdalle. Väliin voi laittaa suojaksi vaikka sisäkumia, jos pelkää naarmuttavansa runkoa. Lisäksi jos muisti rasvata kierteet ja puhdistaa kaiken muun, vastakappale painuu kiinni spideriin (tai rattaaseen, riippuen kummalla puolella spideriä ratas on) ja saa olakkeelleen niin hyvin kitkaa, ettei se lähde enää pyörimään mukana. Rasvattu rattaanpultti siis kiertyy paikalleen ja osat puristuvat yhteen, mutta se vastakappale ei olekaan ulkopuolelta rasvainen, joten ei lähde pyörimään mukana. Vastakappaleen saa myös pysymään paikallaan tipalla pikaliimaa, jos ei halua tehdä äskeistä niin huolella. Sitä ei sitten kierteisiin.

En tiiä onko ollu, mutta koin valaistumisen tossa joku viikko sitte.

Oon kantanu tota parkin ct-femmaa eli sitä pientä ketjutyökalua aina mukana ja hogasin tossa, et sillä saa venttiillien sielut kiristeltyä.

Tähän se Lennonin näkönen kaveri huitomassa mindblown/galaksiträjähtää/mitäliepuuhaakaan.

Sä hokasit sen Wienissä lentokentällä kun kerroin sulle.
Eikä meistä kummallakaan ollut sitä messissä.