Brevetit (ja muu pitkänmatkan suorituspyöräily)

Mimmone reitti?

En tiiä näkyykö toi miten. Muistaakseen joku porukka ajeli ton tyylisen jonain vuonna.

Hyvännäköstä reittiä. Pientä hienosäätöä tekisin, mutta varmasti kiinnostaa.

Paitakauppa on auki.

https://indianpacificwheelrace2019.maprogress.com/?fbclid=IwAR2yP24KMVuAiqp3600giBwMPElazYATvMYl-JNnpENdBAXq6T86aa9I7EA

4.5. Helsingistä 300km Lohjanjärven ympäri paikoitellen mäkisillä pienehköillä teillä, arvokasta kulttuuriympäristöä ja kalakeittoa: https://www.randonneurs.fi/tapahtuma/lohjanjarven-uimakoulu-300km-3/

Sattumalta törmäsin ig:ssä tämmöseen Veneto Graveliin: http://www.venetogravel.it/?page_id=252

Startti puolen tunnin päästä. 690 km. 328 osallistujaa. Live-seuranta.

Kävin Bembölessä 200km b:n startissa saattelemassa kavereita. Yksi sinkula ja yksi fix lähti reitille, hyvää matkaa heillekin.

Oli kyl rykäsy 200 brevetti taas, mukavaa kun sai menemään alle 9h

Hattua nostaa < 9h 200:lle

Yst. Terv. Luutajengi 13:30

Joo! Hieno juttu että oli niiin paljon osallistujia! Mukava tunnelma :slight_smile:

B200 viimein ajeltu viikko ennen PBP-deadlinea. Oulusta Pudasjärven kylien ja Iin kautta meni reitti. Tiet aivan hyvässä kunnossa, vaikka metsässä viel joku puol metriä lunta. Lämpöä ois kyl saanu olla sen vähintään viis astetta enempi tohon noin viiteen asteeseen nähden. Eka kolmannes meni vienoon myötätuuleen rivakkaa 30 vauhtia, mut sit vähän hidastu. Tankkaus meni vähän persiilleen ku meinas bonkata loppua kohti, vaikka mielestäni olin syöny riittävästi ja niinhän se piti käydä vetää pizza vielä 20km ennen maalia. Sehän auttoi asiaan ja hyvä oli tulla loppuun. Tasan 10 tuntia meni, olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvä veto.

Piti se 300:kin käydä vetää tähän rakoon kun oli niin hyvät ilmat ja töistäkin järjesty vapaapäivä. Ainoo vaan et vaimolta tuli reunaehto et kotona pitää olla skidejä kattelemassa ennen puol seiskaa, jotta hän pääsee sovittuun tapaamiseen ajoissa. Ankeaa ku joutuu vetää tolleen tiukalla aikataululla näitä mutta minkäs teet. Tämähän tarkoitti sitä, että startti oli aamuneljältä, jolloin lämpötila huiteli nollan vaiheilla. Ei ois pitäny valita reitiksi Pohjanmaan peltolakeus-touria, mutta sen kuitenkin tein. Noi perinnemaisemat on nimittäin notoorisen alttiita tuulen vaikutukselle. Eka 90km menikin sätkiessä armottomaan vastatuuleen ja fiilikset oli aika matalalla Pattijoen kontrolliin saavuttaessa siinä puol kasin jälkeen. Onneksi tästä reitti kääntyi jyrkästi sisämaahan mikä tarkoitti tuulen kääntymistä myötäiseksi. Samalla lämpötila alkoi kohota kivasti ja kohta sitä saikin heittää päällysvaatteita urakalla Viscachan uumeniin. 200 kilsan kontrolliin Kestilään mentiinkin aika haipakkaa tiimalasin näyttäessä 8:20. Lämpötila oli matkan varrella kohonnut kesäisiin 20 asteen lukemiin. Bliss. Vika satkun legi takas Ouluun meni ihan ok sivutuulessa ja koko homma taittui alle 13 tuntiin ja vaimokin pääsi hyvissä ajoin rientoihinsa.

Kevät on kyllä hienoa aikaa ajohommille kun muuttolintuja on pellot pullollaan. Mieleenpainuvina havaintoina ainakin kuovi (se lauluääni!), töyhtöhyyppä, kurki, peltopyy, korppi ja jotain no-name-hanhia. Hienoa on myös, että viimekesäiset käsienpuutumisropleemat näyttää olevan selätetty ihan sillä et nostin satulan kulmaa ihan pikkiriikkisen.

lluque - 19:34, 24.4.2019 » ...Eka 90km menikin sätkiessä armottomaan vastatuuleen ja fiilikset oli aika matalalla Pattijoen kontrolliin saavuttaessa siinä [b]puol kasin jälkeen[/b]... ...200 kilsan kontrolliin Kestilään mentiinkin aika haipakkaa [b]tiimalasin näyttäessä 8:20[/b]... .
Melkoinen myötätuuli tai vahvat reidet tai molemmat :) ~110km / ~50min Oli miten oli niin kadehdittavia tuollaiset vapaapäivät.

Neljältä ylös, kolmesatanen pyörällä ja lastenhoitovuoroon. Hattua päästä.

Kunnon vetämistä. Arvostan!

cuppis - 7:13, 25.4.2019 »
lluque - 19:34, 24.4.2019 » ...Eka 90km menikin sätkiessä armottomaan vastatuuleen ja fiilikset oli aika matalalla Pattijoen kontrolliin saavuttaessa siinä [b]puol kasin jälkeen[/b]... ...200 kilsan kontrolliin Kestilään mentiinkin aika haipakkaa [b]tiimalasin näyttäessä 8:20[/b]... .
~110km / ~50min
ite en kans lukenu tekstistä mitään muuta

eiks tiimalasi näytä kulunutta aikaa eikä kelloa…

bernie - 9:20, 25.4.2019 » eiks tiimalasi näytä kulunutta aikaa eikä kelloa..
Sitä tarkotinkin et hiekkaa oli kulunut 8h 20 min edestä. Ehkä vähän kömpelösti ilmaistu juu.

^näköjään mun pitäisi opetella lukemaan ja vielä ymmärtämään luettu.
Joka tapauksessa hattua nostan!