Brevetit (ja muu pitkänmatkan suorituspyöräily)

Vuoden 2020 kalenteri:
18.4. Espoo 200 km (Espoo)
25.4. Evon kierto 200 km (Lahti)
25.4. 200 km deadline
2.5. Lohjanjärven uimakoulu 300 km (Helsinki)
9.5. 300 km deadline
16.5. Helsinki 400 km (Helsinki)
21.5. 200 km (Helsinki)
21.5. Fleche(?)
30.5. 400 km deadline
6.6. Helsinki-Satakunta-Helsinki 600 km
13.6. 600 km deadline
4.7. Kotka 200 km (Kotka)
1.8. 200 km deadline
8.8. 300 km deadline
15.8. 400 km deadline
22.8. 600 km deadline
28.8. 1000 km deadline
5.9. Tuopin jäljet 200 km
26.9. 200 km (Lahti)

Lisää tietoa, ohjeita yms. osoitteessa randonneurs.fi

1 Like

Veikkaan että polvet/kunto ei kestä kolmeasataa mutta 200 km on omassa ohjelmassa, yksin tai porukassa, ja tuohon 19.4. tähtääminen kiinnostaa.

Kiinnostaa.

(Ei tosin ole kokemusta noin pitkästä matkasta. Oma ennätykseni Hki-Mikkeli. Mutta tuon jälkeen sen verta ajoa, että luulisin selviäväni tuosta 300 kilometristä, tai en tiä.)

edit: ehkä tosiaan toi Odien 200 km olisi meitsillekin realistisempi

Viime kesänä meni täällä pohjoisessa pari 300km settiä plus retkeilyä, tosin mulla on näissä pitkissä seteissä vaihteet käytössä polvien takia :frowning:

Olisko se vaikka tälle kaudelle sitten 400km ja 600km hyvät tavoitteet? Tuo 400km nyt ainakin menee ihan iisisti, mutta 600km vois tuoda jo hieman haastetta. Tai sitten vain retkeilen enemmän, katellaan nyt. Noihin virallisen kalenterin päivämääriin en jaksa omia menojani sovittaa eli ajelen silloin, kun on aikaa ja fiilistä. Kenties jopa ilman korttia :slight_smile:

Kyl mä voin teidän kanssa kakssatasenkin ajaa. Vaikka molemmat. Ainakin tuo jo edellisinä vuosina, nyt ainakin parina vuotena, järjestetty Bembölen brevetti tullee silloin olemaan, jos kiinnosta.

^Kapinallinen. Voihan nuo ajaa kortin kanssa koska tahtoo myös ennen sitä takarajapäivämäärää, jos tahtoo. Vaikka mitäs siinä kortilla, jos itekseen ajelee, eikä kerää karsinnoiksi lappuja.

Lupaan itselleni olla näissä mukana. 300 tavoitteena tosiaan ja sen eteen nyt ylläpidän ja kehitän kuntoa talven mittaan.

SuicideHub - 17:14, 13.1.2015 » Kyl mä voin teidän kanssa kakssatasenkin ajaa. Vaikka molemmat. Ainakin tuo jo edellisinä vuosina, nyt ainakin parina vuotena, järjestetty Bembölen brevetti tullee silloin olemaan, jos kiinnosta..
Jos ei autolla ajele tai julkisilla kikkaile tuosta Bembölestä tulee about 240km (esim Kalliosta) eli eroa tuohon 300km ei niin kummoisesti jää - reittinä kiinnostaa nimittäin enemmän.
SuicideHub - 17:14, 13.1.2015 » ^Kapinallinen. Voihan nuo ajaa kortin kanssa koska tahtoo myös ennen sitä takarajapäivämäärää, jos tahtoo. Vaikka mitäs siinä kortilla, jos itekseen ajelee, eikä kerää karsinnoiksi lappuja.
Juu voishan ne ajaa virallisestikin, mutta itselle on aika sama sen kortin kans loppupeleissä. Kunhan ajaa ja nauttii hommasta eli suosittelen kyllä jokaista kokeilemaan brevettihommia, ainakin omatoimisesti, jos tuo korttihomma ei nappaa. Tähän sopii hyvin lainaus - “Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride."

Joku kimppakiva kyllä kiinnostaisi jos vaan saan aikataulut omien ja Waimon duunien kanssa natsaamaan. Viime kesänä tuli ajeltua kolmesataseen asti yksikseen ja pariin otteeseen olisi kaivannut vähän vetoapua. Itse siis kanssa vaihteilla liikenteessä pääasiassa koska olen muuten vaan heikko.

Ajan luultavasti tänäkin vuonna tuon hölmölän 200km. Vauvavarauksella 300km kiinnostaa.

skene300 kiinnostaa

200 ja 300 kiinnostaa. Kortilla tai ilman.

E: Synttäreillehän voisi Hessoista ajaa 300:n (ei ehtis deadlineen jos kortilla haluis ajaa) tai peräti 400:n (ehtis deadlineen) jos joku osais tehdä/miettiä reitin?

Eiks meidän pitänyt treffata Tampesterissa? Heh juum… :slight_smile:

Ei aiheuttane ristiriitoja :slight_smile:

Voishan sen noinkin tehdä. Toisaalta mahtuuhan noita ajoja kevääseen, vaikka synttärijunahommat olis erikseen. Vois olla joillekin helpompi lähteä mukaan jos lenkin päätteeksi ei ole päätynyt Tampereelle. Vai mitä olette mieltä?

Viralliset leimat ei taida kiinnostaa oikein ketään? Onko kivempi ilman?

Reitti länteen vois tämmönen, tai tämmönen, ja jos itään, niin vaikka näin.

Olkaa mieltä.

Ajankohtaehdotuksia?

Toi idän lenkki ei mee itään.

Nyt menee.

Nuo länsipuolen reitit khyl on hienot ja kiinnostaa pohjoisen poikaakin, itäpuolen ollessa tutumpi. Olisi hieman erilaista maisemaa nimittäin tarjolla, mihin on joutunut tottumaan. Jos siis moinen brevetti toteutuu ja aika on sopiva, niin saattaisin ängetä vaihteiden kans messiin.

Hyviltä näyttää. Tuo Fiskars-Karjalohja-Sammatti väli on kyllä melko angstintäyteinen, ja vastaavasti Kisko-Karjalohja tylsä. Muttei siinä paljon parempaakaan ole tarjolla vissiin. Pitänyt joskus käydä kattomassa millainen kinttupolku on tuo Perniö-Kisko väli koska sitten voisi ajaa Tenholasta Perniöön rantaa pitkin joka kaukaisten muistikuvieni mukaan on ihan OK tietä. Mutta toimiipa nuo tuolleenkin.

Itse voisin kyllä kortillekin ajaa ilman mitään sen suurempaa syytä. Tai no, jos sen supermitalin…