Speksailuongelmaiset - tukikerho

vuokrat sun muut kulut tulee maksettua. en ole vielä henkilökohtaisessa konkurssissa eli valoa toistaiseksi näkyvissä.

välillä tulee tehtyä enempi ostoksia ja sit pitää kattoa josko jostain voisi luopuakin.

sigussa aiheesta enemmän.

Tuli matkarahan tarpeessa myytyä pois ainoot fiksikiekot ja palattuani huomasin, että kyllä se tekis mieli jotain vähän kiinteempää, vaan mistäs sitä rahat riipasis. Tilanne oli sikäli helppo, että mulla oli kooltaan sopivahkoja runkoja tasan kaks, joista toinen oli jo ollu fiksinä kunnes palautin sen taas retrokilpuriks. Enhän mä tienetkään mitään tuubeja jaksa, joten ois ollu ihan rahojen kannalta järkevää konvertoida se uudestaan.

Sit näin ton Chesinin jota nimimerkki stobe kaupusteli.

No, kai tässä talven mittaan saa säästettyä sen verran että saa ton ajokuntoon, ohjaamon suhteenkin kun rupee näyttämään jo aika selkeeltä tää homma. Pakko se on tosin myöntää, mulla on speksausongelma: ei mitään hajua millasta osaa laittais kiinni sit kun sitä rahaa taas on.

Näin kun miettii niin ihan hyvä vaan että oon tällee köyhä paska. Jos mulla mitään tuloja olis niin joutusin varmaan ryyppäämään maksani pilalle ettei ois joka paikka täynnä pyöränosia.

Niin. Miks mulla on kolmen kiekkoparin kasaamiseen tarvittavat romut makuuhuoneessa, mutta ei tarvetta (just tälläisille) kiekkopareille, jota noista sais kasattua? Ostin, kun “halvalla sai” ja jää todnäk kasaamatta. Ja just tuli viestiä, että uudet kehät lähti suomea kohti. Tää on niin tätä…

En varsinaisesti tarvitse mitään tällä hetkellä, mutta silti selailen ebaytä ja muita myyntisivustoja halpojen löytöjen toivossa. Ostan kyllä jos halvalla tulee vastaan mielenkiintoista partsia, kuten flitejä tai erinäisiä kiekkoja. Ja perustelen että voi myydä eteenpäin pienellä tappiolla, mutta ei niitä kuitenkaan tule myytyä.

Järkevät ja pakolliset ostokset sen sijaan jumittaa limbossa, tarttisin talvikengät mutta parin sadan investointi pakolliseen käyttötavaraan ei nappaa lainkaan. Ennemmin ostaisin vaikka spoken, sphinxin, neljä fliteä tai rotorit samalla rahalla.

tuli yhtäkkiä fläshpäkki, tajusin että oon parhaillaan syytänyt joku 2200 euroa kuussa kaikkeen turhuuteen ennen pyörällä aj…speksausta. tuolloin pakolliset menot joku 500e eli ilmankos sellaiset muistikuvat että ihan hauskaa aikaa elämässä.

On tässä nyt kaikkea tyhmää mielessä

maksaa asuntolainan sun muut asumis-setit. ostaa pakkasen täytee ruokaa, parikyt pussia nuudelia ja tukusta yhen 20kilon kanapaketin.

Loput meneeki sitte pyörii ja huumeisiin

Mun mielestä speksailuvammaisten omaisille pitäis kans olla tukilanka. Nina vois aloittaa sen.

mannine - 10:10, 26.11.2014 » On tässä nyt kaikkea tyhmää mielessä
tää on itseasias varmaan se ongelman ydin.

Mulla ois sulle yhdet kajarit

Ite oon siinä määrin hyvä vaihelemaan, että lopulta unohdan sit ostaa milloin mitäkin, kun asiaa speksaa tarpeeksi kauan. Ahdistun myös vitusti jos tili olis tyhjähkö, eli pidän ihan ylisuuria puskureita oman henkisen hyvinvointini vuoksi, ja en koskaan käytä isommin rahaa, ellen laske tienaavani sitä jostain lähteestä takaisin. Eli että yks Aerorage on päivän liksa.

edit.
Ja ne nuudelit ei edelleenkään ole mitenkään edullista ruokaa, vaikka se pussi kustantaakin muutaman kymmenen senttiä.

Kaipa sitä kuratointinautintoa voi purkaa.

  • osien ja tarjousten ettiminen, lähetysten odottaminen ja unboxailu/hiplailu
  • tulevien buildien tiisailu ja tästä mahdollisesti saatu huomio
  • itse rakentaminen
  • pyörän kuvaaminen ja kuvien postaaminen ja tästä saatu huomio

Näistä ainakin kaks on oleellisesti yhteisöllisiä.

Työkaveri osti auton. Kaikki on taas hyvin ja oma speksailu pysyy käpälissä. Pelkillä lisävarusteilla ostaa customii jo aika monta kiloa.

Onks joku ottanut lainaa pankista ihan speksailua varten eikä vaan naamioinut sitä opintolainaksi tai muuksi helpoksi lainaksi?

hyvien diilien postaaminen frendeille on mukavaa

mites tota, vähän menee OT, mutta speksailuongelmaiset ehkä tietää parhaiten vastata tähän:

miten perustella itselleen kolmas ratapyörä? hnnng

nutip - 12:34, 26.11.2014 »

miten perustella itselleen kolmas ratapyörä? hnnng

Ite mietin välillä kolmatta rolleria.
JeeJee - 12:44, 26.11.2014 »
nutip - 12:34, 26.11.2014 » miten perustella itselleen kolmas ratapyörä? hnnng
Ite mietin välillä kolmatta rolleria.
http://reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/08/GIF-Amused-funny-laugh-laughing-LOL-GIF.gif

Ite mietin usein kolmatta ovalia.

jätin just halvan ja hyvän maantiepyörän ostamatta iha vaa tahdonvoimalla.

mun ongelma ei oo rahanmeno vaan ajatuskapasiteetin ylenmääräinen tuhlaus pyörien miettimiseen ja ajan tuhlaaminen ebayn selaamiseen vaikka en mitään ostaskaan

mannine - 0:24, 15.11.2014 » ^^ 1 ok, 2 ajattelematonta, 3 hoardausta