Yskivaihde Twitter

tarve ja rahan riittäminen on kaikki suhteellista ja jos jomman kumman kans on ongelmia ni katotaan peiliin
mul ei oo ja siks on partsi täyn pyöriä, hyviä , eikä rahaa missään

Palaan vielä tuohon Cajanuksen, Sibeliuksen, Merikannon ja Gallenin illan (iltojen) viettoon Kämpissä. Jossakin vaiheessa hovimestari tuli naputtamaan Cajanuksen olkapäälle että pitäisi huomenna johtaa konsertti Pietarissa. No Cajanus junaan siitä sitten. Palasi parin päivän päästä ja istui samaan pöytään. Sibelius nosti päätään ja kysyi: “Kävikkö kusella?”

Myin mustan rollerin kuukausi takaperin ja olen nyt ostamassa uutta mustaa rolleria. Olenko siis mielisairas, ajattelematon, tyhmä, vai järkeviin ajatuksiin palannut ihminen? Olen jälkimmäisen kannalla. Ei se geo ole koskaan ollut itselle kovinkaan nappi, mutta riittävän hyvä. Kovan googlailun perusteella ei vastinetta tunnu löytyvän. Ostoskorivaiheessa ollaan.

Heh. Tilasin vuosi sitten Duratecilta custom-rungon. Nyt olen speksannut uuden. Vanhakin on hyvä, mutta halusin vielä parantaa. Olenko siis mielisairas, ajattelematon, tyhmä, vai järkeviin ajatuksiin palannut ihminen?

Onko kukaan muu sitä mieltä, että livenä keskusteleminen/ inttäminen/ vittuilu/ väitteleminen ja kaikenlainen kommunikointi on antoisampaa kuin internetissä? Poistun nyt internetistä tämän päivän osalta juomaan jallusiideriä!

^^ 1 ok, 2 ajattelematonta, 3 hoardausta

Olli, nyt en ajattele n+1 kannalta, vaan yksifiksi riittäköön -kannalta. Kyllähän customin pitäisi mennä (ainakin geometrian puolesta) kerralla kohdalleen, tai toki esim. ryhdin huonontuminen voi ajan myötä asiaan vaikuttaa.

No pun intended. Taidan painaa nappulaa.

Menee toki, mutta ajokokemuksia on erilaisia monella erilaisella nappiin menneellä geometrialla. Tilataan vaan uusia runkoja! Fiilistellään eriaisilla runkojen luonteilla.

mm ne ei kyllä soittele perään
kuulemma

^ Mihinkäs tämä liittyi?

analogia vain pyöränrunkojen ja ihmisten välillä

Kävin internetissä ja tota joo voi morjens mikä meno. Nähdään ens vuonna.
Oli pavel muuten aika jees kestit. Whitney houstonii ja kaikkee.
Huomenna new saddle day. Jehna kun ei malta odottaa.
Hyvää yötä!

Mä petyin rokepeteen ja konkeliin ku täällä ei näy natsimodeja.

Member Since
28.8.2008 (6 years)

Aika nokkela mä oon ollu.

newguygen

löysitkö liput, tyyping raideri on ns. kiinnosta-va

Vähän johdin harhaan tonne krossitopsuun, liput on sunnuntaille eikä tänään. 150€ 2 lippua permannon keskiosaan torista. Kyttäsin viikon, kannatti.

Munarkki - 23:14, 14.11.2014 » Okei. No se on sit lähimpänä kai. Hauska anekdootti: nimimerkki .... oli Tampereella ja halusi tavata. Ajattelin, että tavataan Stickyssa niin se saa siipiä. Perkeleen apina irvisteli siiville ja söi ranskiksia. En arvosta.
MUNA HAISTA VITTU! olin syönyt jossain vitun varpajaisissa kilon kakkua ja en vain yksinkertaisesti olis jaksanut syödä (eilisestä keskustelusta viisastuneena, en sano vittua vaan vaikkapa mittään.

ens kertaan.

Munarkki - 3:22, 15.11.2014 » Mä petyin rokepeteen ja konkeliin ku täällä ei näy natsimodeja.
ei täällä miten vaan voi olla !

Eilen illalla pajautellassa panin kangaskynän korvan taakse, jossa on aina kätevästi saatavilla, unohdin sinne, menin nukkumaan ja kun aamulla jatkoin pajauttelua, tuli tarve kynälle, hapuilin korvan taakse ja kynä oli kädessä. Onko enää syytä ikinä jättää kynää muualle?

^ : D. Onko joku muu joskus unohtanut aamulla kiireessä laittaa piilarit tai lasit silmille? Eilen järkyttävä paniikkiherääminen, kamat niskaan ja pyörä alle. Sit olin hetken että wat, miks on nii sumusta enkä näe mitään!? Päivä meni vähän sumussa.