Isi, mitä on polkupyörälähettiys?

onko fillarilähettiyttä jos vie suusanallisen viestin laukkuselässä perille ja taittaa suurimman osan matkasta fixillä? entä jos on ajaessa sellainen kypärä päässä, jonka voi “taitella” laukkuun siksi aikaa kun ei aja ja pitää foliohattua?

^ Mutta mitenkäs se palkkio, kun eikös sillä asioiden ja viestien viemisellä polkusimella kuitenkin koiteta jonkinlaista elantoa tienata osana kapitalistista oravanpyörää? Kostuiko suu, täyttyikö maaru?

^kyllähän se tilillä näkyy että noitakin hommia on tehty… ja myöhemmin kostui suu sekä maaru täyttyi, ajaessa kostui pelkästään selkä ja silmät (ehkä hetkellisesti nupin pää ihan vaan siksi kun on niin kivaa ajella)

Onko se fillarilähettiyttä, että välillä käytän työaikaani siihen, että poljen kiireellisiä asiakirjoja ja esimerkiksi henkilökortteja eri työmaille Tampereella? Kiinteävälitteisellä pyörällä. Ja saan siltä ajalta siis rahaa.

Itsekin olin taistelulähettinä intissä, mutta emme saaneet käyttää polkupyöriä, koska oli tullut jokin ihmeellinen kypäräuudistus. Liikuinpa siis jalan ja suksilla.

^vitun militanttinatsi!

Se kypäräuudistus liittyi siihen, että pyöräillessä olisi pitänyt käyttää virallista CE-pyöräilykypärää ja sotilaan suojakypärä ei ole sellainen, vaikka suojaakin aika hyvin kudeilta.

Onko se pyörälähettiyttä, että pohtii netissä sitä, mikä on pyörälähettiyttä?

Munarkki - 14:06, 19.8.2014 » Se kypäräuudistus liittyi siihen, että pyöräillessä olisi pitänyt käyttää virallista CE-pyöräilykypärää ja sotilaan suojakypärä ei ole sellainen, vaikka suojaakin aika hyvin kudeilta.
Ei helvetti. Olis kyl kiva käydä armeijassa näin nelikymppisenä. Tosin olisi varmaan joka viikko poistumiskiellossa niskuroinnista.
Munarkki - 14:06, 19.8.2014 » ^vitun militanttinatsi! Se kypäräuudistus liittyi siihen, että pyöräillessä olisi pitänyt käyttää virallista CE-pyöräilykypärää ja sotilaan suojakypärä ei ole sellainen, vaikka suojaakin aika hyvin kudeilta.
se kuumotuksen määrä alamäissä ja ilmasuojaan menoissa sen jälkeen kun joku esitti ihan asiallisen kysymyksen että onko päällikkömies ihan tosissaan että kannattaa vetää ne rautapotat päähän kun sopivasti pannuttaessa hakkaavat vaan naaman jauhelihaksi kun luonnollisesti bout 10%:lla oli ihan vääränkokoiset kypärät.

sori fläshpäkkimuistelo-ot.

^hetkinen oliko niitä kypäriä useampaa eri kokoa? Eiks ne pitänyt kirrata remmeillä sopiviksi.

en mä enää muista kun sen että joka tuvassa oli vähintään yksi tyyppi joka sääti ja sääti ja lopulta aina juoksi yms kypärästä kiinni pitäen ettei hakkaa naamaan.

Munarkki - 14:06, 19.8.2014 » ...sotilaan suojakypärä ei ole sellainen, vaikka suojaakin aika hyvin kudeilta.
Onko aika hyvin sama kuin käytännössä ei mitenkään? Vai tarkoitetaanko kudeilla kenties kaikkea muuta kuin luoteja?

Oon muuten kerran ollu ihan oikeesti fillarilähettinä, kun vein työnantajan käskystä tsygällä yhteistyökumppanille kännykän, johon oli asennettuna ja konffattuna yks softa.

Tätäkö on punk?

Punk on sitä, kun käy paskalla eikä pyyhi persettään.

Tai en tiiä. Isot pojat kertoi.

asb - 15:37, 19.8.2014 » Punk on sitä, kun käy paskalla eikä pyyhi persettään. Tai en tiiä. Isot pojat kertoi.
Oon ymmärtäny et tosta seurais tietynasteinen rastafarius.

Vaippavassun kanssa tulee haamu-caca. Tai mahdollisesti eeppisin pyyhkiminen ever. Mutta täähän on jo housuissa.

Tää on foorumin paras lanka atm.

Ja siitä sotakypärästä: se suojaa kranaatiltakin, mutta ei pyörällä kaatumiselta. Siksi se sopis urbaanille fillarilähetille täydellisesti.

Tosin mikä on ei-urbaani fillarilähetti? Pudasjärveläinen polkupyörätsuppari?

Tukholmassa oli pari jamppaa Beirutista jos en väärin muista. Olen myös nähnyt kuvan jossa oli Bullitt, mies ja sirpaleliivit.

Kuvatekstinä: Afghanistan bike messenger.

EPIC shit.

^Otanpa asiasta selvää, saattoi palata yksi juttu mieleen.