Projekti: Aurinko nousee idästä, NJS - JNS

Pinkit pultit olis melko kivat.

Saahan noita Suginon pultteja pinkkinä mutta en ole vielä jaksanut tilata kun ovat sen verran kalliit. Suginon pölykuppejakin saap pinkkeinä.

Juu, tullut speksatessa vastaan.
Harmi kun Giro ei oo pinkki. Ennemmän pinkin ja vaalean violetin välimaastossa.

^Sun giro o bääärasss!itekki muistaaksee luuppasin sitä ku ol myynisä.

Giroo kai kantsis käyttää myös pääss.Tämmötteen käsityksen olen jostain saanut.

Aattelin notta mustaa on jo muissa pyörissä ihan tarpees niin vois kait tuota tähän vähän jotain väriä mausteeks tosiaan. Puuttus vielä stemmi, lukkorengas ja ketju nii vois kasata. Ehkä jotkut toiset kumit myös kuin nuo 20mm panaracerit. Nii ja kesä ois kiva.

Saakki - 21:37, 26.1.2014 » Aattelin notta mustaa on jo muissa pyörissä ihan tarpees. --- Nii ja kesä ois kiva.
Väriä pitää maailmassa olla enemmän...

Kesä tosiaankin vois tulla. Joutunee amakuvat ottamaan lumihangessa.

DanielBraun - 21:41, 26.1.2014 »
Saakki - 21:37, 26.1.2014 » Aattelin notta mustaa on jo muissa pyörissä ihan tarpees. --- Nii ja kesä ois kiva.
Väriä pitää maailmassa olla enemmän... Kesä tosiaankin vois tulla. Joutunee amakuvat ottamaan lumihangessa.
Siltähän tuo vähän näyttää. Ens torstaina näyttäs olevan -26 c.

Jeps jeps jaappania delivers:

Homma on evolvoitunut siten, että tähän tulee luultavasti kaks setuppia mitkä on värikoodattu satulan ja grippien värien mukaan. Toisessa setupissa raiseri/kumigripit ja asiaankuuluva satula joiden värit mätsäävät. Toisessa taas droppi/itse ommellut tankonauhat ja itsepäällystetty satula joiden värit mätsäävät. Jatketaan.

Juuh droppitankosetupin kamat olis about siinä. Kiitti tipi. Raiserisetuppi tarvii vielä pientä piristysruisketta. Myykää hopeinen IZUMI tai vastaava mulle halvalla.

näyttää lupaavalta!

mul ois ylimääräiset valkoiset keirin-gripit. oisko tarvetta?

oon vähä kade täst projusta.

ps. mitä droppia oot speksaamassa

manuelkala - 2:02, 9.2.2014 »

mitä riseria

Droppi on alkuun vanha Cinelli Pista (terästä) jostain 40-50-luvulta about. Oikein klassinen ratamutka. Vaihtunee johonkin leimattuun Nittoon jossain vaiheessa. Riseri on perus metallin värinen aluraiseri. Liekö tarvetta vaihtaa Nittoon, koska profiililtaan jne. noissa ei mielestäni ole kauheasti eroja. Grippi/tankonauhapuoli on hallussa jo, kiitti kuitenki juhani!

Uskaltaskohan tätä alkaa mallailemaan jo kasaan tulevalla viikolla. Keksin tähän kyllä jo yhden pienen jutun lisää speksattavaks. Rahanmenoa ei voi estää.

Aamupäiväistä testailua. Pahoittelen hieman tummista kuvista mutta menkööt…parempia kuvia sitten AMAssa joskus. Tässä siis droppisetupin värimaailmaa. Raiserisetupissa saman suuntaista mutta räväkämpää.

Hyvät fiilikset kotiviidakosta.

Tuli mieleen hubbabubba noista tankonauhoista.

Kyllä mä ite ainakin tykkään tosta väristä. Antaa aika siron, nätin ja leikkisän vaikutelman. Hubba Bubba on ihan hyvä vertaus. Värimaailmaan vaikuttaa tässä projektissa vahvasti noi dekaalit joista löytyy pinkkiä. Toki musta tai valkoinen olisi ollut konventionaalisempi ja keirinhyväksyttävä, eipähän tästä muutenkaan ole tulossa full NJS.

Miusta toi on kans kiva. Ehkä toi tummempi teippi vähän tökkii silmään :confused:

Mjoo se teippi on ehkä vähän räikeä, mutta linjassa dekaalien pinkin sävyn kanssa. Kahtoo jos esim valkea/vaaleanpunainen toimisi paremmin. Asentaa toiselle puolelle valkealla ja vertailla =)

Näkemättä annan ääneni valkealle.
Tästä tulee hyvä.