Projekti: Aurinko nousee idästä, NJS - JNS

Mikä lie iskenyt mutta NJS -kulkine pitää nyt rakentaa. Ei auta! Onneksi on ollut vertaistukea ja kanssaspeksailijoita. Loota tuli ja Vivalohan se sieltä esiin putkahti. Ilmeisesti nimimerkki jussilta alun perin täällä YV:ssä kiertoon lähtenyt ja ainakin parin tyypin kautta mulle nyt päätynyt. Ihmeen hyvässä kunnossa vielä! Leimapolitiikassa edetään siten, että osa osista on leimoilla varustettuja ja osa ei. Toivottavasti leimakavalkadi kuitenkin täydentyy tulevan talven/kevään mittaan. Ajopyörä tästä kuitenkin tulee…josko jotain hassutustakin keksisi. Hassutelut jätetään vielä arvoitukseksi.

Muutama lisäkuva: http://imgur.com/a/IzSEu#0

Jo olemassa olevia osia:

Naabelit: Dura-Ace HB-7600 NJS (kiitos nimimerkki asi)

http://i.imgur.com/WrhuX4x.jpg

http://i.imgur.com/xv3rTzW.jpg

Kehät ovat Araya (Silver?) jotka tällä hetkellä kasattu maantiekiekkoihin, joista puran ne irti ja kasautan noiden Dura-Ässien kanssa uuden setin.

http://i.imgur.com/dBkkZh4.jpg

Satula on Fujita Seamless Conpy Boy, joka mahdollisesti uudelleenpäällystetään jollain äerän värisellä matskulla:

http://i.imgur.com/JfnErx0.jpg

http://i.imgur.com/dHJKEar.jpg

http://i.imgur.com/ZKRaaa4.jpg

Polkusimet on MKS Sylvan + MKS (NJS) - häkit:

http://i.imgur.com/b77kzWX.jpg

http://i.imgur.com/UHZzxRB.jpg

http://i.imgur.com/g0ZkGqo.jpg

Tolppa ja ohjaamo on varmaankin sitä perinteistä Nitto -osastoa ja kammet Dura-Ace:t tai SeiskaFemmat.

Appruuvvaan. Kesällä sit sgenelaituriNJS kokoontumisajot!?

#jnskesä2014

Full dura ace groupset

makko - 6:51, 3.12.2013 » Appruuvvaan. Kesällä sit sgenelaituriNJS kokoontumisajot!? #jnskesä2014
Hell yes! Melkosta settiä tulossa laiturille kyllä. Eräiden projekteja odotellessa.

En usko että tulee pelkkää Dura-Acea tähän koska ei kai Dura-Acea ole saatavilla NJS -leimattuna esim. ohjaamopuolella. Olisi toki kiva laitella jotain muuta kun niitä monta kertaa nähtyjä Nittoja ja Suginoita mutta katotaan mitä löytyy ja millä hinnoilla.

lähinnä siis voimansiirto-osastoa meinasin: kammet, eturieska, takaratas, lukkorengas. onks olemas NJS dura ace tolppaa?
hitto, meikäl ois turus yks arayan kultanen kehä kiinni käppäses itsarikiekos. vois irrottaa ja kasata johonkin. kiitos inspiraatiosta.

e. näemmä tolppaa löytyis njsänä. sit kans ohjainlaakeri dura ace, keskiö myös?

^on olemassa musta ainakin se easton/da njs tolppa.

manuelkala - 7:55, 3.12.2013 » lähinnä siis voimansiirto-osastoa meinasin: kammet, eturieska, takaratas, lukkorengas. onks olemas NJS dura ace tolppaa? hitto, meikäl ois turus yks arayan kultanen kehä kiinni käppäses itsarikiekos. vois irrottaa ja kasata johonkin. kiitos inspiraatiosta.
Jooh kattelin itse asiassa Kostalla myynnissä olleita Dura-Ace:n kampia mutta joku oli ne nyt kerenny sieltä varata jo. Voimansiirron puolelle kyllä ihan realistinenkin/toteuttamisen arvoinen ajatus. Löysin mä ebaysta yhden Dura-Ace/Easton -tolpan joka on on näemmä NJS -hyväksytty: http://www.ebay.com/itm/Shimano-Dura-Ace-SP-7410-seatpost-NJS-27-2-RARE-/321264276690?pt=US_Seatposts&hash=item4accd7d4d2 . (snaamari kerkes ensin)

Arayalla on ihan hienoja kehiä noin profiililtakin (toki on melko hirveitäkin). Tässä tok kehävalintaan vaikutti lähinnä merkki. Joltain foorumilaiselta taisin nuo kehät ostaa käyttämättöminä about vuosi sitten.

Laakeriosastolla mennään ainakin alkuun sillä mitä tulee runkosetin mukana ja kahtoopi tarviiko vaihtaa sitten ihan vaan vaihtamisen ilon vuoksi.

Purin yhden kiekon (toisen purkua pitää vielä himmailla siihen että saan vaparityökalun) ja punnitsin kehän joutessani. Noin 485 g näytti olevan kehällä painoa eli ankkuriin päin…mutta olkoot kun ovat niin solidin näköset!

Niin ja raami saattaapi ilmaantua hyvällä tuurilla jo tällä viikolla.

Ankkurit, suvantosillalta->

Eivaa, hyvä tästä tulee!

Raamia odotellessa:

Uuh! Mahtavaa. Lisää vaan keirin-ihanuuksia foorumille. Seuraan tätä.

ps. Hieno lakana(?) napojen alla ekassa kuvassa, teetkö mulle ison printin siitä?

asi - 22:27, 9.12.2013 » Uuh! Mahtavaa. Lisää vaan keirin-ihanuuksia foorumille. Seuraan tätä. ps. Hieno lakana(?) napojen alla ekassa kuvassa, teetkö mulle ison printin siitä?
Voihan noita painella kunhan vähän paremman seulan saa tässä! Tolla tän hetkisellä on tuloksena vähän rosonen painojälki.

Jeps jeps perjantai toi raamin!

Mmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhh

naisss

Eka olin et HÄ MIKS EI KUVII mut ne oliki tuol ylhääl. Olin vaa liian adhdvajakki. Just hyvä, vähän kade ku mul eio fleikkii.

e. koska huhujen mukaan överifleikkijapsit on se juttu 2014 kesällä

makko - 20:07, 13.12.2013 »

e. koska huhujen mukaan överifleikkijapsit on se juttu 2014 kesällä

Kyllä se vaa näin on että fleikki ei oo feikkii... tai jotai!

oossom. hyvä kiertää

Kylläh… jospa tähän jotai jännää tommosten perusjuttujen lisäks keksis, että ei ois vaan yet another NJS jee jee. Toki itelleni ihan kiva tämmöne taikamiekka kun en oo aikasemmin omistanu. Saa nähä meneekö esim. kehät vaihtoon jossain vaiheessa. Katotaan mitä kevät tuo tullessaan. Uusia tuulia idästä.

Erittäin hieno runkohan tuo on. Saapui tammikuussa 2008 Japanista täysin ajamattomassa kunnossa, maksoi US $455.00 + postikulut. Enkä ollut ainoa joka oli täpinöissä siitä.

Nonnih siinähän on vilinää vilskettä helinää helskettä kuvan täydeltä! Kiitos näistä tiedoista. Aika on ollut armollinen tälle raamille ja hinta/kunto -suhde oli kohdallaan mielestäni viimekaupoissakin. Jospa tuo raami nyt täällä idässä viihtyisi!