Tyttöjen topikki

^
Riipaisevaa on jatkuvasti itsen kanssa käytävä taistelu pelkistetyn eleganssin ja avaruusglitterkissaoksennusten välillä.

Laittakaa reilusti glitteriä ni ostan.

alkaa kuullostaa siltä että kiinnostus heräsi mullakin.

Kiinnostaa! Musta ja kissat tasapuolisesti.

mymmelblau - 15:21, 4.2.2016 » Kiinnostaa! Musta ja kissat tasapuolisesti.
Sama! Itse toivoisin, että olisi joko ihan musta tai sitten kunnolla glitterisöpöysoksennus, musta pinkeillä yksityiskohdilla ei oikein sykähdyttele minua.

Koska joku kyttä on lukottanut löytöjä interwebistä osa 2 -topikin, niin tää muistutus olis ennenpitkää hautautunut johonkin yyveen syövereihin. Laitetaan linkki tänne jos teitä sattuu kiinostamaan.

Cycle Messenger World Championships 1997

FF - 14:04, 4.2.2016 » Laittakaa reilusti [s]glitteriä[/s] kissoja ni ostan.
ostan.

Joo mulle kans. Kissat ja klitterit ja muut tarpeelliset

Klitterit ei oo mun juttu, mutta mielenkiinnolla seuraan, millanen disaini lopulta ulostuu.

Klitteristä tulee mieleen vadazzling jutut.

http://s28.postimg.org/e9vjqvpel/Screen_Shot_2016_02_07_at_20_09_13_copy.jpg
Fiilistelen ujosti tän poolo-tiimin paitaa, mut ehkä tuollane glitteripläjäys vois toimia paremmin just tuollasena t-paitana. Kunnon ajopaitaa jos tilataan hyvälaatusta nii sit kallistuisin enemmän sinne tyylikkään mustalle linjalle. Nämähän eivät mitenkään poissulje toisiaan, kummatki voi toki tehä. Riippuu vaa et kuka/ketkä lähtee puuhaamaan! : ))

elisa - 3:44, 4.2.2016 » hei naiset,mite ois oma yv-paita? jottai tähä suuntaan ainaki ite vois pitää päällä, kuusimetsää en.. http://s27.postimg.org/4eicevzhf/ridelikeagrl.jpg
Millä Elisa teit tän ja mistä tutkit hintoja yms?

Mua kyllä kiinnostais osallistua suunnitteluun, koitin vähän googletella erilaisia nettisivuja joissa voi kustomoida oman pyöräilypaidan mut en vielä löytänyt mitään mielestäni erityisen hyvää sivustoa. Ja joo, mullekin kelpaisi oikein hyvin sellanen tyylikäs musta/mustavalko kokonaisuus tai sitten pinkkiäglitteroksennusta/kissoja/hammaspeikkoja, koitappa noista sitten päättää :smiley:

Castellilla on tällanen pdf ladattavissa ainakin. Niiden paidat on tosin hinnakkaita (tosin todella hyvän oloisia oman kokemuksen mukaan), mutta tuo pohja vaikuttaa ihan hyvältä suunnitteluun.

Mulla on kyllä myös vähän sellainen olo että joko glitter-oksennusta, tai sit kunnon blackmetal- mustaa magiaa, lähinnä ois kiva jos yhteisöpaita olisi jotenkin persoonallinen (vaikkakin silti hyvännäköinen). Raphaa saa aina kaupasta kuitenkin.

sani - 19:25, 10.2.2016 »
JJ90 - 9:48, 5.2.2016 » Klitteristä tulee mieleen vadazzling jutut.
Onko tämä ilmiö muuten kuinka laajalle levinnyt? Ei ole tähän päivään mennessä tullut ensimmäistäkään pimpattua vastaan.
Oletko nyt aivan varma, että juuri tämä on oikea topsu herätellä keskustelua asiasta?

Toi Ride-like-a-girl on ollu pitkään oma lemppari nais-kannustushuudoissa ^^ Oli sit kissaa tai yksisarvisia, voin ottaa vaik molemmat, niin äänestän pohjaksi mustaa.

olisko edellisellä sivulla just aiheesta

^Tynkä keskustelu aiheesta täällä.

ununu - 23:49, 14.2.2016 » oispa konsensus
Luulisi sinun jo tietävän, etteivät kaikki naiset ole anatomisesti samasta muotista. Onko olemassa yks ja ainoa penisspesifi satula?

ja se Toupe on muuten todella hyvä

https://totalwomenscycling.com/fitness/cobb-saddles-ask-innie-outie-62577/#PYgqYezeUcjeEFL7.97

Tekniikka ei suostu linkittään, mutta tuolla myös satula-asiaa.

Jaa, linkitti sittenki.