Naamakarvoitus

ei saatana, en varmaan enää ikinä aja partaani tahi viiksiäni pois. rumasta miehestä tuli vielä rumempi. mut toisaalt, oisko täs aerodynamiikkaa paranneltu?

MoBro.co/thesharkman

Odie - 12:08, 1.11.2012 » Viiksitangon ja viiksien muotoyhteys on selvä mutta löytyykös muista pyöräilytermistöstä tai viiksimalleista yhteyksiä, anyone?
http://images1.excelcycle.com/images/D/fsa-components-sl-k-stem-black-front.jpg

http://imagesnoise.com/images/Charlie%20Chaplin%20Images%20and%20Wallpapers/4.jpg

^ontuu…

Mutta tällä kaverilla on paremminki ratadroppi:

http://www.mikeodom.name/wp-content/uploads/2007/01/paul_sr.jpg

Mä voisin suorilta lahjoittaa sen satasen pallisyövän tutkimiseen, että joku EI kasvattaisi niitä räkäjarruja.

konkeli - 13:19, 1.11.2012 » Mä voisin suorilta lahjoittaa sen satasen pallisyövän tutkimiseen, että joku EI kasvattaisi niitä räkäjarruja.
Onko moni karvan kasvattaja lahjoittamassa hynää?

Mä olen ymmärtänyt, että Mowemberin idiksenä on nimenomaan karvaa kasvattamalla hankkia kasvatuksen rahoittajia, ja sitten lahjoittaa kerätyt fyrkat. Saatan toki olla väärässä, mutta jos tämä on kerran vuodessa pidettävä kuukauden mittainen kalapuikot awareness month, niin sit se vasta hönöä onkin.

Aiemmin Movember on ollut nimenomaan kampanja tiedottaa ja kertoa kivessyövästä sekä kerätä rahaa kivessyöpätyöhön. Nyt ne puhuu sivulla lähinnä miesten terveydestä.

Monelle kamppis näyttäytyy just globaalina viiksienkasvatusrallina, mutta perusajatuksena on kumminkin kerätä massia sekä kasvattajilta että kasvattajien kavereilta kivessyöpätyöhön. Viiksien kasvattajat toimii ikään kuin kampanjan kävelevinä mainoksina ja puolestapuhujina.

Erik - 14:10, 1.11.2012 » Aiemmin Movember on ollut nimenomaan kampanja tiedottaa ja kertoa kivessyövästä sekä kerätä rahaa kivessyöpätyöhön. Nyt ne puhuu sivulla lähinnä [i]miesten terveydestä[/i].
Kun olen tuota Livestrong-paskan "awareness pelleilyä" katsellut tässä viimeaikoina, niin kovasti kiinnosti mihin nämä rahat kuluvat.

Paljon paskanjauhantaa ja epämääräistä löpinää, mutta yllätys yllätys SUOMEN MOVEMBER-osasto vai mikä sen nimi nyt onkaan, lahjoittaa hynät Syöpäsäätiön eturauhassyöpärahastoon, joka tukee SUORAAN ETURAUHASEN SYÖVÄN TUTKIMUSTA.

Kasvatetaan käänteisviikset siis protestiksi. Kalapuikkojen kohdalle tyhjää, muuten täys rehotus koko marraskuuksi.

Ninjaedit. Lisää sarkasmihymiö.

Edit#2. http://mobro.co/karmolis

Voi ei, menin eilen ajelemaan parran ja viikset pois. MITÄ MÄ NYT TEEN?
hapl plx.

Selvittelin myös vähän tarkemmin tuota lahjoituspolitiikkaa.

Sivulla sanotaan, että “Suomessa kerätyt varat lahjoitetaan Suomen Syöpäjärjestöjen käyttöön sekä Euroopassa tehtävään tutkimukseen, joka tukee Global Action Plania.”

Tarkemmin sanottuna rahat menee Suomen Eturauhassyöpärahastoon ja tuolle Global Action Plan -järjestölle/säätiölle. Sitä ei kuitenkaan kerrota, että mikä on näihin osotteisin menevän rahamäärän osuus. On myös hieman hämmentävää, että Eturauhassyöpärahasto kertoo käyttävänsä 80 % rahoista tutkimuksen tekemiseen ja 20 % asiantuntevaan neuvontaan. Mikäli näin on, kyseessä on ainut rahasto millä ei ole hallinnollisia kuluja lainkaan tai sitten tämä kampanja toteutetaan täysin muiden tulojen varassa.

On nämä rahankeruuasiat aina jänniä. Näissä pitää olla ihan mielettömän avoimena, mikäli haluaa katkaista kaikilta huhuilta ja epäilyiltä siivet.

^ nii siis tosiasias ei voida varmaan koskaan tietää satavarmuudella mihin ne massit on menossa, ellei kuuluta ns. sisäpiiriin, jotka hoitaa ne juoksevat asiat. ite oon miettiny että kyseessä on enemmän kampanja, jonka tarkoituksena on edistää näkyvyyttä eturauhassyövän todellisuuteen. ja toisekseen pitää hauskaa, koska viikset on joskus vaan viikset.

Saa olla melko mulkku jos protestoi movemberia. Unelmien täyttymyksenä kivessyöpä ja se ettei ko. syövän tutkimusta edistetä enää yhdelläkään eurolla? Vai meneekö puhtaasti menestysteologian piikkiin että paskat ihmiset ansaitsevat syöpänsä ja parhaat säästyy moisilta vitsauksilta?

Tuleeko muita kännissä lyötyjä vetoja mieleen josta olisi kehkeytynyt tämän mittakaavan härdelli jolla kerätään ihan älyttömät kasat rahaa tutkimukseen? Millon kuuluu eka “…mutku Gates lahjottaa enemmän!” -kommentti?

Tarkoitatko peltisp siis, että jos joku sanoo keräävänsä rahaa hyvän asian puolesta, ei saa olla kiinnostunut siitä, meneekö ne fyrkat oikeesti siihen hyvään asiaan?

Keräyskusetukset vaan valitettavasti ovat aika yleisiä, eli pitäisin tervettä epäluuloisuutta ihan vaan terveenä.

Muuten toi sun viesti on hyvä esimerkki siitä, miltä näyttää kun keskustelee omien ennakkoluulojensa kanssa.

Viittasin puhtaasti tuohon “käänteisviikset protestiksi” -kommenttiin. Sori jos se ei tekstistä ilmenekään itsestäänselvästi!

itse huomasin ymmärtäneeni asian kokonaan väärin. jos sulla on jo viikset kuuluu ne leikata 1.11. pois ja kasvattaa uudelleen. Jos siis pilkku nssitaan. Mitä sanoo arvon jhipsteriraati,Joudunko siis leikkaamaan jo 2 viikon aikana kasvattamani kalapuikot pois ja aloittaa kasvatustyön alusta?

hipstereitä ei tuommoiset kiinnosta. kuulin luotettavasta lähteestä Viikin ekokylästä.

dpstyles - 17:17, 1.11.2012 » itse huomasin ymmärtäneeni asian kokonaan väärin. jos sulla on jo viikset kuuluu ne leikata 1.11. pois ja kasvattaa uudelleen. Jos siis pilkku nssitaan. Mitä sanoo arvon jhipsteriraati,Joudunko siis leikkaamaan jo 2 viikon aikana kasvattamani kalapuikot pois ja aloittaa kasvatustyön alusta?
Jos haluut osallistua Movemberiin ns. oikein, niin kyllä. Sääntö on hyvin samanlainen kuin slämätty stemmi, kirkkaiden tai mustien osien harmonia, väärinpyöräilyslouppi tai hatuttomat venttiilit. Kukaan ei voi tuomita vaikka tuomitsisikin teon.

Kysyin Syöpäsäätiön tiedotusosastolta.

Jes! Hyvä että vastasivat. Ite laitoin viestiä Suomen Movemberin jampoille, mutta vastaus odotuttaa vielä itseään.

Aika iso osa menee kyllä Movemberin pyörittämiseen. Unicefillakin menee 20 % hallintoon heidän omien tietojen mukaan. Tästähän hallinnon ja keräyksen suhteesta oli pari vuotta sitten iso haloo mediassa, mutta en nyt saanu ongittua tietoja siitä. Muistan nähneeni yhden graafin missä käytiin läpi Suomessa toimivia avustusjärjestöjä ja keräysorganisaatioita. Siitä vois napata vähän keskiarvo-osviittaa tähänkin caseen.

Erik - 13:41, 2.11.2012 » Aika iso osa menee kyllä Movemberin pyörittämiseen.
Pikkurahoja jos vaihdossa saa luvan kanssa kasvattaa viikset.