Naamakarvoitus

Fixed gear
Facial hair
Funny bars

Millä naama kammataan ja miten?
Neuvoja, vinkkejä… laitteet ja tyylit.

Philips, Colonel Conklin (almond), Mach3, old skool -höylä ja majava. Näytepakkauksena ostettaessa tuli jokin eucalyptus -after shave cream, joka oli aika mahtavaa (mieskauppa.fi)… muutoin en rasvaa/öljyä kummempaa käytä.

Amazon ei suostunut lähettämään höyliä ja teriä, koska joku logistiikkapäällikkö saattaisi kaapata kontin ylittäessään merta ja purjehtia päin Tanskaa.

Parta/pulisonki- ja nahkatukka-osastolla mennään. Joey Luumäkikin lauloi että viiksiä ei kasvateta.

ÄLÄ OSTA! Edes persaukisuuttasi flunssapäissäsi.

Lidlistä saa halvalla tuollaisia ja sikana teriä. Terät menevät tukkoon about heti ja huuhteleminen ei auta koska terät ovat “umpinaisia” eikä vesi ja puhaltelu jeesaa.

Luottokamat: gilletten proglide ja nivean Sensitive-partageeli. mulla on liian herkkä naama koneille… ;________;

Nivea Sensitive-geeliä leuan sivuista päälaelle, Mach 3:lla puhtaaksi ja jollain iänikuisen vanhalla trimmerillä leukatupsusta härökarvat poikki. Näin on menty noin 10 vuotta ja tullaan luultavasti menemään Honkanummelle asti.

Fixed hair, no blades. Can’t shave, don’t want to either.

Lidlin kidutusvälineestä tuli mieleeni, että yleisesti ottaen kaikki muutkin halpisterät on musta täyttä kuraa (esim. Pirkka), varsinkin jos on vähänkään herkänpuoleinen iho. Ja vaikka iso G on babylon ja kaikkea niin sähköttömistä edit. alepasta saatavista teristä ehdottomasti tähän mennessä parhaiten toimiva. Odottelenkin kuumeisesti, että milloin Chris King tai Phil Wood alkaa valmistaa höyliä.

Parran ajaminen sujuu kätevästi hiustenleikkuun ohessa Moserilla. Säätövaraa 0,1 - 3 mm, leikkaa vaikka piikkilankaa, kestää ydinlaskeuman jne jne. Jos haluun sängestä kokonaan eroon niin hieron naamaa karkeella froteepyyhkeellä.

http://www.shaving-shack.com/files/cache/d736c2ada3dd9cde3d1b62c668c02507.jpg

http://www.shaving-shack.com/files/cache/cc1495ce22f3b4a4a53d355ad84a406c.jpg

EDIT: nii siis näitä silloin ku naamakarvat hirvittää, eli korkeintaan kerran viikossa…

Tämmösellä Remington-merkkisellä perustrimmerillä menty nyt viimeiset pari vuotta parran kanssa (hiukset tällä samalla since 2001). Mallina juurikin tuo fashionable semi-trimmed. Vehkeessä ei ole akkua, eli pitää olla seinässä kiinni mikä ei ehkä ole yhtä kätevää kuin ladattavan johdottoman vehkeen käyttö.

Mach3:lla ja Giletten geelivaahdolla mennään silloin harvoin kun tulee ajettua ihan siististi. Höylällä hoituu myös kiusalliset korvalehdistä törröttävät yksittäiset karvat.

http://www.shavers.co.uk/images/products/430_large.jpg

Näillä naaman siistiminen
http://www.lush.fi/images/l2242_lrg_0804_238.jpg

ja tällä pää siliäksi ja poskikarvat siistiks

On muuten herramme Jeesuksen Kristuksen taivaallinen totuus että millään muulla basic-kauppa-terällä on ihan turha lähteä turpaansa kynimään kuin Gilletellä. Se vaan on niin.

Tuollainen perus kolmeteräinen Gilleten terä kestää pavesten ja turpajouhien siistimistä niin helvetin monta käyttökertaa, että vaikka joskus pihiyttäni samalla terällä olen vedellyt menemään kuukausikaupalla, se on silti miellyttävämpi kuin mitkään vaihtoehdot mitä mistä tahansa lähikaupasta saa.

Lisäks terän kiinnitystapa on sama sekä pillu- että pärstäsheivereissä, elikkäs venuksen terällä tässä ajellut nassuani viime aikoina.

Greetingsit Gilletelle, fuckingsit kopioille.

Ps. oheiset linkit liittyy väkevästi:

Fuck everything - We’re doing five blades!

Gillette’s 5-blade razor predicted by The Onion

Mua kiinnostaisi tietää miten nimimerkki ‘sami’ hoitaa partaansa.

lm - 9:52, 12.9.2012 » Mua kiinnostaisi tietää miten nimimerkki 'sami' hoitaa partaansa.
Ei hoida?


https://www.detailsformen.com/ProductImages/7OClock20.jpg

  • toi Macajuttu

Välillä kun on aikaa ajelen myös shavetella
http://carrbarber.com/Filarmonica%20Razors%20c.jpg

Ajomuotona 3 ‘ristiin’ eli myötäkarvaan, vaahdotus, poikittain ja vastakarvaan jos halutaan tosi sileää. Arkisin yleensä myötä ja poikittain riittää.

Tuli oikeastaan opeteltua koko parranajo uudestaan kun tommoisen safety razorin hommas, mutta tuloksetkin mielestäni paranivat. #yksiterä

Kiinnosta tietää, onko joku veitsimiehiä ja kuinka pitkään pitää itseään viillellä ennen kuin oppii?

^ Oppiminen kestää kauan. Kokeilin yhdessä vaiheessa mutta heikoin tuloksin. Parempi tyytyä vain hyvään partakoneeseen ja sopiviin teriin :).

mua on noi veitset kiinnostelleet, mutta en ole saanut hankituksi. toki en nyt ole muutenkaan se parranajon kävelevä mainostaulu, vaikka Sami on virallisesti se OooGeesin partajeesus.

3 teränen bic ja braun cruzer. Luultavasti sheivaisin uaeammin jos se ois miellyttävämpää. Boonuksena herkkä atoppinen iho. Taidan kokeilla gilleten värkkejä hinnasta huolimatta.

Merkur progress. Vähän ku ergostem

Smurf - 8:17, 12.9.2012 » Philips
Hah, propsit Philipsille! Mulla on tasan sama laite (yli 10v.) joka toimii edelleen niin kuin pitäisi vaikka se on ollut joskus kovassa käyttössä.