Tubeless ja Ghetto tubeless

^Varaus, jos käy noutu vasta uuden vuoden jälkeen.

Pitää ostaa. Tai sitten jos jostain se käytetty ja diy sähellykset. Litkut, teipit ja venttiilit on jo hankittu. Kyllä tämä vielä lähtee käyntiin

napsautin pumpataan ite? Luulin et noissa on joku 5-10 “napsautusta” ennenku joutuu käyttää huollossa täytettävänä :–D

negaatio - 17:13, 21.12.2016 » napsautin pumpataan ite? Luulin et noissa on joku 5-10 "napsautusta" ennenku joutuu käyttää huollossa täytettävänä :--D
mitä

heikot napsauttaa

Onko mielipidettä (salettiin on), mitkä valmiskiekot tubelekseen ja cyclocrossiin ovat kelvolliset?

Mavic/sram/zipp on helpoimmin saatavilla.

Mulla on erinomaiset tubeless kokemukset DT Swissin valmiskiekkojen kanssa neljän kiekkoparin perusteella. Uskallan suositella.

JJ90 - 16:49, 21.12.2016 »
peltsip - 15:27, 21.12.2016 » vähän kattelin noita diy-virityksen kilkkeiden hintoja ja sit napsauttimen hintaa ja totesin että napsautin on kyllä hyvä diili.
Viistoista euroa 2kg sammutin tai metskaa jostain hylkyyn menevän ja laittaa siihen euron schraderin kylkeen jossei jo valmiina ole(paremmissa sammuttimissa on). Hyvä diili napsautin kyllä on, mutta kenelle.
ei noilla osilla vielä napsautinta kasaan saa, äkkiä menee pari kymppiä osiin ja sit sammuttimen tyhjennys oma hommansa myös.

Ok.

pikkasen kyllä kuumottelis pumppailla jotai viiden ilmakehän paineita tommosiin metallihäkkyröihin

JJ90 - 20:47, 21.12.2016 » Ok.

onko noita räjähdellyt kellään?

Onkos täällä nyt ilmassa juksua?

kid_negaatiofic täällä taitaa kans lämmitellä teetä ja pistää ilmoille vähän syöttejä

Mutta sanottakoon nyt että toimivissa sammuttimissa on toista kymmentä baria painetta sisällä toimintakuntosena, ei tommoset napsauttelupaineet taida palio tuntua

En kyllä ymmärrä miten porukka pärjää ilman napsautinta tai kompuraa jos tubeleksien kanssa enemmän pelaa. Tai saahan sen CO2 patruunallakin suht varmasti nousemaan mutta ei se nyt kovin hyvä ratkaisu pitkässä juoksussa ole. Pelkällä jalkapumpulla tuntuu olevan omiin kokemuksiin perustuen ihan arpapeliä huonoilla todennäköisyyksillä.

Hinnaltaanhan napsautin on varsin ok. Osat tietty maksaa vähemmän ja jos omin käsin laitos syntyy niin mikäs siinä. Multa ei kyllä syntyisi, ainakaan ilman sen luokan paneutumista että mieluummin ostan valmiina. Muutaman päivän sisään taas neljä kiekkoa napsauttaneena olin kyllä tuohon kovin tyytyväinen. Jokaista kokeilin ensin pelkällä jalkapumpulla ja yksikään ei noussut.

Jos säiliön paineenkesto mietityttää, ainahan sitä voi valita hiilidioksidisammuttimena palvelleen mallin. Normaalisti niiden sisällä on melkein 60 barin paine ja kestävyys on tietenkin mitoitettu vielä tuosta yli.

Lumikko - 22:45, 21.12.2016 » Jos säiliön paineenkesto mietityttää, ainahan sitä voi valita hiilidioksidisammuttimena palvelleen mallin. Normaalisti niiden sisällä on melkein 60 barin paine ja kestävyys on tietenkin mitoitettu vielä tuosta yli.
Ostaa samantien noita hiilidioksidisammuttimia varastoon useemman, jos jalkapumpulla ei napsahda ni sammuttimessa paineet valmiina. Ei tarvi pumppailla

joo, kaverit ku tulee käymään niin saavat kaljapalkalla aina täyttää ne.

oon lisänny SUV autoon 0,5->2bariin ilmaa eikä pumppu käyny niin kuumana ku että oisin napsauttimen täyttäny.

siinä jää ku märkä läntti ihmisestä ku napsautin oikeen kunnolla pamahtaa

Salomo - 22:39, 21.12.2016 » En kyllä ymmärrä miten porukka pärjää ilman napsautinta tai kompuraa jos tubeleksien kanssa enemmän pelaa. Tai saahan sen CO2 patruunallakin suht varmasti nousemaan mutta ei se nyt kovin hyvä ratkaisu pitkässä juoksussa ole. Pelkällä jalkapumpulla tuntuu olevan omiin kokemuksiin perustuen ihan arpapeliä huonoilla todennäköisyyksillä.
joo tää; joka jenin arvoinen ollut napsiskone.

btw. jos patruunoilla nostelette, niin muistakaa, että litkut ei oikein tykkää hiilidioksidista. eli uraan napsautuksen jälkeen tyhjennys, litkuistus + ilmat sisään. tämä ainakin stänin näkemys.