YV-Leirit 2017

Tämä on nyt kaikkien 2017 järjestettävien YV-leirien yhteinen topangi.

#1 7.1. Repovesi
#2 25.3. Porkkalanniemi
#3 23.9. Iso-Valkee & Sipoonkorpi
.
.
.
.
.

Ollaan tässä semmoista speksailtu, että loppiaisena junailis heti aamusta Mäntyharjulle ja kelin mukaan päivän aikana tykittelis mtb-reittiä tai huoltoteitä pitkin Repovedelle, josta varais esim Karhulahden kodan majoitukseksi. Sit lauantaina 7.1 takas. Tietty voi tulla muutenkin kuten leireille aina, mut tää on oma plänini tällä hetkellä.

Kuutinkämppä oli jo varattu, ni sitä ei saa ja Matkoslampea mietittiin, mut lämmin kota voitti lämpimähkön saunan.

Perinteistä poiketen ilmoitelkaahan tähän osallistumisestanne, jotta tietää et pitääkö varata juna jo ajoiss, et pyöräkin mahtuu.

tokihan tänne voi lähtee suksilla/lumikengillä jne . kelekalla tuolla ei varmaan saa ajaa.

jouduin googlaa kodan mut messissä

Messissä Mikkelistä kuin luotijuna kikkelistä.

Yövyttiin yks vappu juurikin tuossa Karhulahden kodassa. Oli suht vilposta; sen verran laaja tuo kota, että ei keskellä oleva tuli riittänyt lämmittämään reunoille asti, missä oli makuupussit penkkien päällä. Oli kyl toisaalta aika kesäinen mun pussi.
Muuten erittäin jees, ja lähellä on kaivo

^Mihin 4-vuodenajan Joutsen ajon ajaksi?

hmm meikän tavan kansan rabissa ois 300g 650fp:n untuvaa B) voi tulla vilu. No joo otan unskan ja merinoa messiin.

katotaan jos sais ladattua ninerin pelkästään satula- ja runkolaukkuihin ni voi tykitellä vapaammin.

Oh kräps. En taida päästä, koska on vieraita.

Tämä kiinnostaa, laitan iltalomahakemuksen vetämään.

Joo, näyttäisi siltä että lähden tänne!

Kiinnosta. Tarviiko plussakumia tai läskiä jos talvi on jo alkanut tuolloin?
Vai tällästä?

itsellä on vain tuo 29+, joten pitää sit umpihangen tapauksessa mennä huoltotiereittiä. Laitoin mäntyharjulle kysymystä, et onko se reitti missä kuosissa talvella, mut ei oo mitään kuulunu.

Voiks täällä tiedustella sellasta, että kun näissä kansallispuistoissa on aika monesti ohjeissa/säännöissä majoittautuminen ennalta osoitetuilla mestoilla (vaikkapa teltassa) niin kuinkahan paljon tuossa on joustoa esimerkiksi riippumaton kanssa kun maapohjaa ei turmella? Eli saako riippumaton vetää about minnepäin haluaa kunhan laittaa siististi eikä aiheuta harmia puille?

No ei tää tuolle ole kyllä oikea keskustelu.

tnts - 11:52, 15.12.2016 » umpihangen tapauksessa
Lumisateista ei tietty koskaan tiedä, mutta olin tuolla loppusyksystä ja siellä pyörähti paikallinen noin kymmenen läskin porukka. Haluaisin uskoa ihmiseen sen verran että eivätköhän saa pidettyä reittiä jonkin verran auki.

Hei kuulkaa minä tuun tänne kanssa.

jees passelisti jengiä jo tässä vaiheessa tuloillaan, joten bookkasin Karhulahden kodan nyt 6.1.-7.1. ajalle.

En usko että VR ja Verentin fatbike tois mitenkään hyviä kokemuksia yhdessä tai edes erikseen joten voisin tuota selvitellä yhen farmaricitikan lainaamista, pyörät kun purkaa niin mukaan mahtunee mun lisäks yks tahi kaks hlö + prö. Kiinnostuneita?

E: näemmä yks paikka meni jo, toinen vielä vapaana.

samuli kysäisi lounaalla mtb-reitin gxp-jäljestä. en nyt löytänyt parempaa kuin ekin reitin viime vuodelta: Mäntyharju - Repovesi - A bike ride in Kouvola, Etelä-Suomi

Jaahas täähän vois kiinnostaa, mutta koska en omista talvimakuupussia tai alustaa irtoisko jostain sellaiset lainaan joka ei ole lähdössä?

Ja onko mitään arvioita mitä lie tuolla sisällä on sitten yöpymislämpötila lopulta?

Ei mulla taida mitään talvimakuupussia olla mutta pystyin omassani silti koisimaan mukavasti laavulla vielä syksyllä kun lämpötila oli jossain kahen asteen huudeilla, joten oletan pärjääväni.