YV-Leirit 2017

hmm meikän tavan kansan rabissa ois 300g 650fp:n untuvaa B) voi tulla vilu. No joo otan unskan ja merinoa messiin.

katotaan jos sais ladattua ninerin pelkästään satula- ja runkolaukkuihin ni voi tykitellä vapaammin.

Oh kräps. En taida päästä, koska on vieraita.

Tämä kiinnostaa, laitan iltalomahakemuksen vetämään.

Joo, näyttäisi siltä että lähden tänne!

Kiinnosta. Tarviiko plussakumia tai läskiä jos talvi on jo alkanut tuolloin?
Vai tällästä?

itsellä on vain tuo 29+, joten pitää sit umpihangen tapauksessa mennä huoltotiereittiä. Laitoin mäntyharjulle kysymystä, et onko se reitti missä kuosissa talvella, mut ei oo mitään kuulunu.

Voiks täällä tiedustella sellasta, että kun näissä kansallispuistoissa on aika monesti ohjeissa/säännöissä majoittautuminen ennalta osoitetuilla mestoilla (vaikkapa teltassa) niin kuinkahan paljon tuossa on joustoa esimerkiksi riippumaton kanssa kun maapohjaa ei turmella? Eli saako riippumaton vetää about minnepäin haluaa kunhan laittaa siististi eikä aiheuta harmia puille?

No ei tää tuolle ole kyllä oikea keskustelu.

tnts - 11:52, 15.12.2016 » umpihangen tapauksessa
Lumisateista ei tietty koskaan tiedä, mutta olin tuolla loppusyksystä ja siellä pyörähti paikallinen noin kymmenen läskin porukka. Haluaisin uskoa ihmiseen sen verran että eivätköhän saa pidettyä reittiä jonkin verran auki.

Hei kuulkaa minä tuun tänne kanssa.

jees passelisti jengiä jo tässä vaiheessa tuloillaan, joten bookkasin Karhulahden kodan nyt 6.1.-7.1. ajalle.

En usko että VR ja Verentin fatbike tois mitenkään hyviä kokemuksia yhdessä tai edes erikseen joten voisin tuota selvitellä yhen farmaricitikan lainaamista, pyörät kun purkaa niin mukaan mahtunee mun lisäks yks tahi kaks hlö + prö. Kiinnostuneita?

E: näemmä yks paikka meni jo, toinen vielä vapaana.

samuli kysäisi lounaalla mtb-reitin gxp-jäljestä. en nyt löytänyt parempaa kuin ekin reitin viime vuodelta: Mäntyharju - Repovesi - A bike ride in Kouvola, Etelä-Suomi

Jaahas täähän vois kiinnostaa, mutta koska en omista talvimakuupussia tai alustaa irtoisko jostain sellaiset lainaan joka ei ole lähdössä?

Ja onko mitään arvioita mitä lie tuolla sisällä on sitten yöpymislämpötila lopulta?

Ei mulla taida mitään talvimakuupussia olla mutta pystyin omassani silti koisimaan mukavasti laavulla vielä syksyllä kun lämpötila oli jossain kahen asteen huudeilla, joten oletan pärjääväni.

Oon mahdollisesti mökillä tuolloin melko lähellä, meiltä on 20km tervajärven p-paikoille ja toi majotus taitaa olla Saarijärven parkkipaikan lähellä. Jos sattuu ja tapahtuu niin mulla on semmonen kindermunan kokonen huoltoauto ja oon ehkä selvinpäin.

Piirtelin ton Ekin reitin pohjalta pari reittiä tonne kodalle, Olhavanlammen eri puolilta, toinen suoremmin kodalle ja toinen näköalapaikan kautta, ja vielä koukkaus Lapinsalmen sillalle jos siltä tuntuu. Löytyy täältä, noi joissa nimi alkaa Karhulahdella.

Latukartta Repovedelle olis tässä, jos pitää paikkansa tänä vuonna. Menee Karhulahden kautta muttei juuri muuten risteä reitellemme, paitsi että tässä kerrotaan laajemmin kansallispuistoa kiertävästä reitistä, että tiiä sitte, mutta eiköhän sinne sovi, toi luonnonsuojelualueella menevä pyöräilyreitti kuitenkin on kai suurimmaksi osaksi jonkunlainen tie?

Ja ihan alkumatkasta Mäntyharjulla on pätkiä latua myös.

Tosin jos tää talvi tälläsenä jatkuu, niin ei ehkä tarvi laduista tai polkujen aukipysymisestä huolehtia.

täältä kelikamerasta vähän oon vakoillu, et miltä näyttää metsän puolella.

Lumiolosuhteita enemmän jänskättää nyt kyllä jääolosuhteet, mutta luulispa tuolla metsän puolella pysyvän pystyssä. Oliko starttipaikka ja ajankohta jo päätetty?

Meteorologin ennuste: -22.