Yksivaihteen pakettiseuranta ja kuriirifirmojen kanssa puljailu

Tilasin Jack the bike rackin. Lähtenyt Kiinasta 12 päivää sitten ja toimittajana näköjään Stone3pl. Mikä tämä firma on ja kuka sen paketteja toimittaa Suomessa? Viimesin tieto seurannassa toissa päivältä “delivery to local courier”.

Edit. No nyt siellä lukee “Consolidated”. Mitähän sillä meinataan.

Hyviä kysymyksiä, hyviä kysymyksiä.

No sentään liikkuu ja merkintöjä tulee. Eiköhän kohta tule pakettikin.

Melkosta kisailua tällä hetkellä kun tilasin sekä b24 että roselta samana iltana kamaa. B24 paketti heti matkaan mutta lojui viikon Saksassa terminaalissa, Rosella taas kesti sama viikko saada romut edes varastolta kuriirille. Ja sit viel kaks paskafirmaa eli DHL ja Postnord hoitamassa kuljetukset. Voi bashk.

Hollandbikeshop hoiti sentään homman kunnolla Postin kautta. Niitten paketti tuli jo alkuviikosta, tilattu myös samana iltana.

Olikohan tälle joku muu topaasi vai onko tää ok?

Tarttis saada sähköpyörä Lappeenrannasta Tromssaan. Pitääkö tää nyt vaan sitten lähettää Matkahuollon pyöräpakettina Kilpisjärvelle josta käy noutamassa vai onkohan tässä nyt mitään fiksumpia ideoita?

Ongelma : Kilpisjärvellä tarttis osoitteen minne paketti tuodaan, koska “kotiinkuljetus”. Voiko lähettäjänä olla mun “osoite” Lappeenrannassa, mutta sisko antaa pyörän? Sisko kun ei ole pyörän säilytyspaikassa kirjoilla ja pyörä tullaan noutamaan kotoa.

1 Like

Tohon ongelmaan en osaa vastata mutta kysele ihmeessä kimppakyyti tavaralle topikista eka onko joku liikkumassa noilla suunnilla! :sunglasses:

En ymmärrä miksei tätä kysytä Matkahuollon aspasta?

1 Like

Matkahuollon aspa ei sattumoisin ollut auki. Jollain foorumilaisella olisi ehkä mahdollisesti voinut olla myös jonkinlaista inputtia?

Miksi ylipäätään kysyt ikinä mitään mistään, kun voit vaikka googlata?

Niih no, googlaamalla ois asia edistynyt :tipping_hand_man:t3:

1 Like

Tää oliki hämmentävästi k-marketista haettavissa matkahuollon toimittamana. Miten näin vuonna 2023 mikään paketti tulee Kiinasta suoraan k-markettiin, kulkematta tullin kautta?

1 Like

Lähettäjä maksanut tullit ja verot, ei varmaan mitään sen ihmeellisempää.

”JACK the Bike Rack and accessories are shipped from our warehouse in China and you will likely be charged duty when it arrives in your country. We will update the duties guide as we get feed back from you, so please do feedback to us if and how much you were charged to help customers in the future. So far we have had no reports of people paying duties.”

Ei ne näytä ainakaan tietosesti niitä maksavan, mutta en tiiä.

Oman kokemuksen mukaan noin puolet kiinanpaketeista tulee tullin ohi.

Viimeks pari kuukautta sitten puhuttu samasta aiheesta samassa langassa…

Kauppa tarjoaa seurantakoodia, joka ei käy GLS:n sivuilla (kokeilin sekä Suomi, globaali että Espanja -versiota). Ei kai tässä auta kuin odotella…

En kuullu perjantaina puhelimen pirinää, kun yrittivät soittaa sopiakseen paketin toimitusaikaa. Meili tuli, kertoivat että soittavat uudelleen. Tiistaina soitin postin palvelunumeroon ja pyysin viemään paketin lähimpään postin noutopisteeseen. Seurantaan ilmestyi kaksi rekisteröintiä ja merkintä “ilmoitamme kun paketti noudettavissa”. Keskiviikkona tuli postilaatikkoon kortti “ette vastanneet puhelimeen, soittakaa tähän numeroon sopiaksenne uuden ajan”. Torstaina aamulla soitin kolme kertaa, numerosta ei vastata. Soitin uudelleen postiin, eivät tienneet mutta merkitsivät uudelleen että viedään noutoon.

Viidennellä soitolla tuli varattu-signaali, eikä vaan “valitsemaanne numeroon ei saada yhteyttä.” Tämähän etenee.

1 Like

Posti: “Tullaa lähetys ennakkoon OmaPostin kautta”
Minä: “Ei oo OmaPostia”
Posti: “Luo tästä tili OmaPostiin”
Posti:

4 Likes

pistin eilen tuossa nettiostosta vireille ja ihmettelin kun ei kuulu lähetystietoja tmv. mutta menin omapostiin niin siellähän komeilikin että matlalla automaattiin ja varmaan tänään jo noudettavissa. nice…

1 Like

Eivät aspan mukaan saa myöskään etänä avattua näitä. Eli kun et halua ladata applikaatiota tai se ei toimi, niin astu vaikka naulaan lol pip :grinning:

Aivan todella uskomatonta paskaa jälleen kerran sanon minä.

“Vastaanottajan luona on ollut este.” Meitsi on loikonut riippumatossa koko päivän, ei oo kyllä käynyt ketään pihassa. Klassikkomeininki Postilla.

1 Like