Kimppakyyti tavaralle

Idean poikanen tähän väliin.

Tätäkin foorumia varmaan lukee n kappaletta ihmisiä jotka reissaa pitkin poikin pohjolaa, ja kuljettaa tyhjää tilaa kulkiessaan.

Mietin josko olisi mitään mieltä valjastaa sitä tilaa hyötykäyttöön, ts. harrastaja A myy osan x harrastajalle B joka asuu 348km päässä. Harrastaja C kulkee A:n ja B:n sijaintipaikkakunnan välillä säännöllisen epäsäännöllisesti. Harrastaja A antaa harrastaja C:lle oluttölkin & B:lle myyneensä osan, Harrastaja C ottaa romut kyytiin ja saa B:ltä kohdatessa toisen oluttölkin. Kaikki voittaa, paitsi Itella ja Matkahuolto. Säästäähän tämä tietty luontoakin jossain määrin.

Jottei menisi ihan tyhjien tynnyreiden kolinaksi niin avaan pelin;

Säännöllisesti kuljen Sipoon ja Kirkkonummen väliä kehä III kautta joten voin toimia sillä etapilla muulina arkipäivisin, kunhan siitä ei ole itselle liikaa vaivaa (tavarat kyytiin matkan varrelta jne), ja mukaan mahtuu about 2 kokonaista fillaria näillä reissuilla.

Ja säännöllisesti, eli lähes joka viikonloppu kuljen Jyväskylän ja PK-seudun välillä. Kyytiin mahtuu varmaan yksi kokonainen fillari kiekot irroitettuna.

Enivei, porukka voisi tässä langassa tehdä juurikin päinvastoin kuin minä tein, eli jos oot myyjä tai ostaja niin kysy täällä onko joku kulkemassa sopivasti, ja jos joku haluaa vaihtaa tyhjää tilaa litraan olutta niin se vastaa varmaan esim. privalla.

Erittäin hyödyllinen topikki. Itse en juuri nyt ole myymässä tai ostamassa mitään, mutta kuljen pari kertaa kk Hki-Tku väliä junalla tai bussilla, ja voisin toimia kuriirina muille tarvittaessa. Kokonaisia pyöriähän junassa ei voida kuljettaa ilman lisämaksua, mutta esim kiekot ja sitä pienemmät osat eivät ole ongelma. Siis asemalta asemalle. Oon mä joskus runkoakin kuljettanut hattuhyllyllä…

Ja eikös se oo se vastaanottaja eli ostaja jonka tulis tarjota ne kaljat?

^No se ostajahan siinä säästää eli kaljat sen piikkiin. Halvempaa silti kun mitä nää kotimaiset huolinta/sabotaasiyhtiöt veloittaa.

no testataanpa. Ensi viikolla 30.8.-5.9. pitäis saada runko Helsingistä Jyväskylään.

Syyskuun lopussa tarjolla kyyti: Helsinki - Kajaani - Helsinki. Mahdollisesti matkanvarrella Kuopio (Leväsen ABC).

Ja sovitaanko, että tähän topicciin ei laiteta mitään muuta läppää, kuin ilmoitukset. Sopimiset ja muu häröily privaviestein tai meilitse. :slight_smile:

Harrastin kuriirihommia ja toin eilen henri p:lle fillarin Tampereelta Helsinkiin. Hoitu oman Tampereella käynnin ohessa. Samalla sain kiekot itelleni rivakasti.

Mahdollista toimia kuriirina taas keskiviikkona 1.9. Meen itärataa pitkin Joensuuhun ja tuun saman viikon sunnuntaina takasin. Kokonaisen pyörän vienti maksaa VR:llä 9 euroa suuntaansa. Voin ottaa mukaan myös matkalta.

Syksyn aikana Helsinki-Joensuu-Helsinki väliä tulee sahattua kerran kuussa. Samoin Tampereelle ja takaisin satunnaisesti.

Tulevana viikonloppuna tarjolla Tampere-Lahti-Jyväskylä-Tampere

Torstai-iltapäivänä lähtee pikkubussi muutamalla ihmisellä ja monella kajakilla lastattuna töölöstä Kuopion ja Kajaanin kautta Taivalkoskelle. Emme tee matkalla lastista aiheutuvia poikkeamisia, mutta voidaan tiputtaa vauhdista esim. jollain huoltoasemalla.
Sunnuntain paluukyytiin ei mahdu mitään.

Hki-Tre maanantai-iltana 20.9.2010. Toisessa kädessä voin jonkun nyssykän kantaa junaan. PM:ää puhelinnumeron kanssa sunnuntai-iltaan mennessä.

Olisko joku tulossa Porista Helsinkiin niin että mahtuis yks kiekoton Langsteri mukaan?

Kukaan menossa Jyväskylään lähiaikoina? Mahtuisko runko kyydissä/kainalossa? Kuuspakki palkaks…

Vieläkin olis tarve saada Angster Porista kulkemaan.

Ajan tyhjällä kuorma-autolla Helsingistä Turkuun joko pe 1.4.illalla tai la 2.4 aikaisin aamulla. Tavaraa mahtuu kyytiin. Tarkemmat sopimiset PM, johon mukaan myös puhelinnumero. Torstaina vielä toimii netti, sen jälkeen ei.

Kehä pitäisi saada Turusta Helsinkiin.

Minun pitäisi päästä 29.4. perjantaina Kotkasta Punkaharjun suuntaan. Mukana on iso pyörä (melkein kuin tandemi) ja 5 laukkua. Polkisin muutoin, mutta hirvittää toi kutostie. Lisäksi on pyörä lastin kanssa aika raskas. Jos joku sattuu pakettiautolla olemaan tuolloin liikenteessä niin pistäkkee emailia nopsaan osoitteeseen tuomoÄTsirkuskosmonautti.com

Vappuna Mikkeliin ja sunnuntaina takas Espooseen. PM.

Löytyisiköhän Hki-Pori-väliä ajelevia lähiaikoina? Yksi (pienikokoinen) runko olisi liikkumassa länsirannikolle… Vaivanpalkaksi tsygäpalaa, maistia tms.

Poolopossea? Anyone?

Yks kiekko pitäis saada Helsingistä Turkuun. Tuon kiekon Tukholmasta ja kuriiri pitäis löytyä torstaina tai perjantaina 9-10.5. Toimitusajasta voi tiedustella nimimerkki Jooonalta samoin palkkiosta.

Yksi pyörä pitäs saada tällä viikolla Helsingistä Turkuun, tai jos ei tällä viikolla ehdi niin sitten seuraavalla. Pm:llä yhteyttä kiitos!

Hyvä topikki ja hyvä nosto! Mä en muista tämmöstä nähneenikään.