Yksivaihteen pakettiseuranta ja kuriirifirmojen kanssa puljailu

Just ennen pääsiäistä sain seurantakoodin Brittein saarilta. Kauankohan tällä kertaa?

#F5

Mode-edit / historialinkki: PIstettiin Kansainvälinen kuriiritoiminta säppiin, kun keskustelu oli hyvin pitkälti samasta aiheesta.

Mitähän saan joululahjaksi

9 pakettia maailmalla.

Kuitukehät on saapunu kohdemaahan yhdysvalloista ilmeisesti ihan just.

Mut kuinka toi tullaushomma nykyään toimii jos ei paketteja voi ite noutaa?

Kumma, että seurantokoodi ei periydy kuljetusliikkeeltä toiselle. Kun paketti tulee lähelle Suomen rajaa ja esimerkiksi Itella ottaa sen haltuunsa, alkaa täydellinen surantakoodityhjyys. Sitten se paketti vaan tupsahtaa muutaman päivän kuluttua kotiin.

Vastaavasti, kun lähettää jotakin ulkomaille, seuranta päättyy ilmoitukseen “poistunut maasta”. Ei edes kerrota, mikä yritys jatkaa kuljettamista.

^Mä luulen et toi johtuu siitä että Itella vihaa yksityisasiakkaitaan.

Perun edellisen postaukseni lähtevän tavaran ja tshekin osalta :slight_smile: Satuin vielä kurkkaamaan lokia.

Mein muuten hemmetin nopeasti.

Itella vihaa suomalaisia. Paketti meni nopeammin ja halvemmalla kuin kotimaassa. Postivirkailijakin ihmetteli kassakoneen antamaa hintaa.

asi - 17:30, 10.12.2014 » [i]Lähetys on saapunut kohdemaahan. Rekisteröinti:9.12.2014 klo 09:15:17[/i] niil o kiire joulukorttien kans
kysäsin tästä tänään ja sanoivat, että saapuu mulle ensi viikon aikana. uk:sta suomeen 3.12->9.12 helsingistä saloon 9.12->15.12 (liian optimistista?)

joulukiireet joo mut onhan toi aika naurettavaa.

"In Transit : On time
Expected delivery: Wednesday, December 31, 2014, by 8:00pm "

usa

Hollannista paketti liikkeelle 3.12. Ilmoitettu lähteväksi Suomea kohti 6.12, paketti rekisteröity Hollannin postin mukaan 9.12 Helsinki-Vantaalle. Tänään ei vielä mitään merkintää postin sivuilla ja asiakaspalvelija vaan pahotteli mutta ei osannu sanoa miksi paketti seisoo lentokentällä eikä ole vielä edes saapunut postin haltuun. Ja maanantaina lähden reissuun melkeen kuukaudeksi joten paketti ehditään lähettää takasin ennen kun palaan. Tähänkin aspa vaan elämäänsä kyllästyneesti ilmoitti pahoittelut muttei mitään ratkaisua tähänkään ongelmaan. jäätävää ettei 4 päivässä saada pakettia muutamaa kilometriä liikutettua.

Ei saatana. Kuullostaa hyvinkin tutulle. Mulle oli tulossa Marraskuun alussa myös Hollannista paketti ja Postin sivuille ilmestyi vain ennakkoilmoitus tulevasta lähetyksestä. Ikinä en siis pakettia saanut vaan palautui Hollaantiin “toimittamattomana” syystä tai toisesta. Posti ei tiedä paketista mitään ja Hollannin postin aspa on perseestä. Monta kertaa olen yrittänyt kysyä syytä ja yms. tähän, mutta eivät ole muuta kun pahoitelleet asiaa ja sanonut että ole yhteydessä lähettäjään. Eipä tosin hänellekään ole asiasta mitään kerrottu ja tällä hetkellä paketti on seissyt jossain vitun varastossa Hollannissa 20 päivää.

Muistaakseni Hollannin seuranta näytti, että paketti olisi tullut Suomeen.
Vittu mitä paskaa.

Ennen ei ole ollut Hollanin postin kanssa mitään ongelmia, mutta tästä lähtien tulen välttämään tuota. Tosin voihan toi postinkin kämmi olla, mutta tiedä nyt tuotakin sitten. Toivottavasti tuo paketti nyt tuolta kuitenkin saapuisi…

Naikou - 18:03, 11.12.2014 » Hollannista paketti liikkeelle 3.12. Ilmoitettu lähteväksi Suomea kohti 6.12, paketti rekisteröity Hollannin postin mukaan 9.12 Helsinki-Vantaalle. Tänään ei vielä mitään merkintää postin sivuilla ja asiakaspalvelija vaan pahotteli mutta ei osannu sanoa miksi paketti seisoo lentokentällä eikä ole vielä edes saapunut postin haltuun. Ja maanantaina lähden reissuun melkeen kuukaudeksi joten paketti ehditään lähettää takasin ennen kun palaan. Tähänkin aspa vaan elämäänsä kyllästyneesti ilmoitti pahoittelut muttei mitään ratkaisua tähänkään ongelmaan. jäätävää ettei 4 päivässä saada pakettia muutamaa kilometriä liikutettua.
Pestaa joku kaverisi hakemaan pakettisi. Sen pitäisi onnistua valtakirjalla, kun teet sen Postin ohjeiden mukaan.

https://farm8.staticflickr.com/7513/15816388788_a486a67792_b.jpg

nopeeta nopeeta

Eilen tilasin Pelagolta, äsken kävin hakemassa Turussa. Hämmästelen loputtomiin, miten paketit kulkee.

Tänään töistä kotiin tullessani odotti ovella yllätys. Pakettikortti eteisessä! Kyseisessä kortissa oli mainittu vain Postin antama uusi seurantakoodi. Syötin koodin postin seurantaan ja selvisi, ettei oikeaa Hollannissa annettua seurantakoodia, joka myös paketin kyljessä lukee ole missään Hollannin postin seurantasivulla näkyvissä. Paketti on ollut lähipostissa jo keskiviikkoaamuna ennen kymmentä. Ei nyt oikeen vakuuttanu Hollannin postin meininki.

Ja jottei tää menis ihan turhaks lätinäks ja offtopiciksi niin mainitaan, että Amsterdam 4.12 - Helsinki 12.12

Kiinanmieheltä tullut nyt kaks pikkupakettia n. viikossa. Välillä saattaa kestää kolme viikkoo. Mössön keulaki tuli alle viikossa. Hämmentävää.

Edit. Katotaan kauanko keula tulee jenkeistä…

Oispa jotain seurattavaa.
Pitäis vissii saada projekti

DanielBraun - 20:26, 12.12.2014 » Oispa jotain seurattavaa. Pitäis vissii saada projekti
Tilaa sälää. Työkaluja. Vaatteita. Kypärä.
mikkes - 22:56, 12.12.2014 »
DanielBraun - 20:26, 12.12.2014 » Oispa jotain seurattavaa. Pitäis vissii saada projekti
Tilaa sälää. Työkaluja. [s]Vaatteita. Kypärä.[/s]
Sälää uupuu ja työkalut on aina kivoi. Jälkimmäiset oikein hyvin hallussa. Jos vaikka Sebu, tai Mash sscx tai vaihteita tienreunan hinkkaamiseen kesällä tai tai...