Yksivaihde sisustaa

100+(?) litraset ts. isohkot kaiutinlaatikot kiinnostaa. mikkä noi skobet on?

Hienoa asennetta ja tekemistä.
Lisäksi kaunis kuva.

1 Like

Nää on ranskalaisen Ocellian tuotantoa ja olikohan niiden isoimmat mallit. PHY/HP:n elementit.

1 Like

Sopisko täällä kaupitella Artekin 406-tuolia? Ei oikein sovi nykyisiin neliöihin, voisin vaihtaa johonkin kiinnostavaan 55-kokoiseen runkosettiin. Torissa on muutama kuva, toimitus onnistunee ainakin Tampereelle.

3 Likes

1 Like

MP: Polkupyöränosat sisustuselementteinä? Postatkaa jotain hyviä.

Tunnustan, että itellä hyvin elitistinen näkökulma, enkä oo oikeen koskaan digannu esim kiekoista tehdyistä valaisimista ja himmeleistä. Johtuu siitä että niitä joutuu aina modaamaan niin, ettei ne edes näytä enää kiekoilta, jotta niistä sais toimivan valaisimen ja mulle se kiekko on kuitenkin aina ensisijaisesti fillarin osa. Perus Picasso-kopio nahkasatulasta ja ohjaustangosta taasen toimii aina.

Mut jos printtais läpikuultavasta valkoisesta muovista lohkoina “maastokumin” ja lykkäis sinne sisään ledivalot. Sais kiekon sellaisena seinävalaisimeksi…

2 Likes

Pyöränosien uusiokäyttö sisustusesineinä on ihan yhtä kamalaa ku vaikka soittimien. Hyh.

Sen sijaan kokonaiset, ihkaoikeat ja ajokuntoiset pyörät sisustusesineenä on edelleen musta hyvännäkösiä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Vaatii toki jonkin verran tilaa.


(Joo joo karmee toi tyhmä pyöränripustuspönttö mutta you get the idea.)

5 Likes

Tekisin kyllä poikkeuksen esteettisesti miellyttävien, loppuunajettujen osien kohdalla, esmes tiensä päähän tullut nahka-Brooks. Siihen sitten sarjaa perään.

1 Like

Viitisen vuotta sitten bongasin Madirilaisessa fillariaiheisessa kahvilassa satulasta ja bullhornista tehdyn häränpään seinällä. Silloin näytti itseasiassa hyvältä silmääni. En tiedä olisiko nyt muuttunut korniksi ja en pysty tarkistamaan, koska pienen puhelinktastrofin seurauksena useamman vuoden kuvat hävisivät.

Sivistin itseäni. Tämähän on alkujaan Picasson Pablon tekosia:

Picasso's work: Bull's head sculpture (1942) | Picasso.

2 Likes

mayhem-pystihän se siinä

2 Likes

Tää on joskus perjantain pienissä esitelty, mut kun kysyttiin, niin tämmöinen.

10 Likes

Oon tavallaan Konstan linjoilla, että usein osat koriste-esineinä ovat jotenkin dänkin näköisiä, mutta ajossa oleva pyörä esillä tai sisustiselemttinä on usein tosi jees.

Poikkeuksena @Paavi n lampunvarjostin, joka on tosi siisti. Tietääkö @Paavi muuten, että saavatko nykyiset paavit käyttää toissa kolleegalle, eli Paavi JP #2:lle lahjoitettua kullitettua Gamagoolio-osasarjaa sisuatuaelementtinä? Vaikka ihan vaan laatikossaan, että säilyy ebay mint NOS rare shit -kunnossa?

t. hengelliset asiat kiinnostaa -82

Sehän oli itse asiassa kullitettu Colnago, joka sittemmin on päätynyt takaisin Ernestolle sisustuselementiksi. Eli ei muille paaveille hupia siitä fillarista.

Paitsi: muistan jostain lukeneeni, että ko. pyörä olisi sittemmin myyty jollekin saksalaiselle keräilijälle. Jollain se kumminkin on koristeena jossain.

1 Like

Omaan himaan en ottaisi lähtökohtaisesti pyörän osia, mutta en ehkä konaistakaan pyörää koristeeksi, täysin eri asia olisi kuitenkin kuntopyörä naulakkona tai siitä modernimpi versio maantietsygä trainerissa peiteltybä puoliksi käytetyillä vaatteille ja muulla paskalla.
Tällä hetkellä ei ole tilaa kyllä moiselle luksukselle.

Jossain toimiston tyyppisessä työhuoneessa ehkä voisi kokonainen pyörä mennä itselläkin ja sitten taas harrastetilassa, pyörätallissa tai varsinkin alan liikkeessä mun mielestä osat toimis erinomaisesti sisusteina.

Ekana tulis mieleen

  • seinäkello kunnon isosta etuleivästä
  • kampi ovenkahvaksi
  • jousi-brooksista värkätty satulatuoli
2 Likes

täähän on mayhem DFL, pysti jota et kotiisi vuodeksi enempää halua!

Jaaha, kullitettu Colnago olikin uusi homma, ja törkeä vääryys, ettei @Paavi voi sisustaa sillä.

Mutta Paavi JP Cocks sai kyllä myös Gambinagnolion 50-vuotisjuhlaosasarjan lahjaksi. Eli pysyn kysymyksessäni, että saavatko JP:n myöhemmät kolleegat sisustaa tolla, vai onko se jossain Vatikaanin museon paavien sotasaaliskokoelmissa?

1 Like

Vastustan ihan hemmetisti kaikkea pyöräilysälää koristeina ml. osat ja kokonaiset. Koskee myös ketjuista tehtyjä koruja ja kumisia lompakoita.

1 Like

Googlasin sitä yhtä rando-kiikkustuolia ja päädyin:

5 Likes

Ai saakeli! Löysin itsestäni täysin tuntemattoman puolen. Nää on upeita.