TQHCFR esittää: ekskursio Raumalle.

Mietittiin Dynkyssä että olis nastaa käydä Raumalla, mm. koska yksi yhdistyksen perustajajäsenistä asuu nykyään siellä.

Jos ajetaan maisemareittiä, niin matkaa kertyy noin 110 km. Vähän enemmän kuin Forssaan, eli ei paha nakki ollenkaan jos pidetään vauhti maltillisena.

Tarkempia ajankohtia ja muuta infoa seuraa myöhemmin.

Kyl Raum o ai Raum.

.

Kuusi tuntia myöhemmin: olen edelleenkin sitä mieltä, että Raumalla pitäisi käydä eli kysymys kuuluu: kuinka moni olis valmis lähtemään?

Keskustelua, kiitos.

Paitsi en mä varmaan mihinkään pääse enää koskaan sillä olo on sellainen että varmaan kuolen. Jallu perkele, oot petollinen kaveri.

EDIT: mainoslauseen kirjoitin väärin koska olin humalassa. Oli sen verran luanikast reisu kaupunkiin eilen.

Se on reissu.

Meillon mökki Pyhärannassa, ja matkaa Rauman keskustaan tulee aika tarkka 20km. Vois ottaa saunamenot siihen päälle siis vielä. Joskus tosa

Ajohaluja löytyis, aikatauluvarauksin jne.

Kyl Raum kiinnosta. Matin mökin-/saunanpolttotalkoot siihen päälle, niin täähän kuulostaa ihan reissulta. Millos mennään?

Mulla on myös mahikset koulun saunatiloihin johon mahtuu kerralla se 20.

Puhuttii vähä, et tultais täält toiselt puale (Porist) vastaa sit samana päivänä. Vielä ei osata sanoa tarkkaa osallistujamäärää, mut maisemareittiä sitte tietysti.

Tota muute, aion fiksailla Raumalla seuraavan kerran viikon päästä koskaKlustermus. Et jos jotakuta kiinnostaa ni ni ni vois vaiks mässää Vanhan Rauman mukulakiviä tai jotain.

Katselinkin Suen festarikalenterista tota Klustermusta. Ei välttämättä erityisesti mikään noista artisteista kiinnosta mut tapahtuma kyllä, ja varsinkin jos siihen liittyy fiksailu. Mä oon messissä.

Eikös muuten tuo Antero Lindgren oo yksivaihdemiehiä ja vieläpä foorumillakin jollain nimimerkillä?

Me ollaan lähössä lauantaiaamuna Turusta Raumalle ja ainakin yhdelle HC-riderille ja pyörälle ois tilaa auton kyydissä/katolla. Klustermusfiksailut kiinnostaa.

vallengrach - 16:29, 3.6.2012 Eikös muuten tuo Antero Lindgren oo yksivaihdemiehiä ja vieläpä foorumillakin jollain nimimerkillä?
Antero on PURSUITmiehiä ja muutenkin mainio veikko.
inforest - 19:05, 3.6.2012 » Me ollaan lähössä lauantaiaamuna Turusta Raumalle ja ainakin yhdelle HC-riderille ja pyörälle ois tilaa auton kyydissä/katolla. Klustermusfiksailut kiinnostaa.
VIttu vittu vittu. Projektifestit turussa samaanaikaan. Aina kaikki päällekkäin ja kaikki KIINNOSTA

Nonni, Sami Jykän kyytiin ja lauantaina kauheeta mässiä Raumalla ja kännit Klustermuksessa. Mä tuun naisen kanssa, ja jos ei jakseta polkea yöllä takas mökille ni http://www.kesahotellirauma.fi/index.htm

¡Olé!

Oliks tää ny täsä?

^ei ainakaan mun puolesta! Siis, toki vois jossain vaiheessa kesää tehdä ihan oikeen ekskursionkin alkuperäisen Anteron ehdotuksen mukaisesti. Tää nyt tuli vaan täsä niinkö sivussa että tuota.

Vitu, voi vitu, joudun pe-la töihin. Se siitä Klustermuksesta sit.

Tulkaa jädel!

Kaktus - 12:46, 4.6.2012 » Oliks tää ny täsä?
vanttera - 12:54, 4.6.2012 » ^ei ainakaan mun puolesta! Siis, toki vois jossain vaiheessa kesää tehdä ihan oikeen ekskursionkin alkuperäisen Anteron ehdotuksen mukaisesti. Tää nyt tuli vaan täsä niinkö sivussa että tuota.
Ei munkaan puolesta.

Langan aloitusviestiä kirjoittaessani en ollut ajatellut mitään sen tarkempaa aikatulua koska en tiennyt vielä edes omista aikatauluistani (enkä oikeastaan paljoa mistään muustakaan silä olin turjakkeen humalassa). Nythän aikataulut on terkentuneet sikäli, että loppuviikosta istuskelen aurinkoisessa Prahassa nauttien mainiosta tsekkiläisestä oluesta, ja saavun takaisin noin viidestoista päivä. Mun työt alkaa vasta heinäkuussa, joten sitä ennen mä voin lähtee vaikka viikolla.

Ajattelin tehdä Doodle-kyselyn jossain vaiheessa jahka vaan saan tietää milloin toi hallituksen Rauman etäosasto on vapaalla jalalla.

Juu, kunhan kiusasin :slight_smile:

Mutta reissu tosiaan kiinnostaa, kun se Forssakin jäi väliin.

Kiinnostaa.