TQHCFR esittää: ekskursio Raumalle.

Kyl Raum kiinnosta. Matin mökin-/saunanpolttotalkoot siihen päälle, niin täähän kuulostaa ihan reissulta. Millos mennään?

Mulla on myös mahikset koulun saunatiloihin johon mahtuu kerralla se 20.

Puhuttii vähä, et tultais täält toiselt puale (Porist) vastaa sit samana päivänä. Vielä ei osata sanoa tarkkaa osallistujamäärää, mut maisemareittiä sitte tietysti.

Tota muute, aion fiksailla Raumalla seuraavan kerran viikon päästä koskaKlustermus. Et jos jotakuta kiinnostaa ni ni ni vois vaiks mässää Vanhan Rauman mukulakiviä tai jotain.

Katselinkin Suen festarikalenterista tota Klustermusta. Ei välttämättä erityisesti mikään noista artisteista kiinnosta mut tapahtuma kyllä, ja varsinkin jos siihen liittyy fiksailu. Mä oon messissä.

Eikös muuten tuo Antero Lindgren oo yksivaihdemiehiä ja vieläpä foorumillakin jollain nimimerkillä?

Me ollaan lähössä lauantaiaamuna Turusta Raumalle ja ainakin yhdelle HC-riderille ja pyörälle ois tilaa auton kyydissä/katolla. Klustermusfiksailut kiinnostaa.

vallengrach - 16:29, 3.6.2012 Eikös muuten tuo Antero Lindgren oo yksivaihdemiehiä ja vieläpä foorumillakin jollain nimimerkillä?
Antero on PURSUITmiehiä ja muutenkin mainio veikko.
inforest - 19:05, 3.6.2012 » Me ollaan lähössä lauantaiaamuna Turusta Raumalle ja ainakin yhdelle HC-riderille ja pyörälle ois tilaa auton kyydissä/katolla. Klustermusfiksailut kiinnostaa.
VIttu vittu vittu. Projektifestit turussa samaanaikaan. Aina kaikki päällekkäin ja kaikki KIINNOSTA

Nonni, Sami Jykän kyytiin ja lauantaina kauheeta mässiä Raumalla ja kännit Klustermuksessa. Mä tuun naisen kanssa, ja jos ei jakseta polkea yöllä takas mökille ni http://www.kesahotellirauma.fi/index.htm

¡Olé!

Oliks tää ny täsä?

^ei ainakaan mun puolesta! Siis, toki vois jossain vaiheessa kesää tehdä ihan oikeen ekskursionkin alkuperäisen Anteron ehdotuksen mukaisesti. Tää nyt tuli vaan täsä niinkö sivussa että tuota.

Vitu, voi vitu, joudun pe-la töihin. Se siitä Klustermuksesta sit.

Tulkaa jädel!

Kaktus - 12:46, 4.6.2012 » Oliks tää ny täsä?
vanttera - 12:54, 4.6.2012 » ^ei ainakaan mun puolesta! Siis, toki vois jossain vaiheessa kesää tehdä ihan oikeen ekskursionkin alkuperäisen Anteron ehdotuksen mukaisesti. Tää nyt tuli vaan täsä niinkö sivussa että tuota.
Ei munkaan puolesta.

Langan aloitusviestiä kirjoittaessani en ollut ajatellut mitään sen tarkempaa aikatulua koska en tiennyt vielä edes omista aikatauluistani (enkä oikeastaan paljoa mistään muustakaan silä olin turjakkeen humalassa). Nythän aikataulut on terkentuneet sikäli, että loppuviikosta istuskelen aurinkoisessa Prahassa nauttien mainiosta tsekkiläisestä oluesta, ja saavun takaisin noin viidestoista päivä. Mun työt alkaa vasta heinäkuussa, joten sitä ennen mä voin lähtee vaikka viikolla.

Ajattelin tehdä Doodle-kyselyn jossain vaiheessa jahka vaan saan tietää milloin toi hallituksen Rauman etäosasto on vapaalla jalalla.

Juu, kunhan kiusasin :slight_smile:

Mutta reissu tosiaan kiinnostaa, kun se Forssakin jäi väliin.

Kiinnostaa.

Sain työvuorot 8.7. asti ja parhaiten mulle sopiva aika ois torstai 28.6. tai perjantai 29.6. Kerkeis sit ajeleen rauhassa takas Turkuun 30.6. Kattelin myös saunavarauksia ja tyhjää näyttää, joten se sopis fasiliteettienkin puolesta. Jos nää päivät ei käy suurimmalle osalle, niin sit täytyy kattoo heinäkuun puolella 8. päivän jälkeen, kun niihin vuoroihin voin vielä yrittää vaikuttaa.

UUU-uuuu meikälle sopii mainiosti 29.6. Oon joskus mukulana ajanut Liedosta Pyhärantaan, tuolloin kyllä Vehmaan ja U:gin kautta, hieno pätkä, mutta vähän turhan pitkä reitti ehkä Raumalle. Koska kasitie on ihan perseestä etenkin Nousiaisista eteenpäin, tuli joku tämmönen reitti mieleen. Pidemmät tauot esim. Nousiainen+Laitila.

Kauhee ajokiima päällä, vituttaa ku työt ei salli nyt mitään pidempien päivälenkkien ajelua. Mutta siis, todellakin messissä!

Mulla alkaa 29.6 palkallinen loma! Harmi vaan, että loma alkaa klo 21.15, kun kauppa menee kiinni. Eli en pysty osallistumaan Raumalle polkevaan letkaan, mutta voin harkita hyppääväni dösään ja polkevani sit takas Turguun.

29-30.6. näyttää sopivan aika monelle. Olisko se sit siinä?

Mulle ei mut menkää vain jos saatte muuten aikataulut sopimaan.