Santa Cruz 29er

Tuli tänään siis haettua Santa Cruzin alumiini highball sekä Ninerin keula paikallisesta. En tiedä teinkö tyhmästi tuon pikalinkkuhaarukan kanssa, mutta ainakaan omalla painollani en ole pahemmin huomannut 15mm ja QR:n (jäykkyys)eroja polkuja ajaessa. Sai siis hinta päättää tuon haarukan.

Kiekot, jarrut, satula ja tolppa on vielä täysin päättämättä, joten ilomielin otan vastaan vinkkejä hyvistä diileistä ja vaihtoehdoista. Kiinacarbonkehät maybe?

Sramin XX1 kammet löytyi todella sopivaan hintaan ebaysta eteläafrikkalaiselta triatlonistilta joka oli ostanut epähuomiossa GXP kammet BB30 runkoonsa. Näihin tilasin wolf tooth componentsilta 32t rattaan, mutta muita osia tässä ei vielä paljoa olekkaan nollakulma thomsonin sekä kiinakuitutangon lisäksi.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/5976675/DSC_0005.jpg

mikä vaihtaja tulee?

Tästä tulee siis luonnollisesti yksivaihteinen… Droppeja en vielä tähän vaihtanut, mutta tällaiset siis löytyy.

näinä aikoina ei aina tiedä. mahtavan näkönen kampe, syötteelle ajamaan ilmanmuuta elokuun alussa

Huh. Kiinnostava projekti.
Diggasin jo aikanaan maasturijutuissa Cruzin rungoista, tässä on samaa tyylikkyyttä.

On eleganssia takapään dropeissa. Kiintoisa prokkis. On seurannassa.

Hyvältä näyttää, alumiininen Highball on kyllä kuituversiota paremman näköinen.
Ilmeisesti dropoutit on keinuvat? Näyttää ihan järkevältä systeemiltä.

Odotan tältä paljon!

toivon mustaa satulaa, näyttää hurjan hyvältä!

ihana pyörä, vaikka en tosta haarukasta kauheesti tykkää mut kokonaisuuteen istuu.

Komea projekti! Osavalinnatkin vaikuttaa hyviltä.

Jos shimpan jarrut ja levyt miellyttää, ni mielestäni hyvä hinta-laatusuhde

Jouner - 20:51, 1.3.2014 » Komea projekti! Osavalinnatkin vaikuttaa hyviltä. Jos shimpan jarrut ja levyt miellyttää, ni [mielestäni](http://www.bike-discount.de/en/buy/xt-disc-brake-br-m785-b-set-black-87657/wg_id-272) hyvä hinta-laatusuhde
Just noita M785 jarruja oonkin vähän kattonu, kiitti! Kovin kevyethän noi ei taida olla, mutta muuten kyllä hyviä arvosteluja saaneet.

Hopet kandee muistaa kun jarruja ostaa. Varaosia saa ikuisesti, ilmaus ja muu huolto todella yksinkertaista eikä vaadi erikoistyökaluja. Modulaatiota Shimanon jarruja enemmän, joku tykkää joku ei.

näyttää erittäin hyvältä, mut mua ainakin kuumottais kiinakuitu maastossa…

Osalista alkaa hahmottumaan. Tilasin noi XT:t jarruiks ja Ashiman Ai2 levyt.
Toi kiinastonga ei tuu varmaan jäämään tähän, koska tuntuu ehkä vähän liian kapealta omaan makuun ja fleksaa aika paljon.

Kehät pitäis tilata light-bicyclesiltä kunhan saan päätettyä haluunko noi leveemmät (O:30mm I:23mm) bead hookilliset vai noi kapeemmat (O:27mm I:22mm) hooklessit. MTBR:ssä näistä onkin ollut pitkiä ketjuja asiaa ja hookless mallissa ilmeisesti toi seinämä olisi vahvempi, mutta toisaalta leveempi tuntuu olevan nyt se kova juttu. Kai mä tohon leveempään kehään kallistun?

Eiköhän tää pikkuhiljaa tästä. Kaulaputki on nyt hyvässä mitassa.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/5976675/sc.jpg

ota leveimmät jos ajat 50 jotain millisillä

37pv sitten tilannut LB, vielä työn alla vanteet.

ehkä kannattaa kysyä niinku yöpizzeriassa että mitä ois valmiina eikä 100% custom

2.25 ralliranet aattelin tähän pistää eli noi leveet sit hommaan. Sulla tais osua tilaus aika hyvin suoraan tuohon kiinalaisten uudenvuoden lomailulle? Pitää kysellä minkälaista valmistusaikaa ne noille antais, voi olla aika reippaasti tilauksia jonossakin.

Ryysis kuulemma on kun tänään vastailivat

Oon ymmärtänyt että LB:n hooklessiakin saa leveämpänä jos kysyy erikseen. Mulla on noi bead hookilla varustetut leveämmät ja niistä ei ainakaan vielä ole mitään pahaa sanottavaa.

Kannattaa tosiaan kysyä muitakin malleja mitä ei oo nettisivuilla vielä. Ite tilasin 26" leveet hooklessit puoltoista viikkoo sitte vaikka niitä ei vielä nettisivuilla ole. Sanoivat, että valmistukseen menee 7-14 päivää ja lähetykseen 4-7 päivää.