Santa Cruz 29er

On eleganssia takapään dropeissa. Kiintoisa prokkis. On seurannassa.

Hyvältä näyttää, alumiininen Highball on kyllä kuituversiota paremman näköinen.
Ilmeisesti dropoutit on keinuvat? Näyttää ihan järkevältä systeemiltä.

Odotan tältä paljon!

toivon mustaa satulaa, näyttää hurjan hyvältä!

ihana pyörä, vaikka en tosta haarukasta kauheesti tykkää mut kokonaisuuteen istuu.

Komea projekti! Osavalinnatkin vaikuttaa hyviltä.

Jos shimpan jarrut ja levyt miellyttää, ni mielestäni hyvä hinta-laatusuhde

Jouner - 20:51, 1.3.2014 » Komea projekti! Osavalinnatkin vaikuttaa hyviltä. Jos shimpan jarrut ja levyt miellyttää, ni [mielestäni](http://www.bike-discount.de/en/buy/xt-disc-brake-br-m785-b-set-black-87657/wg_id-272) hyvä hinta-laatusuhde
Just noita M785 jarruja oonkin vähän kattonu, kiitti! Kovin kevyethän noi ei taida olla, mutta muuten kyllä hyviä arvosteluja saaneet.

Hopet kandee muistaa kun jarruja ostaa. Varaosia saa ikuisesti, ilmaus ja muu huolto todella yksinkertaista eikä vaadi erikoistyökaluja. Modulaatiota Shimanon jarruja enemmän, joku tykkää joku ei.

näyttää erittäin hyvältä, mut mua ainakin kuumottais kiinakuitu maastossa…

Osalista alkaa hahmottumaan. Tilasin noi XT:t jarruiks ja Ashiman Ai2 levyt.
Toi kiinastonga ei tuu varmaan jäämään tähän, koska tuntuu ehkä vähän liian kapealta omaan makuun ja fleksaa aika paljon.

Kehät pitäis tilata light-bicyclesiltä kunhan saan päätettyä haluunko noi leveemmät (O:30mm I:23mm) bead hookilliset vai noi kapeemmat (O:27mm I:22mm) hooklessit. MTBR:ssä näistä onkin ollut pitkiä ketjuja asiaa ja hookless mallissa ilmeisesti toi seinämä olisi vahvempi, mutta toisaalta leveempi tuntuu olevan nyt se kova juttu. Kai mä tohon leveempään kehään kallistun?

Eiköhän tää pikkuhiljaa tästä. Kaulaputki on nyt hyvässä mitassa.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/5976675/sc.jpg

ota leveimmät jos ajat 50 jotain millisillä

37pv sitten tilannut LB, vielä työn alla vanteet.

ehkä kannattaa kysyä niinku yöpizzeriassa että mitä ois valmiina eikä 100% custom

2.25 ralliranet aattelin tähän pistää eli noi leveet sit hommaan. Sulla tais osua tilaus aika hyvin suoraan tuohon kiinalaisten uudenvuoden lomailulle? Pitää kysellä minkälaista valmistusaikaa ne noille antais, voi olla aika reippaasti tilauksia jonossakin.

Ryysis kuulemma on kun tänään vastailivat

Oon ymmärtänyt että LB:n hooklessiakin saa leveämpänä jos kysyy erikseen. Mulla on noi bead hookilla varustetut leveämmät ja niistä ei ainakaan vielä ole mitään pahaa sanottavaa.

Kannattaa tosiaan kysyä muitakin malleja mitä ei oo nettisivuilla vielä. Ite tilasin 26" leveet hooklessit puoltoista viikkoo sitte vaikka niitä ei vielä nettisivuilla ole. Sanoivat, että valmistukseen menee 7-14 päivää ja lähetykseen 4-7 päivää.

Kiitos teille infosta. Pitää laittaa kyselyä löytyiskö hooklessia mitä kokoja. Tuo 30mm sisäleveys kiinnostais kans mikä noilla näyttää olevan ebayssä myynnissä. Painonlisäystä ei kuitenkaan ihan hirveästi ole noihin kapeampiin. Onkohan turhan jöötit tälläseen XC-henkiseen pyörään?

Viimeiseen kysymykseen: kyllä on liian leveät!

^ ja millähän perusteella?

Kiinnostais myös perustelut tuolle. Oon tähän mennessä nimittäin löytänyt vain noiden leveiden vanteiden puolestapuhumista.

Bill Shook ja American Classic
Syntacen näkemys
Derby

30mm sisäleveyksinen vanne vain kuulostaa minusta xc:hen liian leveältä. En tiedä oonko aivan tippunu kehityksen kärryiltä mutta eikö sisäleveys ole kevyissä vanteissa noin luokkaa 17-19mm ja ylöspäin? Mavicilla 21 levyinen on jo perinteisesti ollut freeridevanne.