Rojekti: London Lo-Pro

Kai sitä keskeneräisestä, lähtökuopissaan olevasta projektistakin saa laittaa jotain topiccia pystyyn. Saa sitten tarpeen tullen kysyä tyhmiä ja näyttää mallia miten ei kannata tehdä.

Tarkoitus olis kasata vähän retrompaa lookkia edustava ”sunnuntaicruiseri”, jonka tarkoitus ei niinkään ole ajella vain ajella sunnuntai-ajelua mutta lähinnä hyvällä kelillä ja sillon kun tuntuu että jaksaa kattoa varpaitaan ajaessa.

Käyttöfillarina löytyy jo leaderi jota saa sitten hipostella kivemmilla osilla kun tämä joskus valmistuu.

Eli rungoksi hommasin, ei ehkä niin erikoisen, mutta omaa silmääni miellyttävän BLB London Lo-Pron. Koko on M, eli toisin sanoen 53.

http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/BLB%20London%20Lo-Pro/DSC_4694-Edit-web.jpg/_small.jpg

Tähän mennessä hankittua osaa on runkosetti (sisältyi myös keulalaakeri joka vaihtuu parempaan), Cinellin XA stemmi sekä foorumilta bongattu Olmon Competition haarukka. Se olis tarkoitus lyhentää tähän sopivaksi ja käyttää uudelleen kromattavana. Kaapissa lojuu myös brooks-kopio Gyes ja se nyt ainakin alustavasti on löytämässä paikkansa tästä.

Hieman olen kahden vaiheilla haarukan suhteen, mutta monista ”vihreä” huudoista huolimatta olen edelleen kallistumassa kromiseen lähinnä ulkonäkösyistä. En kuitenkaan ole alkuperäistä haarukkaa mihinkään hukkaamassa joten sen saa vielä vaihdettua jos siltä tuntuu.

http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/BLB%20London%20Lo-Pro/chromevsgreen.jpg/_small.jpg
(satulatolppa ei ole jäämässä)

Omaa silmää häiritsi jo alunperin stemmin väri ja päätinkin kiillottaa sen. Ihan mitään vimpan päälle peilikiiltoa en siihen hinkannut kun kuitenkin käytössä tulee mikronaamuja heti.

http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/BLB%20London%20Lo-Pro/201402102113484250.jpg/_small.jpghttp://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/BLB%20London%20Lo-Pro/201402111913452985.jpg/_small.jpg

Hiljaa hyvää tulee ja onhan tässä vielä kesään aikaa.
Muutama inspiraation lähde tähän vielä.

http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/Untitled-1.jpg/_full.jpg
http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/prime_naga01.jpg/_small.jpg

hyvä et laitoit oman topsun projektille. liian moni hautautuu tuonne kuvia-ketjuun.

Onko keulat mitoiltaan yhtenevät vai tekeeko vaihdos myös geomuutoksen?

tnts - 19:34, 11.2.2014 » hyvä et laitoit oman topsun projektille. liian moni hautautuu tuonne kuvia-ketjuun. Onko keulat mitoiltaan yhtenevät vai tekeeko vaihdos myös geomuutoksen?
Kierteitäkin pitää näköjään jatkaa.

~Samalla rahalla oisit saanu jonkun tollasen nätin vintaasi teräsrungon klassisella geolla höystettynä, mistä tunnut inspistäkin hakevan. Mutta ei kait siinä, ihan nätin terassipyörän varmasti tästäkin saat vaikka BLB vähän kirosana onkin.

hitto, pitäskö meikänki kiillottaa 75set.

tota, kummastuttaa sunnuntaicruiser + lopro valinta, mut aivan ok muuten.
tähän jotkut andel trackit tai fsa gimondit?

Ite tykkään tosta ajatuksesta että pursuitpyörä sunnuntaiajeluun. Sillä on periaatteessa hankalampi ajaa kadulla kuin “tavallisella” fiksillä. Joten rento ajelu sopii tälle oikein hyvin.

Sössöting.

^myös hankalampi ajaa rennosti vrt. normi geo

kannattaa tosiaan tämä tarkistaa sillä uudella laakerilla ennenkuin enempää alat keulaa hieromaan.

E: Mitä runko+keula painaa?

On tässä vähän hassu fjonga kun inspiraation lähteet on (pääasiassa) klassisella geolla olevia droppitankopyöriä, mut ehkä tää idis vielä kirkastuu projektin edetessä.

En mää osaa mitään mielipidettä tosta rungosta sanoa.
Mut inspiraation lähteenä oleva Nagaswa on kova!

Tähän on pakko tulla bullis

Jotenkin hassusti ymmärrän tätä projektia, koska mietin just tänään, et jos ois hurjasti ylimääräistä rahaa, ni oisin ostanu tämän, kivasti itselleni juuri sopivan kokoisen Lolmon, laittaisin riserin ja ajelisin sillä nätillä kelillä kaljamaitokauppaan ja puistoon, mut en juurikaan muuta.
Mut joo, katsotaan mihin suuntaan tää nyt lähtee kehittymään…

nätti tuo vihreä! Tommosta harkitsin tosi pitkään orlowskiin mut sit en uskaltanu ku oli hankalampi netin välityksel speksata ku punanen.

tnts - 19:34, 11.2.2014 » Onko keulat mitoiltaan yhtenevät vai tekeeko vaihdos myös geomuutoksen?
en ole keuloja varsinaisesti vielä mittaillut kun se oli vähän niinkuin heräteostos..
P-2 - 19:37, 11.2.2014 » ~Samalla rahalla oisit saanu jonkun tollasen nätin vintaasi teräsrungon klassisella geolla höystettynä, mistä tunnut inspistäkin hakevan. Mutta ei kait siinä, ihan nätin terassipyörän varmasti tästäkin saat vaikka BLB vähän kirosana onkin.
mjoo, no blb on mitä on mutta eipä se mua oikeastaan kiinnosta.. se mikä mua kiehtoo tässä on se ettei kyseessä ole muhvirunko ja sopivan linjakkaat simppelit putket.. viimeisen silauksen teki ostopäätökseen väritys joka uppos muhun ku isi äitiin.. vintaakirungoissa on ongelmana mun suht pieni koko > vaikeasti tuntuu olevan saatavilla (lue: en osaa etsiä) ja tosiaan en oikein lämpene muhvirunkoisille saatika sitten kiinnosta lähteä karsimaan kaikkia ylimääräisiä kiinnikkeitä yms ja siten pilata alkuperäisen värityksen. (en halua täysin yksiväristä joten uudelleen maalaus ei napostele)
manuelkala - 19:39, 11.2.2014 » tähän jotkut andel trackit tai fsa gimondit?
jotain sen tapasta oli mielessä :)
Jouner - 21:04, 11.2.2014 » ^myös hankalampi ajaa rennosti vrt. normi geo

kannattaa tosiaan tämä tarkistaa sillä uudella laakerilla ennenkuin enempää alat keulaa hieromaan.
E: Mitä runko+keula painaa?

jeppis, se jääköön odottelemaan uutta laakeria.. puntarin oon onnistunut johonkin hukkaamaan joten en ole punninnut vielä..

E: eli näitä lukiessa huomaa varmaan selvästi että suunnitelmat on vielä vähän ympäripyöreät vaikka itellä selkee kuva onkin jo mielessä :slight_smile: ja vähän alottelijan kengissä tässä vielä ollaan ja mennään vähän ehkä liikaakin sen mukaan mikä näyttää hyvältä mut eiköhän tää tästä!

onk nää niitä samoja mitä oli hennesien ikkunassa?

FF - 22:48, 11.2.2014 » onk nää niitä samoja mitä oli hennesien ikkunassa?
On

http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/6a2751a4a37811e2a2e022000a1faf45_7.jpg

juu h&m kanssa yhteistyössä oli tehty

joo niin… löysin

http://www.headsetpress.co.uk/wp-content/uploads/2013/02/blb-bike-for-handm.jpg

öh siis saman kuin crusty tietysti

crustyn kuvan setuppia ei kannata lähteä toisintamaan

En löytänyt tosta pyörästä yhtään miellyttävää buildia.

Voit hakea buildiin innostusta tän toisen brittipajan tuotoksista. Tuosta ekasta kuvasta, putkien liitoksista ja profiilista tulee mieleen Feather.

http://www.thefootdown.co.uk/images/misc/2010-10-18-feather-cycles-lo-pro.png