Rojekti: London Lo-Pro

En mää osaa mitään mielipidettä tosta rungosta sanoa.
Mut inspiraation lähteenä oleva Nagaswa on kova!

Tähän on pakko tulla bullis

Jotenkin hassusti ymmärrän tätä projektia, koska mietin just tänään, et jos ois hurjasti ylimääräistä rahaa, ni oisin ostanu tämän, kivasti itselleni juuri sopivan kokoisen Lolmon, laittaisin riserin ja ajelisin sillä nätillä kelillä kaljamaitokauppaan ja puistoon, mut en juurikaan muuta.
Mut joo, katsotaan mihin suuntaan tää nyt lähtee kehittymään…

nätti tuo vihreä! Tommosta harkitsin tosi pitkään orlowskiin mut sit en uskaltanu ku oli hankalampi netin välityksel speksata ku punanen.

tnts - 19:34, 11.2.2014 » Onko keulat mitoiltaan yhtenevät vai tekeeko vaihdos myös geomuutoksen?
en ole keuloja varsinaisesti vielä mittaillut kun se oli vähän niinkuin heräteostos..
P-2 - 19:37, 11.2.2014 » ~Samalla rahalla oisit saanu jonkun tollasen nätin vintaasi teräsrungon klassisella geolla höystettynä, mistä tunnut inspistäkin hakevan. Mutta ei kait siinä, ihan nätin terassipyörän varmasti tästäkin saat vaikka BLB vähän kirosana onkin.
mjoo, no blb on mitä on mutta eipä se mua oikeastaan kiinnosta.. se mikä mua kiehtoo tässä on se ettei kyseessä ole muhvirunko ja sopivan linjakkaat simppelit putket.. viimeisen silauksen teki ostopäätökseen väritys joka uppos muhun ku isi äitiin.. vintaakirungoissa on ongelmana mun suht pieni koko > vaikeasti tuntuu olevan saatavilla (lue: en osaa etsiä) ja tosiaan en oikein lämpene muhvirunkoisille saatika sitten kiinnosta lähteä karsimaan kaikkia ylimääräisiä kiinnikkeitä yms ja siten pilata alkuperäisen värityksen. (en halua täysin yksiväristä joten uudelleen maalaus ei napostele)
manuelkala - 19:39, 11.2.2014 » tähän jotkut andel trackit tai fsa gimondit?
jotain sen tapasta oli mielessä :)
Jouner - 21:04, 11.2.2014 » ^myös hankalampi ajaa rennosti vrt. normi geo

kannattaa tosiaan tämä tarkistaa sillä uudella laakerilla ennenkuin enempää alat keulaa hieromaan.
E: Mitä runko+keula painaa?

jeppis, se jääköön odottelemaan uutta laakeria.. puntarin oon onnistunut johonkin hukkaamaan joten en ole punninnut vielä..

E: eli näitä lukiessa huomaa varmaan selvästi että suunnitelmat on vielä vähän ympäripyöreät vaikka itellä selkee kuva onkin jo mielessä :slight_smile: ja vähän alottelijan kengissä tässä vielä ollaan ja mennään vähän ehkä liikaakin sen mukaan mikä näyttää hyvältä mut eiköhän tää tästä!

onk nää niitä samoja mitä oli hennesien ikkunassa?

FF - 22:48, 11.2.2014 » onk nää niitä samoja mitä oli hennesien ikkunassa?
On

http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/6a2751a4a37811e2a2e022000a1faf45_7.jpg

juu h&m kanssa yhteistyössä oli tehty

joo niin… löysin

http://www.headsetpress.co.uk/wp-content/uploads/2013/02/blb-bike-for-handm.jpg

öh siis saman kuin crusty tietysti

crustyn kuvan setuppia ei kannata lähteä toisintamaan

En löytänyt tosta pyörästä yhtään miellyttävää buildia.

Voit hakea buildiin innostusta tän toisen brittipajan tuotoksista. Tuosta ekasta kuvasta, putkien liitoksista ja profiilista tulee mieleen Feather.

http://pifu.kuvat.fi/kuvat/Fiksi/BLB%20London%20Lo-Pro/201403022349328422.jpg/_small.jpg

hidasta edistymistä, todella hidasta. kysymys kuitenkin kuuluu, uskaltaako tota millin rakoa shimmata stemmin ja tangon välistä? jos uskaltaa niin mistä löydän 25,4>26,4 shimmin? (25,4>26 löytyi muttei 26,4)

ei vaan nappais pilata tota mun silmään muuten täydellistä paria vaihtamalla jompaa kumpaa…

Älä koskaan osta Cinellin stemmejä äläkä stongia. Niissä on liian usein nuo ikävät “standardit”.

Nyt kun on jo liian myöhäistä, niin älä yritä kiristää mitään paikoilleen ilman juuri oikeaa shimmiä. Joko asennus ei pysy, mikä on vaarallista, tai sitten stonga tai stemmi taipuu ja ennen pitkää murtuu, mikä on myös vaarallista.

Jos sinun ei ole ehdottoman pakko käyttää tuota stemmiä, älä käytä. Shimmaus on periaatteessa helppoa mutta käytännössä rumaa ja vaikeaa.

Varmistu myös, että stonga tosiaan on 25,4 eikä 26, niin kuin ns. normikoon maantiestongat yleensä.

^+1
noista tankomilleistä että yleisesti 25.4 ei tarkota mtn hirveen laadukasta jos kyseessä droppitanko, 26mm kuoleva standardi jonka korvaa OS eli 31,8mm. 26.4mm on jo kuollut standardi.
mulla on pätkitty satulatolpan shimmi 26.4—25.4, joka toimii ainakin eiserin kanssa. muita vaihtoehtoja ei taida olla. Nääkin on alumiinia toisin kuin esim nitton stainless shimmi.

Droppi loprossa vähän hiertää aina.

Kare_Eskola - 0:16, 3.3.2014 » Älä koskaan osta Cinellin stemmejä äläkä stongia. Niissä on liian usein nuo ikävät "standardit".
Kröhöm. Cinelli on valmistanut kierteellisiä stemmejä ja tankoja myös tutussa ja turvallisessa 26.0 koossa joten tää "[i]älä koskaan[/i]" on ehkä kuitekin vähän liioittelua vaikka kuinka olisikin tarkoitettu tahallaan turvaohjeeksi n00beille.

Eri asia sitten jos ei henkilökohtaisesti Cinellin vanhoista osista tykkää mutta vihaamista varten meillä on täällä ihan omat topiccinsa.

Varoitus: Turvaohjeet nööseille sisältävät liioittelua. Älä ryhdy Cinelliin äläkä vanhoihin ranskalaisiin tai Raleighin runkoihin.

PIFu - 23:52, 2.3.2014 » hidasta edistymistä, todella hidasta. kysymys kuitenkin kuuluu, uskaltaako tota millin rakoa shimmata stemmin ja tangon välistä? jos uskaltaa niin mistä löydän 25,4>26,4 shimmin? (25,4>26 löytyi muttei 26,4) ei vaan nappais pilata tota mun silmään muuten täydellistä paria vaihtamalla jompaa kumpaa..
Itse yritin shimmata samanlaista yhdistelmää ja eihän siitä mitään tullut, tanko pyöri stemmissä kun pikkasen rajummin töksäytti pyörällä johonkin. Ostin sitten jonkun geneerisen 25.4mm quill-stemmin, joka toimi hyvin eikä maksanut Cinelliin verrattuna mitään.

Dropin kanssa tulee muutenkin helposti sen verran vipuvartta erityisesti alaotteelle, että shimmaukset helposti lähtee pyörimään. Se ei ole kovin mukava tai turvallinen tunne, joten etenkin tuollaiseen alaprofiilipyörään en suosittele mitään purkkaratkaisuja.

Jollain tällaisella saat turvallisen ja toimivan lopputuloksen eikä ulkonäöstäkään tarvitse tinkiä liikaa.

Edit. Dropin järkevyydestä pursuitissa en sano juuta enkä jaata. Sanon silti.